سانچس: از مقايسه شدن با رونالدو بيزارم!
مهاجم تازه وارد تيم فوتبال بارسلونا از اينكه با كريستيانو رونالدو مقايسه شود، بيزار است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الكسيس سانچس كه با قراردادي 26 ميليون يورويي راهي بارسلونا شده در پاسخ به اين سوال كه آيا ميخواهد در بارسلونا همانند كريستيانو رونالدو موثر باشد، گفت: من ميخواهم فقط الكسيس سانچس باشم نا رونالدو، وقت آن رسيده كه ارزش هايم را ثابت كنم. از اينكه در بهترين باشگاه جهان بازي ميكنم به خودم افتخار ميكنم.
وي ادامه داد: بارسلونا تيم بسيار بزرگي است و تمام بازيكنان اين تيم علاقه و انگيزه دارند كه تمام جامهاي ممكن را به دست بياورند. حالا نوبت اين رسيده كه بتوانم تمام تواناييهايم كه پيش از اين نشان داده بودم را به اثبات برسانم.
سانچس دربارهي بازي كنار بهترين بازيكن جهان هم عنوان كرد: اول از همه بايد تلاش كنم تا بتوانم خودم را با سبك بازي بارسلونا وفق دهم. از اين كه اين فرصت را دارم در كنار مسي كه بهترين بازيكن جهان است بازي كنم به خودم افتخار ميكنم.
وي در پايان از اين كه به عنوان اولين بازيكن شيليايي اين فرصت را دارد كه در بارسلونا به ميدان برود، گفت: هيچگاه فكر نمي كردم روزي برسد كه يك بازيكن از كشور شيلي در تيمي مانند بارسلونا بازي كند و از اين مساله بسيار خوشحالم.
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
سخنان ناراحت كننده پيگريني
بارسلونا همچنان بهترين تيم است
سرمربي پيشين رئال مادريد مي گويد، بارسلونا بهتر از تيم مادريدي است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مانوئل پيگريني كه دو فصل پيش همراه با قوهاي سپيد رقابتي تنگاتنگ را با آبي – اناري ها تجربه كرد، همچنان كاتالانيها را تيم برتر و پيشتاز ليگا ميداند. اظهارنظري كه بدون ترديد براي هواداران رئال مادريد تلخ خواهد بود. پيگريني شيليايي كه هم اكنون در مالاگا به كار مشغول است، گذشته از برتر خواندن دشمنان رئال مادريد گفته است، بارسا با خريد سانچس از تواني تازه برخوردار شده است.
او در اين باره به پايگاه اينترنتي Ligabbva گفت: "بارسلونا همچنان بهترين تيم است. رئال مادريد در دو سال گذشته به مراتب بهتر شده ولي فصل دوباره همان گونه به پايان ميرسد كه شرايط كنوني نشان ميدهد." سخناني تلخ كه كسي در مادريد دوست ندارد، آنها را بشنود.
پيگريني از قياس مربيان برجسته دو تيم خودداري كرد و گفت: "نه همانند مورينيو هستم نه گوآرديولا. هر مربي شخصيت و شيوه خاص خودش را دارد كه چگونه بازيكنانش را به بازي بگيرد."
وي با ستايش از پيوستن هموطنش، سانچس به بارسلونا گفت: "او بازيكني است كه پس از شكوفايي در شيلي آهسته آهسته رشد كرده است. او پيش از اين در باشگاههاي بزرگي همانند كولو كولو، ريورپلاته و اودينزه بازي كرده است. اكنون نوبت به بارسلونا رسيده است. آلكسيس هر سال بهتر ميشود. اغلب گلزني كرده و به تجربه اندوزي بيشتر مشغول است. ترديدي ندارم او در بارسا راهش را هموار خواهد كرد."
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
در جمع توپچيها چه مي گذرد
فابرگاس رفتني است، ونگر به فكر شكستن ركورد خريد باشگاه!
آرسناليها به فكر شكستن ركورد خريدهايشان هستند و مي خواهند خوان ماتا و سانتي كازورلا را از اسپانيا خريداري كنند، اين خود شايد نشانهاي باشد از جدايي قريب الوقوع كاپيتان فابرگاس!
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رسانههاي انگليسي از تصميم باشگاه آرسنال براي خريد دو ستارهي تيم ويارئال كه بازيكنان ملي پوش اين تيم هم هستند خبر دادند تا در صورت جدايي احتمالي سسك فابرگاس به مقصد بارسلون دچار مشكل نشوند.
جوزپ ماريو بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا آخر اين هفته به لندن سفر خواهد كرد تا پاي ميز مذاكرهي مستقيم با سران باشگاه آرسنال بنشيند.
سران باشگاه بارسلونا رسما اعلام كردهاند كه آخرين رقم پيشنهادي آنها براي خريد فابرگاس بيش از ميليون پوند (39 ميليون يورو) نخواهد بود.
سسك فابرگاس در ديدار دوستانهي تيم آرسنال مقابل كلن به ميدان نرود و در حالي كه سايت رسمي باشگاه آرسنال و آرسن ونگر آسيب ديدگي كشيدگي عضله را عامل غيبت فابرگاس در تمرين و بازيهاي دوستانهي پيش فصل مي دانند، به نظر مي رسد هافبك كاتالونياييالاصل توپچيها منتظر است تكليفش براي فصل آينده روشن شود. وي پيش از اين در تور آسيايي باشگاه آرسنال در مالزي هم شركت نكرده بود.
به نظر مي رسد اختلاف 5 ميليون پوندي رقم قرارداد دو طرف تنها موضوعي باشد كه مي تواند باعث سرنگرفتن اين اختلاف باشد.
باشگاه آرسنال با توجه به اين كه فابرگاس هنوز قراردادش با باشگاه به پايان نرسيده حدود 25 ميليون يورو از اين فروش دريافت خواهد كرد. بودجهاي كه گفته مي شود توپچيها قصد دارند براي خريد سانتي كازورلا و خوان ماتا هزينه كنند.
در صورتي كه باشگاه آرسنال مبلغ به دست آمده از فروش فابرگاس را خرج خريدهاي تابستاني كند، ركورد هزينه در فصل نقل و انتقالات را خواهد شكست.
پيش از اين باشگاه آرسنال با هزينهي 17 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن آندره آرشاوين ستارهي روسيه در يورو 2008 ركورد بيشترين هزينه در تاريخ نقل و انتقالات باشگاه را به ثبت رسانده بود.
باشگاه والنسيا براي واگذاري خوان ماتا مبلغ 25 ميليون پوند درخواست كرده و اين به اين معني است كه در صورت اصرار باشگاه لندني براي جذب اين بازيكن، آرسنال بايد تمام آنچه از فروش فابرگاس به دست ميآورد را براي خريد ماتا هزينه كند.
سانتي كازورلا بازيكن ملي پوش ويارئال كه البته در تيم ملي هميشه نيمكت نشيناني مانند تورس و داويد ويا بوده يكي ديگر از بازيكنان موردنظر باشگاه آرسنال است هر چند به نظر مي رسد اين مهاجم 26 ساله مشتريان ديگري مانند مالاگا هم داشته باشد.
وضعيت هافبك فرانسوي توپچيها هم هنوز مشخص نيست. مديران باشگاه آرسنال به ونگر اجازه دادهاند كه در صورت نياز نصري را در تيم نگاه دارد. هر چند اين تصمي از لحاظ مالي به سود توپچيها نيست چرا كه نصري در صورت ماندن در لندن آخرين فصل حضورش را هم تجربه خواهد كرد و در صورت جدايي در تابستان آينده ديگر هيچ پولي به باشگاه آرسنال نخواهد رسيد.
باشگاه منچسترسيتي يكي از مشتريان نصري است كه مي تواند آرسنال را به 20 ميلون پوند سود ديگر برساند.