تاثیرش همون شهریوره.نقل قول:
Printable View
تاثیرش همون شهریوره.نقل قول:
اجباری هست !نقل قول:
برنامت قدیمی نیست ؟ تو برنامه جدید زبان پیش اجباری هست
مرسي از لطف دوستان:31:
ايول ..من 20 ميشم تو شهريور كه ....
2 روز ديگه جراحي بيني دارم ....بيني سر بالا :31: ميبينيد چه بدبختي افتاديم ...
حالا شايد خدا اينطوري حواسته كه ما سه ماه تابستون رو با پاي پلاتيني و دماغ عملي بشينيم درس بخونيم ...ميخواستم برم بدن سازي تابستون :31:
بي خيال ....از كي جدي شروع ميكنين درس خوندن رو ؟ نكنه از امروز شروع كردين اصلا ؟ به نظرتون درس ورداشتن از پيش چقدر ضرورت داره ؟
باو تصادف رو تعریف کن ببینیم چی شده:دی
گير به تصادف دادي ها ..هيچي با موتور هندا بدون چراغ در شب داشتيم تو شهر ميگشتم ...فك ميكردم پشت كيپس نشستم ....همچنان كه ميرفتم يارو از بريدگي دور گرفت با سرعت خيلي زياد زد به موتور و من كج و كوجه شدم ....تقصير هم 100 % تقصير ماشين بوده ..ماشين هم بنز بوده ..از فردا بايس پز بديم بنز زده بهمون:27: اين بود خلاصه اي از تصادف ..ميخواي كروكي بكشي؟ :31:
سلام !
برای شروع طوفانی برید اینجا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدن سازی نرو ! اگه میری زیرنظر مربی تخصصی کار کن من رفتم پارسال ، پوست بازوم پاره شد ( مثل خرس وزنه میزدم : دی ) ، حتما تخصصی کار کن من از هفته بعد یه کتاب ریدینگ زبان گاج ، آرایه ادبی رمزینه ، قرابت معنایی و لغت املایی هامون سبطی رو شروع میکنم ، هدفم اینه که از دست سوال های سخت عمومی راحت بشم تا بتونم از 10 تیر برای اختصاصی ها ( + کمی عمومی ) شروع به خوندن کنمنقل قول:
یعنی تا 10تیر همه این کتاب ها رو میخونی؟:دی
کامل که نه ، فقط در حدی که اعتماد به نفسم بالا بره و کمی مشکلم حل بشه !نقل قول:
نتایج امتحان نهایی رو تو ادرس زیر ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]