اره شده ... 24 ساعت ممتد . پشت پی سی بودم ... و در نت داشتم دنلود میکردم ... ساعت 12 سب شروع کردم . ساعت 12 شب بعدش تموم شد (کسی خونمون نبود منم عشق دنلود زد به سرم ) بعدشم دیفرگ هردو اینا و از این چیز میزانقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
Printable View
اره شده ... 24 ساعت ممتد . پشت پی سی بودم ... و در نت داشتم دنلود میکردم ... ساعت 12 سب شروع کردم . ساعت 12 شب بعدش تموم شد (کسی خونمون نبود منم عشق دنلود زد به سرم ) بعدشم دیفرگ هردو اینا و از این چیز میزانقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
می بینم که تو این چند روزه که نبودم بلاخره موفق شدید این Master [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فراریو روی صندلی بشونید
حیف که من تهدید شدم و نمی تونم خیلی وارد حاشیه بشم و سوال بپرسم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تنفری که از سربازی داری اگه به جای 2 سال محبور بشی 4 بری سربازی چی کار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی که از چشمات بیشتر بهش اعتماد داری به بدترین نحو تحقیرت کنه چی کار می کنی؟
دایناسورا چی جور آدمایی هستن؟
وقتی گریه می کنی چه حسی داری؟
به نظرت کسایی که دانشگاه آزاد می رن از دانشجویانه سراسری خنگ ترین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( تورو خدا اگه تکراری بود ببخشید آخه جدا نتونستن این همه سوالو یکی یکی بخونم )
خوبه خوبه .. خودت حساب کارت و کردی :evil: :cool: :laughing:
1.هیچی جان به جان افرین تسلیم میکنم .
2.تحقیر قابل بخششه . اماخیانت هرگز (تحقیر خوب مقطعیه . عوامل محیطی تاثیر مستقیم داره . اما خیانت تو ذات طرفه ....)
3.این سوال خیلی فنیه ... ببین بستگی داره در چه موضوعی بخواییم دایناسور مارمولک و کرگدن سوا کنیم ...
در کل : باید بگم که من دایناسورها رو افراد متفکر میبینم که هی دارهن کم و کمتر میشن . توجه به ظواهر امر . مادیات ... و...
در طرف دیگه ... دارن کم میشن .... افراد ناغدان و خرفت .... (حالا خودت بفهم دیگه .. اخه ببین من باید برای این مسعله یه تاپیک بزنم .. کلی بگم برات ... خوب میدونی که الانم وقت ندارم ...)
4.احساس خلا بهم دست میده . سبک میشم و میتونم خوب فکر کنم بعدش ...
4. نه اصلا ... سابقا تا حدودی میشد گفت . اما امروزه نه ... اینم بگم که کنکور چه سراسریش چه ازادش چه هر کوفت و زهر مار دیگه اش ... معیاری برای سنجش استعداد و نبوغ و هوش فرد نیست و. تنها معیاری برای سنجش محفوضاته و بس ...)
نه بابا این چه حرفیه .. حالا فکر منو بد بخت و بگکنید که باید یکی یکی جواب پس بدم ... :ohno: :happy: :laughing:
اره ؟ ;) خواهش میکنم ;) قابل شما رو نداره ;) ;) ;) ... جدا؟.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
خوب چی بگم؟ همون چیزی که داری بهش فکر میکنی تو کلمه !!!/. باید ساخت ....
خواهش میکنم ;)
اهه ؟ :blink: :blink: نه بابا بودی حالا ;) ;) ;) ;) ;) ;) :blink: :blink: :blink: :laughing:
من 9کرتم محمد جوووووووووووووووووووون . چمن زیر پاتم . گلم ... شماامر بفرما ...نقل قول:
نوشته شده توسط pandemonium
(ببخشید تورو خدا سه روز نبودم واقعا مشکل داشتم . از همگی عذر م یخوام )
- حال ميكني با من رفيقي ؟ ای بابا انچه که عیاتا ناست چه حاجنت به بیان است گلم . خوشکلم افتخارم تویی
-چرا سيب زميني اينقدر گرون شده ؟؟ نیدونم . فکر کنم بس که با حالن (اخه هر کی با حال تره قیمتشم با لاتر ورد :blink: :laughing: . نه خو فک کنم نسلشون داره منقرض میشه . گفتن یه بقای نسلی شه قیمت بالا دادن هر کس سیب زمینی نخوره . نسلشون دیر تر منقرض شه :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
-تو خجالت نميكشي ؟؟ اهه :blink: :blink: :blink: :blink: نوچز ... چنرا :blink: :blink: :blink:
-دوست دخترهات واقعا دلشون به چيه تو خوشه ؟؟ اهه اهه :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: من دوس دخمل ندارم که :whistle: :whistle: :whistle: :wub: ;) نه جدا من کسی به عنوان دوست دختر ندارم
-كارت گرافيكت چيه ؟؟ مدلش چيه ؟؟ 256 بوده ... یه روزایی ... 5500 بود ... :sad:
-Nvidia يا ATI ؟
ان ویدیا
اي بخشكي شانس . اهکی چرا؟
:blink:
شانس آوردي سايتمون تعطيل شد بازجويي نيمه تموم موند... :angry: :puke:] حالا داریم واست گلم . خوشکلم . خوشتیپ :blink: :wub: :wub: :wub: :wub: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :king: :whistle:
