نقل قول:یک روش دیگه هم اینه که وقتی مثلت را نگه میداری و جهت میدی دایره (تکل) رو بزنی تا دروازبان به سمت بازیکن شیرجه بزنهنقل قول:
Printable View
نقل قول:یک روش دیگه هم اینه که وقتی مثلت را نگه میداری و جهت میدی دایره (تکل) رو بزنی تا دروازبان به سمت بازیکن شیرجه بزنهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
با تشکر از جلال جان
زاویه تکل زدن خیلی مهمه که از کدوم سمت تکل بزنی و با دسته هم جهت بدی باید تمرین کنی
من خودم شاید از 10 تا تکل هم یکدونه خطا نشه
واسه دوبار کلید توپ گیری رو زدن هم باید جهت بدی و وقتی بغل بازیکن هستی با جهت مایل این کار رو بکنی اولش سخته اما با تمرین راحت میشه
کسایی که میخوان لذت بیشتری از بازی ببرن فقط برن بخش مربی شدن رو بازی کنن
من تیم گراندا رو که تازه به لیگ اسپانیا اومده رو برداشتم با بازیکنان پیش فرض کونامی
خیلی جذابه چون باید واقعا تلاش کنی و بازیکن های با استعداد رو پیدا کنی که هم بوجه ی باشگاه جوابگو باشه هم پیشرفت کنن
بازیکنان بزرگ هم خیلی قیمتهاشون زیاده
واقعا محشره
الان من با این تیم توی سوپر استار رده ی 10 هستم و کلی لذت میبرم که تونستم تیمم رو تا این رده بالا بیارم
وقتی با تیم های کوچیک و آماتور بازی میکنید اونوقت متوجه اختلاف بین بازیکنان خوب و بد و یا سوپر استارها میشید و آرزوی داشتن یکی ازونها رو میکنید
راستی فراموش کردم که این رو بگم که این روشی که کونامی توی این ورژن گذاشته که خودش بصورت اتومات بازی ها رو سیو میکنه و نمیشه مثل قبل از هرجایی که خواستی لود کنی خیلی جالبه و مثل واقعیته چون بازی با یک تیمی یک بار اتفاق میوفته پس باید تلاشت رو بکنی چون بازی به قب بر نمیگرده
ولی من میتونم با یه تیم 100 بار باز کنم مثلا چند بار شده که اخرای بازی که دیدم نتیجه دلخواهمو نگرفتم از بازی میام بیرون از اول میام باز با همون تیم بازی میکنمنقل قول:
سلام
بچه ها کسی جواب سوال منو میدونه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز من هم مشكل شما رو در شوت زدن دارم ميشه بگيد تنظيمات شوت كجاست عزيزنقل قول:
اين پچ pesedit و ريختم لباس تيما به هم ريخت چي كار كنم؟
سلام به همه بچه های گل من دیروز از سایت آسان دانلود بازی دانلود کردم میشه Patch جدیدی اگه اومده معرفی کنید ممنونم
کسی فیلم آموزش دریبل های بازی رو داره؟ مثلا لایی زدن یا دریبل دوطرفه و ... اگه کسی بلده به ما بگه
یکی میتونه دقیق به ما بگه چطور باید تو مانیتورمون به صورت فول اسکرین بازی کنیم؟
من از pes2011 این مشکل رو دارم و همچنان مونده.
مانیتورم 23 اینچ سامسونگه و رزولیشن دسکتاپم رو روی 1280 * 1920 گذاشتم .
گرافیکم ati 4850 و تو تنظیمات بازی هم تیک full screen و sync رو هم میزنم و رزولیشن بازی رو هم دقیق مثل رزولیشن دسکتاپ میزارم ولی همیشه وقتی وارد بازی میشم بالا و پایین صفحه حدود 5 سانت سیاهه.
خواهشن یه راه کار براش بدید.