دوستان برای اولین بار چه قدر باید ریش تراش رو بزارم شارژ؟(مدلش هم rq1160 phlips)
مثل گوشی لازمه 8 ساعت بزارم یا همون 1 ساعت کافیه؟
خواهشآ زود جواب بدین چون الان گذاشتم شارژ!:دی
ممنون...
Printable View
دوستان برای اولین بار چه قدر باید ریش تراش رو بزارم شارژ؟(مدلش هم rq1160 phlips)
مثل گوشی لازمه 8 ساعت بزارم یا همون 1 ساعت کافیه؟
خواهشآ زود جواب بدین چون الان گذاشتم شارژ!:دی
ممنون...
سلام مدل ریش تراش من بران 340wat dry
نظرتون پیه و این که ار 5 دقیقه 1یا پراغ سبزش به مدت1 دقیقه روشن میشه یه توضیح کامل بدین ممنون
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
سلام مدل ریش تراش من بران 340wat dry
نظرتون چیه و این که تازه خریدم زمان شارژ هر 5 دقیقه 1یا چراغ سبزش به مدت1 دقیقه روشن میشه و بعد خاموش میشه یه توضیح کامل بدین ممنون
.
نه داداش کافیه ریش تراش کامل شارژ بشه بعد از شارژ بکشیش بیرون احتیاجی نیست مثل موبایل 8ساعت تو برق باشهنقل قول:
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
فقط پاناسونیکنقل قول:
چه طوری میشه تشخیص داد که ریش تراش فیلیپس اصل هست و یا تقلبی ؟
آیا مشخصه خاصی داره؟ از روی تیغ میشه تشخیص داد؟
سلام بچه ها يه موكن خوب ميتونيد معرفي كنيد
ارزون باشه چون نهايتا 2 هفته يك بار استفاده ميكنم
برا دپیلاسیون : بادی گروم 2040 فیلیپس چیز خوبیه ( امکانات ) ! قیمتش هم حدودا 130 هست که ارزون تر هم داره 90 و 50 ولی کارایی این رو ندارند 50 رو یکی از دوستان داشت میگفت خیلی زود کند میشه و تیغه بسیار گرون هست . پیشنهاد من همون 2040 هست چون اون 2 تا رو اصلا نمیدونم چطورند .نقل قول:
سلام بچه ها يه موكن خوب ميتونيد معرفي كنيد
ارزون باشه چون نهايتا 2 هفته يك بار استفاده ميكنم
برا اپیلاسیون : فیلیپس یک مدل HP6453 برا آقایون داره که اصلا نمیدونم ایران هست یا ... مدل های دیگه رو اصلا اطلاع ندارم ، البته برای خانم ها مدل های متفاوت و فراوانی وجود داره که میتونید بپرسید بهترین ها رو بهتون پیشنهاد میدن . از 25 T گیر میاد تا ...
درباره Body groom یک سری سوالات داشتم هنوز کسی جواب نداده ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالات قبلیم رو اینجا هم میزارم کسی لطف کنه جواب بده ممنون میشم :
محتوای مخفی: سوالات
دوستان، حالا درسته ریش تراش ارزون و ساده ای رو خواستم ولی خوشحال میشدیم اگه سوالم رو بی پاسخ نمیذاشتین!نقل قول:
:5:
سلام
ریش تراشی می خواستم که برای فرم دادن به ریش سـَـری های مختلفی هم داشته باشه .
برای ته ریش درست کردن و خط انداختن و ....
سقف بودجه ام هم 100 تومن هست .
سلام . من پوست خشک و حساسی دارم، بیشتر مواقع ته ریش خیلی اندکی دارم،در باقی موارد هم از ته با فیوژن میزنم. چون پوستم حساسه گفتم بیام ماشین بگیرم، بودجم 140تومنه که فک کنم به یه ماشین ریش تراش خوب نمی رسه، ضمن این که گاهی وقتا ته ریشم میذارم.. حالا بین اصلاح سر و ماشین اصلاح صورت فیلیپس موندم، ایدهام اینه که ماشین اصلاح سر خوبیش اینه که با صفرش میشه تقریبن از ته زد اما تو بهترین ماشین اصلاح صورت این مقدار .5 میلیمتره.. qc5550 هم نمیخوام چون مث شترگاوپلنگه، معلوم نیس چیه! از اون طرف دلم پیش آکواتاچ فیلیپسه. اما فک کنم ماشین اصلاح سر یا صورت فیلیپس بگیرم واسم بهتره، نظر دوستان چیه؟
بهخاطر وسواس زیادم با تاکید میپرسم واسه استفاده من ماشین اصلاح سر یا صورت بهتره؟ کدوم مدلش؟؟ {هر کدوم پدرسوختهها با یه ویژگی دلبری میکنن}...ضمنن واس ماشین اصلاح ماکزیمم 100تومن هزینه میکنم.
ممنونم.
بعد نوشت: آقا یه مغازهای زیر پل حافظ -روبرو بانک پاسارگاد- رفتم مخم رو زد که از این تریمرهای رمینگتون بخرم{120تومن}،میگفت از پاناسونیک و فیلیپس بهتره..نظر دوستان چیه؟؟
ضمنن من تصمیمام رفت روی ماشین اصلاح صورت فقط نمیخوام مینیموم حد اصلاح داشته باشه مثه بعضی فیلیپسها که 1میلی متره..میخوام یه وختاییم از ته بزنم{در حد همون موزر خدابیامرزم، انتظار فیوژن و اینها ندارم}، بین فیلیپس،رمینگتون و پاناسونیک کدومو پیشنهاد میدین؟و چه مدلی{خیلی وسواس زیادی دارم، خواهشن بهترین رو بهم معرفی کنید!}..مثلا همون مغازهای که گفتم؛ Qc5170 فیلیپس رو میداد 160تومن{گرون گفته نه؟} و اشاره کرد چون مینیموم تا 1میل کوتاه میکنه به کارم نمیاد..تا 130تومنم هزینه میکنم فقط نمیخوام یهچی بگیرم بعدش پشیمون شم برم سراغ موزر یا ژیلت.. اندکی هم عجله دارم..پیشاپیش ممنونم.
پینوشت: ضمنن حس میکنم چند نفر اندک به دلایلی از برند خاصی حمایت بی دلیل می کنن، طی این 90 صفحه که خوندم به این نتیجه رسیدم، البت به بنده ربطی نداره!!!
سلام
میگما من تازهگیا هر دو روز یه بار به صورتم تیغ میزنم اشکالی داره؟
دوس ندارم زیاد بلند بشه به همین خاطر اینکارو انجام میدم!! :31:
اگه اشکال داره بزنم کنار؟!
ممنون