قطعا سنسیشننقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
Printable View
قطعا سنسیشننقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
نقل قول:
اپتیموس اصلا ساپورت خوبی نداره ، نه از طرف LG و نه از طرف دولوپر ها ، به خاطر همین اصلا خریدش منطقی نیست.
البته اگر حرفه ایی کار نمیکنید و استفاده معمولی دارید شاید گوشی بدی نباشه
سنسیشن خیلی سر تر از اوپتیموس هست
biostar جان گوشی رو گرفتی بالاخره ؟ راضی هستی ؟ روتش کردی یا نه ؟ :دی
نقل قول:ممنون . والله این حرفا رو تو خواب نشنیدم تو همین فروم و کامنتهای ملت تو موبایل.ir و جی اس ام و ... خوندمنقل قول:
آخه یه ایرادهای گرفتن که خیلی اساسیه. اگه مثلا بگن دوربینش در حد 8 نیست میشه قبول کرد ومیگیم جهنم
اما صدای مکالمه ضعیف رو اصلا نمیتونم تحمل کنم
موبایلستان و اندروید.ای ار خیلی بهترن و البته فروم تخصصی xda شما فقط دوپلرا و کاستوم رامهاشو تو xda برو ببین بعد تصمیم بگیرنقل قول:
من خودم تقریبا همزمان دو گوشی اس2 و سنسیشن رو داشتم
من تو انتخابات این دوره سرگروه کاربرهای کامپیوتر بودم و باید به مناطقی میرفتم واسه تست انتن چون با GSM مودم باید رای گیری میشد
سنسیشن در این مورد افتضاحه حالا شاید گوشی من اینطور بود ولی خیلی جاها گوشی همه و اس2 آنتن داش الا این سنسیشن
ولی بقیه موارد رو من نه شنیدم و نه دیدم ایراد دیگه سنسیشن هم باتری ضعیف این گوشی هستش
حالا فردا یه Sensation XE گرفتم میرسه دستم ببینم این چطوره
من از بس با اس 2 کار کردم دیگه خوشم نمیاد باهاش کار کنم
واسه همین جدیدا میخواستم سنسیشن اکس ای بخرم
که بدون هندزفری بخرم ارزونتر بیفته
ولی با این ایرادها زده شدیم از گوشی
راستی دوستان صفحه گوشی کیفیتش در چه حدیه
؟حالا سوپر آمولد که نیست کیفیتش از ارک بهتره یا یا نه ؟
زاویه دیدش در چه حدیه ؟
سلام قیمت 18/1/90 Sensation & Sensation XE چنده ؟باگارانتی یاس چنده با گارانتی کامتل چنده؟
اتفاقا قبل سنسیشن اکس ای من اس 2 داشتم باید اعتراف کنم تنها مورد برتری که سنسیشن داره زیبایی (که سلیقه ای هست)و کیفیت ساختش هست که وقتی دستت میگیری حس خوبی بهت دست میده همین در بقیه موارد اس2 عالیهنقل قول:
منم سنسیشن اکس ای رسید دستم اتفاقا دست دوم تمیز با گارانتی و بیمه و بدون هندزفری گرفتم 710 تا الان نسبت به اس 2 wifi این قویتره صداش تو اسپیکر بسار ضعیفه من تا حالا تو هیچ گوشی به این ضعیفی ندیده بودم آنتن دهیش نسبت به معمولی بهتر شده در مورد صفحه نمایش با اینکه آرک اس داشتم ولی اصلا یادم نمیاد چطوری بود:31:
زاویه دیدشم به نظر من مثل اس2 هست
یعنی آنتنش رو تایید میکنی ؟