دوستان عزیزم مثل اینکه دلار 100 تومان گرون شد :37:تسلیت
دوستان عزیزم مثل اینکه دلار 100 تومان گرون شد :37:تسلیت
نقل قول:
فکر کنم نتونستم منظورم رو درست برسونم.
بنظر من هم رقابت بین شرکت ها به سود مصرف کننده هست، ولی...
من میگم دستگاه هایی مثل S3 در تست ها امتیاز بالاتری خواهند گرفت، ولی چون این قدرت عملا در کار عادی نیاز نیست ، کاربر متوجه نمیشه!
برای مثال پردازنده NOKIA N97 خیلی ضعیف بود! وقتی N97 رو با S1 عوض کردم، خیلی فرق داشت! سرعت عالی بود! ولی وقتی S1 رو با NOTE عوض کردم اختلاف در کار های عادی کم بود ( روانتر شده بود، ولی نه 3.5 برابر روانتر! چون پردازنده NOTE در تئوری 350% قویتر از پردازنده S1 هست).
حالا اگه همین رو هم با S3 مقایسه کنید میبینید که پردازنده باز 2 برابر قویتر شده(بصورت تئوریک)، یعنی 7 برابر قویتر از S1 ! بنظر شما واقعا اینچنین قدرت پردازشی در گوشی شما نیاز هست؟
شرکت های مثل HTC و SAMSUNG و تمام شرکت های دیگه فقط برای اینکه جلوی هم دیگه کم نیارند دارن هسته اضافه میکنن، فرکانس رو بالا میبرن! بنظر من هزینه ای که این شرکت ها برای این کار میکنند رو در زمینه های کاربردی هزینه کنند خیلی خیلی بهتر خواهد بود!
مثلا بجای اینکه یک چهار هسته ای بزنه بگه 20% از نوع 2 هسته ای مصرف کمتری داره، یک دو هسته ای میزد که 50% مصرف کمتری داشته باشه!
یا مثلا هزینه های کلانی که برای افزایش کارایی پردازنده و چیپ گرافیکی میکنند رو برای افزایش ظرفیت باطری هزینه میکردند.
یا مثلا ویدئو پروژکتور هایی طراحی میکردند که با اندازه کوچیک، کیفیت قابل قبولی داشته باشند ، (مثلا مثل لنز دوربین گوشی کوچیک باشه) یا حتی از این پروژکتور های سه بعدی استفاده میکردند!
یا مثلا همین َشارژر بیسیم رو توصعه میداند!
و چندین و چند امکان کاربردی جدید!
ولی این شرکت ها راه راحتتر رو انتخاب کردند و هیچ نوآوری ندارند! مثلا از 1 سال قبل هم مشخص بود که احتمالا گوشی های سال بعد چهار هسته ای خواهد بود! همانطور هم شد!
مثلا مسیر رشد دوربین ها از فیلم برداری در ابعاد خیلی پایین شروع شد تا به 1080p رسید، ولی بعد تقریبا بدون تغییر باقی مونده! یعنی اشباع شده!
موضوع پردازنده گوشی ها هم دقیقا همین موضوع هست، یعنی اشباع شده! حیتی بالاتر از اشباع هست!
تفاوت بين دو هسته اي ها با تك هسته اي كاملا مشهود و كاربرديه ... البته به جز موارد عادي
ولي در مورد 4 هسته اي ها هنوز مشخص نيس...
او سري امكانات كاربردي مث ويديو پرژشكشن هم در بيم استفاده شده اما خب يه امكان ملزوم تو يه اسمارتفون نيست و حياتي نيس ولي بودنش بهتره
شايد تا حدي بازار اشباع بشه در مورد پيشرفت پردازنده اما خب براي 4 هسته اي به بالا تر اين اتقاق ميفته چون تا برنامه هاي كه از 4 هسته كاملا استفاده كنن بيان طول مي كشه و بيشتر رو قوي كردن هر هسته وقت ميذارن
در مورد فيلم برداري فول اچ دي هم ربطي به اشباع شدن نداره fhd آخرين رزلشن استاندارد و متعارف با كيفيت براي تلوزيون ها و ساير دستگاه هاي پخش با كيفيت بالاس
وگرنه قويترين دوربين ها هم بالاترين رزلشنشون fhd هست
آیا برنامه ای برای این گوشی نیومده که مثل جی اس 3 بشه در هنگام فیلمبرداری عکس 8 مگاپیشکلی هم گرفت ؟ یا اصلا امکان نداره و این موضوع بیشتر سخت افزاری و نه نرم افزاری ؟
از rds نمیشه استفاده کرد؟
سلام
دوستان من نوت دارم. اما تا حالا اندروید نداشتم بلد نیستم باهاش کار کنم. خیلی هم زود شارژ تموم میکنه. لطفا بگین چیکار کنم؟
اندروید 2.3.6 هست.
رام چی هست؟ آخرین رام خاورمیانه چیه؟ چطوری نصب میشه؟
ببخشید سوالام خیلی مبتدیه
این بخش مبتدیاستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مال galaxy note
راستش نمیدونم چرا دوستان میگن شارژش زود تموم میشه، برای من که خوب جواب میده!!نقل قول:
بعد یک روز و 17 ساعت هنوز 70% شارژ دارم!
شاید باطری شما مشکل داره!؟
نه ربطی به سخت افزار ندارهنقل قول:
صبر کن به زودی میاد :دی
از rds نمیشه استفاده کرد؟