دوستان این لب تاپ هارد msata پشتیبانی میکنه .جا برای هارد ssd داره.
Printable View
دوستان این لب تاپ هارد msata پشتیبانی میکنه .جا برای هارد ssd داره.
نه عزیز msata پشتیبانی نمیکنه. جا واسه ssd جدا هم نداره. باید یا جای هارد اصلی بگذاری یا جای dvd romنقل قول:
واقعا حیف شدنقل قول:
لب تاپ به این خوبی .
اگر بشه عیبی ازش گرفت همینه. از لحاظ هارد خوب عمل نشده. البته بهتره همون اول با یه ssd عوض کنید و از یه هارد، حالا یا هارد خودش یا چیز دیگه بعنوان اکسترنال استفاده کنید.نقل قول:
Should I remove the battery when A/C is plugged in?
Many laptop users have this question and we will answer it right now:
The answer is: YES and NO, it depends on the situation.
Having a battery fully charged and the laptop plugged in is not harmful, because as soon as the charge level reaches 100% the battery stops receiving charging energy and this energy is bypassed directly to the power supply system of the laptop.However there's a disadvantage in keeping the battery in its socket when the laptop is plugged in, but only if it's currently suffering from excessive heating caused by the laptop hardware.So:- In a normal usage, if the laptop doesn't get too hot (CPU and Hard Disk around 40ºC to 50ºC) the battery should remain in the laptop socket;
- In an intensive usage which leads to a large amount of heat produced (i.e. Games, temperatures above 60ºC) the battery should be removed from the socket in order to prevent unwanted heating.The heat, among the fact that it has 100% of charge, is the great enemy of the lithium battery and not the plug, as many might think so.
سلام
بچه ها قدیم F2 رو نمیزدیم منوی بوت میامد؟
من بایوس رو اپدیت کردم الان ESC رو میزنم منوی بوت میاد.
بایوس رو که اپدیت کردم نور مانیتورم یکم بیشتر شده و کم شدن کانتراست رو دیگه ندارم. البته درایور جدید رو که قبلا دانلود کردم تا وقتی که از باتری استفاده نمیکردم و تنظیمات پاور اپشن دست نمیزدم خوب بود!!!!! الان که خوبه فعلنه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور بایوس رو اپدیت کردید.
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Windows BIOS Flash Utility رو دانلود کن که 400 کیلوبایته.نقل قول:
بعد تو همن سایت اخرین ورژن بایوس رو دانلود کن و از طریق همون برنامه بالایی نصبش کن.
کاری نداره ری استارت میشه و تو 1 دقیقه نصب میشه. فقط موقع نصب نباید دستگاه رو خاموش کنی یا برقشو قطع کنی. وگرنه باید بایوس دوباره پروگرامر بشه که خیلی هزینه بر و باید ببری تعمیر کار برات درست کنه!!!!!!
بایوس رو هم مدل دقیق لبتاپتون رو بدید و اخرین ورژنشو از سایتش دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین نسخه بایوس n56 jr
ورژن 202 هست؟؟؟
به تاریخ 09/02/2014؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم .الان هارد لب تاپ سرعت 5200 rpm هست .
به نظرتون ارزش داره یه هارد sshd بگیرم .
8 گیگ ssd داره و یک ترابایت با سرعت 7200rpm .سرعت چقدر بهتر میشه .قیمت هم تقریبا 450.