خواهش میکنم :10:نقل قول:
عجیبه. یا باید این 2 تا فایل کنارش باشن یا اینکه باید پسوندش .sit باشه. حجم فایلها چقدره هر کدوم ؟ میشه یه عکس از فایلات بزاری ؟ استیم رو که داده بودم امتحان کردی ؟
Printable View
خواهش میکنم :10:نقل قول:
عجیبه. یا باید این 2 تا فایل کنارش باشن یا اینکه باید پسوندش .sit باشه. حجم فایلها چقدره هر کدوم ؟ میشه یه عکس از فایلات بزاری ؟ استیم رو که داده بودم امتحان کردی ؟
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من موقعی که کلیک میکنم برم تو بازی این پیغام میاد کسی میذونه چرا اصلا تو بازی نرفتم تا حالا
هاردم هم 500 گیگ خالی داره تازه 2ماه گرفتم دیواتم کرده پوشه کرک هم کپی کردم بازی رو ازکمپانی عصر بازی خریدمکد:http://up8.--------.com/images/jal4cmdiszn83cke718v.png
:5::20:روی ایکن بازی راست کلیک کن بعد برو properties اونجا گزینه run as adminstrator رو تیک بزن - درسته میشه .نقل قول:
حل شد:31::8:نقل قول:
دوستان من یه مشکل بزرگ دارم ..من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم و خیلی راحت نصب شد ...وبعد از اینکه دمو بازی تموم میشه ....خطا میزنه که dont save ......من کرک ریلودد هم نصب کردم ...حتی یه سیو کامل گذاشتم ...ولی وقتی میخوای بری مرحله بعد سیو نمیکنه ...حالا من چه خاکی به سرم بریزم .....کمک کنیییییییییییییییید
یعنی هیچ کس نیست جواب ما رو بده
فروم به این بزرگی ...این همه اساتید بازی .....کسی نیست به کمک ما بشتابه ...............؟؟؟؟
سلام به همه.
لطفا به من بگید سیو های این بازی کجا ذخیره میشه؟بگید لطفا.:41:
اگه با steam باشه تو پوشه نصب استیم به اسم profile2 سیوهای بازی وجود داره. اگر استیم نباشه داخل پوشه خود بازی به اسم player2نقل قول: