خب تیمای خارجی اکثرا روی بازیکنای جوون سرمایه گذاری میکنن مگه اینکه یه بازیکنی ستاره باشه که با سن بالا قبولش کنننقل قول:
Printable View
خب تیمای خارجی اکثرا روی بازیکنای جوون سرمایه گذاری میکنن مگه اینکه یه بازیکنی ستاره باشه که با سن بالا قبولش کنننقل قول:
البته شایان به ذکر است که دپرتیو لاکرونیا اسپانیا هم خواهان مهدی بود که سر قرار داد مالی به توافق نرسیده اند
روزنامه ها و اخبار میگفتن که قرارداد سه ساله هست
ولی خودش گفت چهار ساله؟
حرف کدوم رو باید باور کنیم؟
چون فکر نمی کنم با یه بازیکن 29 ساله 4 ساله قرارداد ببندن
چرا نشه باهاش چهار ساله ببندند؟
میشه بابا بزرگ
قرار داد 4 ساله
خیلی زیاد بسته 4 سال
چرا نرفت ور در برمن از ترس نیمکت نشینی
قلعهنويي، مايليكهن را به دادگاه ميكشاند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصاحبهاي كه محمد مايليكهن دو روز بعد از بازي مكزيك عليه امير قلعهنويي انجام داد باعث شد تا سرمربي تيم ملي دوشنبه شب گذشته شكايتنامه خود را عليه مايليكهن تنظيم كند.
او كه از حرفهاي مربي سابق فولاد در تيم ملي به تنگ آمده بود بعد از مشورت با دوستان نزديكش، چارهاي جز اين نيافت. رابطه قعلهنويي و مايليكهن از مدتها پيش شكرآب شده؛ از روزي كه قلعهنويي روي نيمكت تيم ملي نشست و سرمربي آن روزهاي فولاد به انتقاد از او پرداخت.
كمي بعد، زماني كه تيم ملي چهار بر صفر از مكزيك شكست خورد، به حقيقت پيوست. آقايان بايد بگويند هدفشان از انجام بازي دوستانه با مكزيك چه بود. اين سوالي است كه بنده از كادر فني تيم ملي دارم. به نظر من تيم ملي هيچ برنامه خاصي نداشت. قلعهنويي نبايد با شعور مردم اين طوري بازي كند…
مايليكهن كه معتقد بود بازي با مكزيك تنها با منطق قلعهنويي انجام شده انتقادات خود را شديدتر كرد؛ اينجا همه فوتبال ميفهمند. كسي حق ندارد به شعور و آگاهي مردم توهين كند. قلعهنويي ولي به راحتي اين كار را انجام ميدهد… قلعهنويي ابتدا واكنشي نشان نداد ولي چند روز بعد گفت، مايليكهن 4 سال است از اين حرفها ميزند. حالا اما خبرهاي جديدي ميرسد.
دوستان نزديك سرمربي تيم ملي خبر شكايت از مايليكهن را تاييد كردهاند و ميگويند، قلعهنويي بعد از جام ملتها پيگير آن خواهد بود. سرمربي تيم ملي ديروز زماني كه با اين سوال خبرنگار روبهرو شد، براي لحظاتي مكث كرد: خبرش را از كجا شنيدهايد؟ كي گفته؟
او كمي توضيح شنيد و در ادامه طوري حرف زد كه اين خبر را نه تاييد كرده باشد و نه تكذيب؛ بگذاريد اين آقايان هرچه دلشان ميخواهد بگويند! ما به حرفهاي منتقداني گوش ميدهيم كه انتقادشان براي تيم ملي سازنده باشد وگرنه حرف بعضيها براي ما هيچ اهميتي ندارد. از همين جا ميگويم بنده تمام فكر و ذكرم روي جام ملتهاست و با اينجور حرفها حواسم پرت نميشود.
قلعهنويي ديگر توضيحي نداد. او گفت، ديگر دراينباره حرفي نميزند، اما تكذيب نكردن خبر شكايت از محمد مايليكهن، خود به نوعي گوياست. آيا بايد منتظر اتفاقات جديدي بود؟
ايران - غنا قطعي شد
تيم ملي ايران قرار است هفتم تيرماه سال جاري مقابل غنا به ميدان برود. ايپنا در اين مورد مينويسد: با تلاشهايي كه فدراسيون فوتبال انجام داد قرار شد تيم ملي غنا در ديداري دوستانه مقابل تيم ملي در تاريخ مد نظر و در ورزشگاه آزادي به ميدان برود.
كميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال در تلاش است تا يك ديدار دوستانه ديگر را هم براي تيم ملي ترتيب دهد كه طبق اطلاعات به دست آمده مذاكرات با تيمهاي ملي تركيه و جامائيكا براي رويارويي در تهران در روز 11 تيرماه هنوز ادامه دارد.
البته اعضاي كادر فني هميشه از نام بردن حريفان تداركاتي طفره ميروند اما به نظر ميرسد ديدار مقابل جامائيكاهم قطعي شود.با اين دو بازي تدارکاتي احتمالا کادر فني تيم ملي ديگر بهانه اي از نظر آمادگي تيم نخواهد داشت . البته شايد قلعه نويي در مالزي هم براي تيمش يک بازي تدارکاتي بگذارد
"علي كريمي" بازيكن تيم ملي فوتبال ايران گفت : اگرتيم ملي فوتبال ايران را به حاشيه نكشانند، با اتحاد و همدلي خود ميتوانيم طلسم قهرمان نشدن در جام ملتهاي آسيا را پس از سالها بشكنيم.
علي كريمي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا درخصوص تيم ملي فوتبال ايران افزود : تيم ايران قدرتمندترين تيم آسياست ويك سروگردن از همه تيمهاي رقيب در قاره كهن بالاتر و بهتر است. بنابراين شايسته مقام قهرماني در جام ملتهاي آسياست.
بازيكن تيمملي فوتبال ايران راجع به صحبتهايي كه در مورد حضور او در تيم فوتبال پرسپوليس شنيده ميشود،گفت : در مقطع فعلي چنين چيزي غير ممكن است و انجام نخواهد شد.
البته اين قول را ميدهم كه فوتبال خودم را با پيراهن تيم پرسپوليس به پايان برسانم تا هواداران اين تيم خوشحال شوند.اما مشكلات اين روزهاي باشگاه پرسپوليس مانع بزرگي براي انتقال من به اين تيم است.
كريمي گفت:خيلي متاسفم كه حرفهاي نادرستي براي من مطرح ميشود.از جمله اين حرفها بايستي به مساله اضافه وزن اشاره كرد كه اصلا صحت ندارد.
وي افزود : هر شوخي و هر حرف داخلي كه در اردوي تيم ملي فوتبال ايران بين بازيكنان زده ميشود ، بلافاصله انعكاس پيدا ميكند كه به هيچ وجه صحت ندارد.
كريمي تصريح كرد: من از ابتداي فوتبال خود تا به امروز،حتي در بدترين شرايط بدني و روحي ، هرگز بيشتر از دو يا سه كيلوگرم اضافه وزن نداشتم.
من كه در تمرينات سخت و طاقت فرساي تيم بايرن مونيخ آلمان حضور داشتم ، چگونه ميتوانم اضافه وزن داشته باشم.
ما در آنجا مشكلترين تمرينات را داشتيم كه فشار خيلي زيادي را وارد ميكرد و فكر نميكنم منطقي باشد با توجه به تمرينات سخت تيم بايرنمونيخ ، من اكنون اضافه وزن داشته باشم.
متاسفانه ميخواهند من را بيتوجه و بياعتبا به تيم ملي فوتبال ايران نشان بدهند كه اين موضوع اصلا صحت ندارد. من هر وقت به تيم ملي دعوت شدم ، بدون در نظر گرفتن شرايط باشگاهي ، خود را سريع به تهران رساندم تا در خدمت تيم ملي ايران باشم.
كريمي اظهار داشت : حدود ۱۰۰بازي ملي دارم و آنهايي كه نزديك به تيم ملي فوتبال ايران هستند،ميتوانند اثبات كنند كه در اين مدت هيچ وقت براي تيم ملي كم نگذاشتهام.
---> ايرنا.كريمي.تيم ملي.قهرمان.
اوووو.. چقدر اگر! اگر حاشیه نباشه!اگر همدل باشیم! اگر متحد باشیم! اون موقع شاید برنده بشیم!!!!نقل قول:
بابا ... برنده شدن نتیجه خوب بازی کردنه! خوب بازی کنید!
سلام
در تازه ترین رده بندی فیفا، تیم ملی فوتبال ایران پس از هشت ماه صدرنشینی، رده نخست آسیا را ازدست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش واحد مرکزی خبر فدراسیون بین المللی فوتبال فیفا امروز تازه ترین رده بندی برترین تیمهای ملی فوتبال جهان را اعلام کرد که براین اساس تیم ایران با شش پله سقوط و 623 امتیاز در رده چهل و هفتم جهان و دوم اسیا ایستاد.
ژاپن با چهار پله صعود و 703 امتیاز در رده چهلم جهان و نخست آسیا جای گرفت و استرالیا نیز با شش پله سقوط و 618 امتیاز در رده چهل و هشتم جهان و سوم آسیا قرارگرفت.
تیمهای کره جنوبی- ازبکستان - عربستان - عمان - چین - عراق و قطر نیز در رده های چهارم تا دهم آسیا ایستاده اند.
درصدر جدول رده بندی فیفا نیز ایتالیا با 1653 امتیاز همچنان صدرنشین است .
فرانسه با دو پله صعود و 1585 امتیاز به رده دوم رسید و برزیل بایک پله سقوط و1484 امتیاز در رده سوم جای گرفت.
تیمهای ملی فوتبال آلمان- آرژانتین- پرتغال - اسپانیا- انگلیس- هلندو چک نیز رده های چهارم تا دهم رده بندی جهانی را در اختیار گرفته اند.
منبع : صدا و سیما
قربان شما:11:
شــاهــیــن