نظرت درباره اين عكس چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من جواب میدم. خیلی خیلی جالبه. اولش خیلی منحرف کنندس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
حسين جون منم دوست دارم(خودت مي دوني عزيزم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحتيتو نبينيم.ديشب وقتي گفتي دوباره به مشكل خوردم خيلي حالم گرفته شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين جون چرا ناراحت! هر موقع خواستي از سربازي فرار كني(مثل خودم) بگو اسپانسرت مي شم ميارم بهترين جاي دنيا تا درستو بخوني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا چند روز ديگه بخاطر روي گلت يه خط ريپي بيل مي خرم تا ديگه نگران پول تلفن نباشي ؛ديگه زنگ بزني پول مكالمه براي من مي افته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا چند تا سوال:
1-چرا زمينارو نمي فروشي مشكل سربازيتو حل كني؟؟؟ (آخه همه چيز با پول حل مي شه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-چرا دوست داري تو زندگي كاراتو حول حولكي انجام بدي؟؟؟(شايد اشتباه متوجه شدم!!! نمي دونم؛ خلاصه يه توضيح بد نيست)هر موقع ديدمت حول بودي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-چرا دوست داري بهت بگن مرد !!! پسر خوب؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-چرا بعضي وقتها براي بعضي از دوستات توي ياهو اينويزيبل ميشي براي بعضي ديگه از دوستات ويزيبل؟؟؟(البته نا گفته نماند براي من ويزيبلي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-چي دوست داري توي زندگي داشته باشي همين الآن ؟؟؟( فقز 1 چيزو بگو )
6-حرفه ي گرفتن شماره تلفن رو از كجا ياد گرفتي؟؟؟بگو ما هم يه دوره پاس كنيم.فكر كنم شماره همه بچه هاي اينجارو داشته باشي. من كه يه لحظه به خودم اومدم ديدم شمارم دستت ؛اصلا نفهميدم چيجوري گرفتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//////وارد جزئيات بشم كه دو روز ديگه لازم مي شه///////
7-عروسيتو كدوم شهر مي گيري؟؟؟
8-عروسيت از ايناست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا حالي به حولي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
9-كادو عروسي دوست داري پول نقد بگيري يا وسيله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همينارو جواب بده تا برگردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب و خوش و سربلند.
كوچيكت شهاب.
ايا اين كار صحيح است كه درباره كسي كه نديديمش اظهار نظر كنيم ؟
1.نه هيچ وقت (ديگه حال ندارم با اين با ر يمشه 3 دفعه كه هي دارم جواب ميدم سيستم هنگ ميكنه . مجبود ميشم ريست كنم )نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
2.كاربدي نميكنم
3.هيچ كس
4.هيچي به كانتري گفتم تانكري (وقتي داشتم با يه چيني حرف ميزدم )
5.ديشب
6.4تا 5 تا زا دوستام كه شك بد بهم بردن (خودشون بهتر ميدوننكه خيلي بي معذفتن اگه اين اين فكرو كردن بيان تو كانفرانس بهشون بگم )
7.بد بختي . اينكه هي افرادي كه براشون از جونت مايه مي زاري ته يه مشكلي برات پيش مياد نمي توني بري بگي سلام نوكرتون در خئمتتونه بهشونبر خوره و برات فكرايي ميكنن ....
8.نمي دونم با حال الانم . اصلا هم برام مهم نيست
9.5 يا 6 سال پيش بوده
10.هيچ وقت هك نشدم توسط كسي . اما يه بار خودم خودمو هك كردم :blink: :blink: :blink:
11.مزحك و خنده دار(بي معني . لووس )
12.بد بخت شدي . زندگيت تباه شد
13.مرگم فرا رسيده . من هيچ وقت زير با ر زور نمي رم ...
14.3 4 ماهه قبل وقتي تو ماشين بودم
15.كريمي
16.اره بعصي هاشون . اگه البته حالم بهم خوره و بالانيارم با ديدن بعضي ها يي كه خيلي جلف هستند
17.كدومشون؟ يكي سيد حسن و ديگري نوروز علي
18. هر دوشون جاي خودشونو دارند
19.222
20.43 يا 44
21.5سال ميشه كه مرد هستم
6.هيچي يه پسرهي جلف بي خاصيت و بيشعور نفهم از پش ت كوه اومدهي با قيافه كج و كوله ....
21. تصميم كبري
23.هيچي فيلم ندارم . چون سيستمم تعزيراته ... شكايت منم قبلش هر چي فيلم داشتم پا ككردم ...(فيلم غير قانوني نيداشتم
هيچي هنوزم گلي خيل دوست دارم
(ببخش كه دير شد و اينكه اينجوري جواب دادم .چون يه بنده خدايي حالمو خيلي گرفت امروزكه اصلا ازش انتظار نداشتم (حتما ور}ن جديد جواب به سوالاتتو ميدم اماالان نه )