سايت فارسي نوكيا يه امكان جديد داده ميشه با گارانتي يا بدون گارانتي بودن گوشي رو با شماره سريال گوشي فهميد
[PHP]persian.nokia.com[/PHP]
[PHP]farsi.nokia.com[/PHP]
گفتم شايد بعضي ها ندونند
Printable View
سايت فارسي نوكيا يه امكان جديد داده ميشه با گارانتي يا بدون گارانتي بودن گوشي رو با شماره سريال گوشي فهميد
[PHP]persian.nokia.com[/PHP]
[PHP]farsi.nokia.com[/PHP]
گفتم شايد بعضي ها ندونند
گوشي هاي آندرويدي sms رو اشتباهي مي فرستندنقل قول:
[PHP]http://gsm.ir/news_details.php?id=8724[/PHP]
دوستان من تصمیم دارم این گوشی رو بگیرم ازتون خواهش میکنم نقاط منفی این گوشی رو یادآوری بکنید و بگید اگر میخواستید گوشی انتخاب کنید آیا باز سراغ این گوشی می رفتید؟
با سلام دوباره . GPS اینجانب برای مکان یابی , زیاد به EDGE و GPRS وصل میشود و هزینه ی نسبتاً زیادی تا این لحظه داشته . راهی وجود دارد که اصلاً احتیاجی به اتصال به اینترنت نداشته باشد ولی با همین دقت بالایش مکان یابی و کار کند ؟
مزایایش بر معایبش می ارزد . درصورتی که مشکل بودجه ندارید تهیه کنید پشیمان نمیشوید . البته اینجانب اهل نصب بازی و برنامه های عجیب غریب الکی روی گوشی نیستم و برنامه هایی که تا حالا نصب کرده ام آفیس و آدوب پی دی اف و همراه بانک بوده . فقط همین . از GPS و کیفیت بالای پخش و ضبط آن بیشتر استفاده میکنم . طراحی زیبا و مدرن این گوشی و امکانات موجود در آن را با هیچ گوشی دیگری معاوضه نمیکنم . بد نیست مقایسه کنید با HTC که در مدلهای بالای آن هم فیلمبرداری ضعیفتری دارد و نیز از LCD TFT استفاده میکند نه AMOLED . سیستم عامل نیز برای اینجانب قابل قبول است . حداقل مشکلات موجود در ویندوز موبایل HTC و.... را ندارد . نمیدانم بعضیها دنبال چه چیزی در سیستم عامل گوشی هستند یا مثلاً اندروید چه هنرهایی دارد که سیمبیان ندارد ؟؟؟؟!!!!نقل قول:
خود انتخاب کن اگه دنباله تفریح و کارایی هستی یعنی میخوای تو هر موقعیتی گوشیت یه هرفی واسه گفتن داشته باشه ان8 ولی اگه دنبال کلاسو اینجور چیزا هستی desire hd.
اگه به جز ان8 خواستی بگیری فعلا بمون چون فردا تازه ترین مدل های 2011 معرفی میشن.
فعلا فقط گوشییه که از لحاظ کارایی از ان8 بالاتر باشه قرار نیست معرفی بشه.
فقط نوکیا یا سایر برندها هم مدل جدید معرفی میکنند ؟نقل قول:
عزیز فردا بزرگترین نمایشگاه تک دنیا تو لاس وگاس.....،همه ی شرکتا اونجا اخرین تک هاشون رو اعلام میکنن
خبر جدید
نوکیا بلاخره برنامه اتصال گوشی ان8 به تل عرضه کرد. با این برنامه میشه اهنگ پخش کنید همزمان با اینکه تصاویرتون رو نمایش میدید همزمان متن موزیکتون هم نشون میده یا ازون تو حالت کارائوکه استفاده کنید.این برنامه کیبورد وایرلس رو هم پشتیبانی میکنه.در ضمن اگه فیلمایی که پخش میکنید زیرنویس داشته باشه اونارو هم نشون میده
اینم اخرین خبر
فکر کنم یک سری از این گوشی که شما فرمودید معرفی شدهنقل قول:
دوستان سری به سایت gsmarena بزنید
اونطور که فرق کنه نیست مثلا ال جی بهترین صفحه نمایش رو داده بیرون سام 1080 کیفیت فیلم برداری و1200 قدرت پردازنده.
الان با این تغییرات اسمون اومد زمین؟
آخرین قیمت : 570 هزار تومان با گارانتی اصلی و رنگهای مشکی و نارنجی و آبی که دو تای آخری تازه اومدند. (در پاساژ پایتخت)