عادل یه هفته وقت گذاشته بود که یه برنامه کامل ضد پرسپولیس درست کنه ...همه آیتم هاش ضد پرسپولیس بود ....
خیلی خوب تونست تلافی هفته قبلو سر رویانیان دربیاره ..
Printable View
عادل یه هفته وقت گذاشته بود که یه برنامه کامل ضد پرسپولیس درست کنه ...همه آیتم هاش ضد پرسپولیس بود ....
خیلی خوب تونست تلافی هفته قبلو سر رویانیان دربیاره ..
من این چند هفته برنامه 90 رو ندیدم برای همین راجع به این چند قسمت نمیتونم قضاوت کنم ولی با توجه به این چند ساله فعالیتش به نظر من فردوسی پرو آدمی نیست که بگیم ضد پرسپولیسی یا ضد هر تیم دیگه ای هست
یه سری وقتا هم بوده که از استقلال به شدت انتقاد میکرده تا جایی که هنوزم که هنوزه هروقت فردوسی پور میره آزادی تا بازی های استقلال رو گزارش کنه طرفدرا هوش میکنن و میگن عادل پرسپولیسی!!
یا همین 2-3 سال پیش که سپاهان پول خفن میداد به بازیکنا، انقدر بهشون گیر داده بود که سپاهانی ها و طرفداراشون علیهش بیانیه صادر کرده بودن!!
قلعه نویی که که خیلی وقته با 90 مشکل داره و برای مصاحبه هاش نمیذاره دوربین برنامه بیاد
من نمیگم همه کارهای عادل درسته، نه. خیلی وقتا هم اشتباهاتی داره ولی اینجوری نیست که که ضد تیمی باشه
حداقل تنها برنامه ای تو تلویزیون هست که میذاره طرف مقابلش هم حرف بزنه و جواب بده. حالا میخواد طرف مقابلش رویانیان باشه میخواد فتح الله زاده و قلعه نویی باشه یا رحیمی(مدیرعامل سابق سپاهان) یا هر کس دیگه ای
به نظر من بهتره همچین برنامه ای رو نکوبیم و علیهش جبهه نگیریم که یه وقتی اگه کنسلش کردن حسرت بخوریم که چرا همچین کاری کردیم
پرسپولیس یه مدت بتونه خوب نتیجه بگیره دیگه این انتقادا میره کنار. همونجوری که وقتی سپاهان نتایج خوبی گرفت دیگه کسی نتونست علیهش حرف بزنه چون اینجوری معلوم میشه اون خرج ها نتیجه داشته و الکی نبوده
-------------------------------------------------------------------------------------------
نتیجه اون نظرسنجی 75% بودنقل قول:
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------
درباره بازی امروز هم امیدوارم بتونیم از سد نفت عبور کنیم و به روند خوب بازی کردنمون ادامه بدیم
بله ببخشید اشتباه من بود.نقل قول:
نتیجه اون نظرسنجی 75% بود
امروز امیدوارم بالای 50 هزار تماشاچی برن ورزشگاه تا تیم نفت بهانه ای بعد از باخت نداشته باشه:n01:
داشتم یه پست طوفانی ضد محمد نوری اماده میکردم که الان گل زد :دی
اما واقعا خوب بازی نکرده تا الان... پاس هاش که همه اشتباه ...جاگیریش هم همینطور...یه موقعیت گل هم از دست داد...اما با این گلش فعلا که جبران کرده:)
Sent from my sony ericsson arc s using Tapatalk 2
محشر بازی میکنه این پرسپولیس
دیگه به معنای واقعی لذت میبری از دیدن بازی پرسپولیس
دقایق اخر که فکر میکردی بازی بارسلونا رو داری میبینی همینطور پشت سر هم موقعیت های صددرصد خلق میشد و به راحتی هم موقعیت ها رو خراب میکردن تو ده دقیقه اخر که راحت 3-4 تا گل دیگه میشد زد
نفت این افتخار نداشت که به دیگر 6 تایی ها بپیونده
من یادم نمیاد ولی بابام میگه این پرسپولیس مثل همون پرسپولیسه قدیما بازی میکنه :n02:
یکم تو ضربات آخر دقت کرده بودن الان اینا هم شیش تایی میشدن ولی خب احتمالا 20 میلیون نفر دعا میکردن که نشه :n09:
پاس کاری تیم بالاتر از سطح لیگ برتر بود و روحیه هم عالی!
