^^
شهروز جان personality+ رو در اصل کونامی چندین سال پیش مطرح کرد ولی خب نه با این اسم.پرسنالدی یا همون شخصیت گرایی و خصوصیت بازیکنا کاملا در بازی تاثیر داره حتی بیش از نسخه فیفا.اینو مخصوصا میشه در مقابل هوش مصنوعی حس کرد.
مثلا یادمه pes6 وقتی توپ به رونالدینیو میرسید مدام دریبل میزد! یا مثلا اتوئو سریع استارت میزد ، یا جرارد با توب اصلا ور نمیرفت و سریع پاس میداد و ....
در حالی که تو فیفای نسل حاظر خیلی کم میشه دید.مثلا موقعی که با بارسا بازی داری میبینی که مسی خیلی کم دریبل میزنه یا اصلا همش سانتر میکنه.البته تو فیفا 13 بهتر شده.
من از نسخه 10به بعد pes بازی نکردم یافقط 5 مین pes 12 ،نمیدونم اینجا باید دوستان تایید کنن که این ویژگی آیا در سری های بعدی تقویت شده یا نه.ولی من یادمه تاثیرش خیلی زیاد تر بود
اون نحوه دریبل زنی که شما گفتی برمیگرده به انیمیشن بازی.پرسنالدی پلاس در مورد اینیستا میشه مثلا حفظ توپ زیاد یا دریبلینگ عالی ، که باید از هوش مصنوعی انتظار داشته باشیم این حرکات رو انجام بده.
الانم در مورد انیمیشنهای بازیکنان مختلف خیلی بیشتر شده.مثلا ریبری الان موقع دریبل زدن سرش پایین هست یا مولر یا اصلا رونالدو تو pes 13 انیمیشنهاش فوقالعاده واقعی بود که من دموشو بازی کرده بودم.
الانم تو فرومهای خارجی خوندم که مثلا هوش مصنوعی با پیرلو خیلی واقعی کار میکنه همش پاسهای هوایی توی عمق و .... میده.
در کل یه 3 ساعت دیگه مونده من دمو رو دانلود کنم:n02: