گوتی ( بازیکن سابق رئال مادرید ) :"مسی بهترین بازیکن جهان است... پذیرفتن آن سخت است اما این یک حقیقت است. من او را بیشتر از کریستیانو دوست دارم...! "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی : نمیدانم که حمایت من برای کسب میزبانی مادرید در سال 2020 مفید خوهد بود یا خیر. من فکر می کنم برای ورزش خوب خواهد بود اگر مادرید میزبان المپیک 2020 شود.
برای شهر بسیار مهم است که به عنوان میزبان انتخاب شود. خوش شانسی بزرگی برای من است که به آنها کمک کنم. این برای هر ورزشکاری تجربه ای شگفت انگیز است.
مقایسه لیست بازیکنان بارسلونا در فصل جاری نسبت به فصل گذشته:
دروازه بان:
والدز و پینتو کماکان دروازه بانهای اصلی بارسا هستند ولی به تشخیص تاتا، اویر نیز به عنوان دروازه بان سوم در کنار تیم ماند. تا در صورت مصدومیت های ناگهانی، به خصوص در بازیهای خارج از خانه، تیم به مشکلی برنخورد.
مدافعان: ترکیب خط دفاع بارسلونا مشابه فصل گذشته است. تنها اریک آبیدال که فصل قبل کمتر از 200 دقیقه بازی کرد از بارسلونا جدا شده است. تاتا با مشاهده عملکرد مدافعان تیم و مدافعان جوان تیم ب بارسا، تصمیم به آغاز فصل با همین ترکیب دفاعی گرفت.
هافبک ها: تیاگو از تیم جدا شده است و در مقابل سرجی روبرتو به تیم اصلی اضافه شده. آفلای نیز با قابلیت بازی در خط هافبک، به بارسا بازگشته است و می تواند کمکی برای تیم باشد.
مهاجمان: با جدا شدن ویا، نیمار جایگزین وی گشته است. همچنین تیو که فصل پیش بازیکن تیم ب بود ولی کل فصل را در کنار تیم اصلی گذراند، به صورت رسمی به تیم اصلی بارسلونا پیوست. بازگشت آفلای و کوئنکا به تیم نیز باعث شده در این پست نگرانی نداشته باشیم.
در کل نقل و انتقالات تابستانی بارسلونا به صورت خلاصه شامل جدا شدن آبیدال، تیاگو و ویا از تیم، و اضافه شدن اویر، روبرتو، آفلای، کوئنکا و ویا دانست.
در کل از نظر نفرات تیم تقویت شده است، تنها نگرانی خط دفاع بارسلونا است که اگر مصدومیتی نداشته باشیم میتوان به عملکرد خوب تیم امیدوار بود. ولی تجربه فصل های گذشته نشان داده که همیشه مصدومیت های زیادی در خط دفاع بارسلونا مشاهده شده است.
باید در انتظار ماند و دید که آیا تفکرات چرخشی تاتا در خط دفاع نیز پیاده خواهد شد و اگر این گونه باشد آیا این تفکرات میتواند مدافعان آماده برای تیم تامین کند یا خیر. البته مهم تر از آن تفکرات دفاع تیمی است که امیدواریم در بارسلونا بهتر از گذشته اجرا شود.
دیگر اکنون تیم بارسلونا در اختیار تفکرات مارتینو قرار دارد تا این تیم را در یک فصل بسیار دشوار هدایت کند
حمید
آسیب دیدگی ران پای راست بوسکتس توسط پزشکان بارسا تایید شد.
کادر پزشکی باشگاه آسیب دیدگی را تایید کرد و با پزشکان فدراسیون اسپانیا تماس گرفت و اعلام کرد که آنها میتوانند در دسترس بودن این بازیکن برای بازیهای ملی را بررسی کنند.
پس از آزمایشات انجام شده در صبحِ دیروز، کادر پزشکی بارسا مصدومیت ران پای راست بوسکتس در دیدار با والنسیا در ورزشگاه مستایا را تایید کرد. این مصدومیت پس از برخورد تصادفی بین ماسکرانو و بوسکتس بوجود آمد.
سرجیو بوسکتس یکی از هفت بازیکن بارسا در تیم دل بوسکه برای بازیهای مقدماتی جام جهانی در برابر فنلاند است.
تیم ملی اسپانیا روزِ جمعه در برابر فنلاند قرار خواهد گرفت. و روز دوشنبه در یک دیدار دوستانه مقابل شیلی بازی خواهد کرد.
مترجم: سينا El Cant del Barca
منبع: سایت رسمی باشگاه
ابراهیم آفلای و کوئنکا شماره های 19 و 23 را به تن خواهند کرد.
این دو بازیکن که فصل قبل بصورت قرضی در شالکه و آژاکس بازی میکردند، در این تابستان به تیم بارسا بازگشتند و کادر فنی تصمیم گرفت تا از آنها در تیم اصلی استفاده کند.
هر دو بازیکن همچنان دوره ی نقاهت پس از مصدومیتشان را سپری میکنند و در هیچ کدام از بازیهای پیش فصل حضور نداشتند.
آفلای و کوئنکا هر دو در این تابستان زیر تیغ جراحی رفتند، بازیکن هلندی برای مشکل حاد عضلانی در رانِ پای راستش در 22 اوت عمل شد، در حالی که کوئنکا در ماه ژوئن عمل غضروف را بر روی پایش انجام داد و انتظار میرود که دو ماه دور از میادین باشد.
مترجم: سينا El Cant del Barca
منبع: سایت رسمی باشگاه
پاسخ های شفاف راسل به مسائل حاشیه ای چند وقت اخیر، که موجب ایجاد ابهام در ذهن طرفداران بارسا شده بود:
"موضوع کمیسیون گرفتن من در برزیل صحیح نیست. من برای یکی از کارهایی که انجام داده بودم حق الزحمه دریافت کردم."
"من هیچ تجارتی با اعراب ندارم. حتی قراردادهای اسپانسر قطری بارسا نیز هیچ سود و منفعتی برای من ندارد."
"کرایوف یک افسانه است. کسی که از نظر بازیکن و مربی او را ستایش می کنم. اما از نظر شخصی، اختلاف نظرهایی با او دارم."
"ما ویا را در نیم فصل نفروختیم، چون مربی به او احتیاج داشت. در تابستان نیز اتلتیکو جدی ترین گزینه برای او بود."
"ما پیشنهاد 40 میلیون یورویی برای سسک داشتیم. اما هیچگاه حتی به آن فکر نکردیم. نه بازیکن و نه باشگاه تمایلی به این انتقال نداشتند."