چیزی که قبلا نگا نمی کردیم
----
البته ماه رمضون داره میاد و بازار سریالهای شکدارو اب دوغ خیاری گرم
Printable View
چیزی که قبلا نگا نمی کردیم
----
البته ماه رمضون داره میاد و بازار سریالهای شکدارو اب دوغ خیاری گرم
حالا باید ببینیم سریال طنز بعدی چی باشه...نقل قول:
تنها چیزی که من الان بهش فکر میکنم اینه که یکی دو هفته دیگه که این سریال تمام میشه باید چی تماشا کنیم از صدا و سیمای ملی؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پایتخت دو هست اما معلوم نیست که بره پخش و کی تموم شه کاراش...
---------------
راستی نیما که آخر فیلم کارت فرزانه رو به مردم میداد جنبه ی تلافی کردن داشت یا منظور دیگه ای داشت؟
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن.:29:
اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.
به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه. :35:
با این قسمتش زیاد حال نکردم... نه داستانش درست حسابی بود نه طنزش...:5:
+
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!!:18::31::27:
کلا اگه روتین کار می کردند و از تولید به مصرف ضبط و پخش می کردند، اینقدر سانسور نمیشد... البته اون مدل هم مشکلات خاص خودش رو داره...:20:
این امار رو از کجا اوردیدنقل قول:
این سریال ستایش به این مزخرفی رو میخوان قسمت دومش رو هم بسازن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونوقت این ساختمان پزشکان که این همه پر محتوا و جذاب هست اینقد بهش اعتراض کردن که از ساختنش پشیمون شدن.هرچند بیشتر مردم (حدود 93%) از این جور سریالا خوششون میاد و از دیدن اونا لذت میبرن.
به نظرم ساختمان پزشکان دومین سریالی هست که بعد از سریال شبهای برره اینقد زیبا ست و به دل میشینه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این دست سریال پر مخاطب بود مثل پاورچین مسافران نقطه چین
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.
تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت :31:نقل قول:
کدوم صحنه رو میگی؟نقل قول:
چرا صحنه ماچ و بوسه رو قیچی کردن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم ادامه داره باید امشب رو هم ببینی تا بفهمینقل قول:
اصلا داستان امشب چی بود؟
من متوجه نشدم.
ماشالله: دی شما قبل اینکه این سریال رو نگاه کنی در حال تماشای فیلم دیگه ای نبودی؟ :خخخخخخنقل قول:
تا اونجایی که من متوجه شدم طرف گ.ی بود و فی.تیش روانشناس داشت :دی
متوجه نشدی؟ وقتی جهانگیری برای اولین بار اومد به مطب نیما و نشستند، مریضه یه خورده جا به جا شد و به نیما نزدیک شد و یه دیالوگ گفت، بعد صحنه یهو عوض شد و نشون داد نیما داره صورتش و گونه هاش رو پاک میکنه!!:27:نقل قول:
کدوم صحنه رو میگی؟
بعد اون، وقتی مریضه رسوندش، نیما موقع خداحافظی کلی خودشو کشید عقب و دست داد که مبادا روبوسی نکنه!!:31:
کلا خیلی خیلی تابلو سانسورش کردن مقادیری از فریم های هر قسمت رو...:31:
یعنی مشکل اصلی جهانگیری دو جنسیتی بودن که میگفت شاید به خاطر عشق زیاد هست که روانشناس رو میکشه و اون قسمت رو سانسور کردن؟