BUZZ!!!:31:نقل قول:
Printable View
BUZZ!!!:31:نقل قول:
کسی این کوئست فرعی رو انجام داده :
find queen fryids sword inside ansilvound
رسیدم به در ، یه سری سنگ رو باید جوری بچینیم تا در باز بشه ، اگه کسی میتونه راهنمایی کنه . ممنون
در ضمن هرکاری میکنم اسکرین شات نمیگیره ، شما چه جوری میگیرید ؟
--------ویرایش
ردش کردم. اگه کسی گیر کرد : از چپ به راست : عقاب - مار-ماهی-مار
عحب گیری افتادیم به خدا ! :| زندگی نذاشته واسه ما این بازی! از صبح تا شب از شب تا صبح پای این بازیم! ولم نمی کنه ... D:
واقعا فوق العادست! انقدر درگیرشم وقت نمی کنم حتی بیام یاهو یا حدافل یه پست بدم D:
بگذریم ! گفتنی هارو بچه ها گفتن، الانم فقط برای یه چیز اومدم و بعدش دوباره می خوام برم تو بازی D:
متاسفانه طی حمله به یک غار تبدیل به ومپایر شدم! الانم تو روز هیچ کاری نمی تونم بکنم! همه هم بهم شک کردن ! با این که شب می تونم کار هارو انجام بدم ولی خوشم نمیاد!!
از دوستان کسی می دونه پادزهرش رو چه طوری میشه درست کرد ؟ من خودم در حال سرچ کردنم ولی چیزی پیدا نکردم فعلا!
خیلی ها به خاطر همین مجبور شدن بازی رو از اول برن :| !!
فقط سریع تر جواب بدید که گرفتاریم D:
پادزهر ومپایر . شرمنده دیگه ترجمه نکردم.
کد:http://www.gamefront.com/skyrim-how-to-cure-vampirism/
آره!! دقیقاً همین الان داشتم اینو می خوندم خواستم بیام بگم که دیدم شما پست دادید!نقل قول:
برم امتحانش کنم ببینم چه طوریاست :31:
دوست من توی راه به یک عنکبوت بزرگ میرسی وقتی میکشیش میبینی یک نفر ازت تقاضای کمک داره وقتی تارهای عنکبوت رو پاره کردی و طرف نجات پیدا کرد بکشش و و سرچ کن جسدشو و golden claw رو بردار نکشی در میره :46:نقل قول:
من هیچکدوم از نسخه های قبلی رو بازی نکردم:41: میخواستم ببینم این بازی چه جوریاست؟
مکالمه توش زیاده؟ یعنی زبانت باید در چه حد باشه که بازیش حال بده؟
اگه یه توضیح مختصر دربارش بدید ممنون میشم:11:
RPG ها کلهم مکالمه و داستانهنقل قول:
باید زبانتون خوب باشه
اسکایریم در 48 ساعت 3.5 میلیون نسخه فروخت. چیزی که 450 میلیون دلار برای کمپانی zenimax به ارمغان میاورد. حتی فروش نسخه pc این بازی از call of duty: modern warfare 3 هم بیشتر بود.
رییس کمپانی zenimax آقای Robert Altman: ما از طرفداران بسیار قدردانیم. تاد هاوارد و تیمش در bethesda game studios بازی بسیار خاصی را ساختند. انتظار برای اسکایریم از هر بازی دیگری در تاریخ کمپانی ما گذر کرد و ما خوشحالیم که فروش و نقدهایی که از بازی شد کیفیت و ساعت ها گیم پلی فوق العاده ی آن را منعکس کرد.
تاد هاوارد کارگردان بازی: بدون شک اسکایریم بزرگترین پروژه در تاریخ ما بوده است. بعد از 3 سال آماده سازی ما بالاخره هیجان زده هستیم که بازی را در دست همه ببینیم.
منبع: IGN
مزاحم جفت گیری دوتا دراگون شدم دوتایی ریختن سرم یکی از عقب اتیش میزد اون یکی از جلو یخ :31:
ولی خداییش دوتایی نریخته بودن سرم تا بحال تازه از این giant ها هم بود این giant ها کشتنشون از دراگون سخت تره