آخر فصل هر طور که شده باید همه ی بازیکنا را نگه دارن چون کامل با هم جور شدن !
عجب بازی لذت بخشی بود.اصلا از دیدن بازی خسته نمیشدیم
منوچهری که گل زد انگار زیرش فنر گذاشته بودن میپرید بالا و قصد تحریک تماشاچیها را داشت ولی دیگه از بازی محو شد.بیعلت نبود اندازه نصف بازیکن اماده براش ارزش قائل شده بودن.
نوری هم که طوفانی به پا کرد.و جالب عطش گل زنی انصاری فرد بود.خیلی دوست داشتم توی این بازی گل میزد
فک کنم باید پست بالاییمو ویرایش کنم !:n02:
اقا چه کرد محمد نوری...و چه کرد تیم ! :n19:
10 دقیقه اخر فرت و فرت موقعیت گل بود که از دست میرفت...کریم انصاری فرد باید حداقل دو تاشو گل میکرد...:n15:
نیمه دوم خیلی بازی تیم عالی بود...انواع و اقسام موقعیت گل رو ایجاد کردن...پاسکاری و حتی استپ و کنترل توپ بازیکن ها هم عالی بود...چند بار با دو تا پاس و کنترل توپ عالی توپ رو رسوندن 18 قدم نفت...
فقط باید بیشتر تو ضربات اخر دقت کنن...خداییش ایمان اوردم که میشه هر تیمی رو 6 تایی کرد با این پرسپولیس...:n12:
فقط امیدوارم که مثل این 4 تا بازی گذشته روند تیم پیوسته باشه و همینجور ادامه بده...
به همه ی پرسپولیسی های عزیز:n12: این برد رو تبریـــــــک میگم:11:
چه میکنه پرسپولیس یحیی گل محمدی!! دیگه الآن واقعا باید بهش تبریک گفت چون نشون داد خوب بازی کردن تیم جرقه نبوده همه بازی ها عالی بازی کردن
چندتا نکته خیلی مهم بود که باعث شد بیشتر از این برد لذت ببرم:
1. ادامه روند خوب بازی کردن تیم و ایجاد موقعیت های زیاد
2. ببرگردوندن نتیجه در حالی که اول گل خورده بودیم
3. بردن تیمی که از همون اول بازی اومده بور برای ضد فوتبال. چقدر وقت تلف میکردن مخصوصا دروازه بانشون که 2 دقیقه برای هر ضربه وقت تلف میکرد!! از ابراهیم زیاد بعید بود این کارا. تازه تیمشونم چسبیده بود به دفاع و روی یه سوتی نورمحمدی گلشون رو زدن
4. ضایع شدن منوچهری که بعد گلش اون حرکات رو کرد!
این مظفری زاده هم رو اعصاب بود. خطاها رو که نمیگرفت بعدش هم دروازه بان نفت این همه وقت تلف کرد یه بار بهش تذکر نداد ولی نیلسون یه بار دیر بازی رو شروع کرد اومد تذکر داد!!
فکر کنم بدترین بازیکنمون انصاری فرد بود. چقدر موقعیت خراب کرد!!
تو 15 دقیقه آخر بازی 4 تا تک به تک خراب کردن. راحت باید بالای 6 تا میخوردن
نیمه دوم نوری ترکوند! این چندتا بازی همیشه خوب بوده
پرسپولیس نشون داده اگه تیمی جلوش فوتبال بازی کنه و بهشون فضا بده باید منتظر 6تایی شدن باشه:n02: