هزینه نصب رایگان هستش و باید خود نماینگی نفر بفرسته و بعد شرکت تماس میگره و از شما میپرسه که راضی بودید یا نه و آیا نصاب هزینه ای گرفته یا نه
Printable View
هزینه نصب رایگان هستش و باید خود نماینگی نفر بفرسته و بعد شرکت تماس میگره و از شما میپرسه که راضی بودید یا نه و آیا نصاب هزینه ای گرفته یا نه
دوستان من میخوام این سامسونگ مدل LED D8000 سامسونگ رو بگیرم 46 اینچ. کسی هست که این مدل رو خریده باشه و باهاش مشکل اصی پیدا کرده باشه؟؟ از نظر کیفیت و امکانات؟؟
چون الان یک LG LW57000 دارم که ازش راضی نیستم کیفیتش نسبتا پایینه و صدا و تصویر در بعضی از موارد با تاخیر پخش میشه و یک سری از این ایرادات!! حالا میخوام این مدل رو بگیرم نظرتون چیه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه مشکلی با این ساعت و EPG
وقتی تنظیم ساعت رو بر روی خودکار تنظیم می کنم ساعت جاری 2.5 جلو است و تبع ساعت EPG هم 2.5 جلو میره
کسی این مشکا رو داره یا راحلی حلی است ؟
منم همین مشکلو دارم. وقتی تنظیم ساعت رو روی اتوماتیک می گذارم 3.5 ساعت جلو میره و EPG هم که همیشه 3.5 ساعت جلوتره. توی منو ها هم جایی نیست بشه منطقه زمانی رو تعریف کرد. اگر کسی راه حلی براش سراغ داره ممنون میشم بگه.نقل قول:
دوستان با توجه به اختلاف 250 هزار تومانی بین 46D8880 و 46D7770 آیا منطقی هست 8880 رو بگیرم ؟ کلا برتری این مدل نسبت به 7770 بغیر از تیپ ظاهری و 800 هرتز بودن چیز دیگری هست یا نه ؟
نمایندگی سام با مدل 8880 دو مدل عینک رو داره میده یکی مدل 3050GB و دیگری 3100GB بنظر شما کدومش رو بردارم ؟ میگه اختیاریه ، مدل 3100GB مدل قبلی و استاندارد سامسونگ هست و مدل 3050GB همون مدل هست که ظریفتره و دستش از بالا بصورت تل قرار گرفته . ممنون میشم فوری راهنمایی کنید .
کسی نمیدونه فروش ویژه عید سامسونگ کی شروع میشه؟
دوستانی که سه بعدی های جدید سامسونگ رو دارن کیفیت سه بعدی اون چطوره و چقدر تماشای فیلم باعث سردرد میشه ؟؟؟؟؟/
دوستان تو رو خدا کمک کنید.
امشب یه d6960 سفارش دادم خالا دیدم d7770 وجود داره.
این دو مدل چی فرقی دارند؟
فوریه میخوام زود عوض کنم.