من دو سه هفته پیش با گاانتی یاس گرفتم 710 تومن
من دو سه هفته پیش با گاانتی یاس گرفتم 710 تومن
به نظر شما ارزش داره 140 تومن بیشتر فقط برای گارانتی یک ساله بپردازیم؟؟؟
مگه چقدر احتمال داره که گوشی در مدت یک سال خراب بشه؟؟
البته این سوال رو صرفا برای اطلاع خودم پرسیدم ...
دلیل خاصی داره که با گارانتی یاس گرفتید؟؟؟
مرسی...
سلامی دوباره
ممنون از اساتید گرامی که نظر دادن
ولی htc desire hd چنتا ایراد داره ایرادات اساسی اول از همه کیفیت lcd هست iphone4 led هست و بهترین کیفیت تصویر رو داره تو تمام گوشی ها دومین مشکلش دوربینشه که در حد 8 نیست و اساسی ترین موضوع باطریشه من بعضی اوقات 2 روز دسترسی به شارژر ندارم !!!
دوستان میگن 9 ساعت شارژ نیگه میداره خیلی خیلی خیلی کمه!!!!!!!!
iphon هم از نظر من ایراداتی داره اونم اساسی
اول بلوتوسشه که همه در جریانشید
دوم همون سیم کارت
دوستان برای من lcd بسیار با کیفیت برام مهمه صدا و دوربین مهمه و سیستم عامل راحت از لحاظ کاربرد شارژ هم گزینه آخره
اگر این قضیه این شارژ نگه داشتنش نبود همین فردا میخریدمش
برند htc رو دوست دارم مخصوصا 4.3 اینچاش و سیستم عامل آندروید اگر آندروید نمیخئاستم hd7 هم بود ولی من آندروید شنیدم از ویندوز 7 ها بهتره و بسیار راحت کاربرند
و در کل نظر شما چیست؟؟؟؟
lcd این گوشی قابل قبوله!!! ولی اگه اولویت اول شما lcd بسیار با کیفیت هست ، به نظر من گوشی های بهتر هم هست.
من اصولا گوشی دسته 2 میخرم ولی یکبار با 1000 بدبختی پول جمع کردم :18: رفتم یک 5800 خریدم 370 تومان با گارانتیش 430 بود گارانتی اصلی هم بود ولی من 370 خریدمنقل قول:
افتاد تو جوب و خدا بیامرزتش هزینه تعمیرش 130 ت بود دیگه بیخیالش شدم :41: هنوزم هست ولی :18:....
در هر صورت خواستم بگم وقتی گوشی 200 یا 250 میخری نمی ارزه گارانتیش کنی ولی 650 کم پولی نیست به نظر من به ریسکش نمی ارزه ! یا 1 میلیون کم پولی نیست
ولی یکی از دوستان من یک لپ تاپ خرید بدون گارانتی ولی رفت یکی از این بیمه ها با 55 هزار تومان بیمش کرد نمیدونم برای گوشی هم این قضیه هست یا نه ولی این به صرفه تره :27:
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
من بیشتر نظرم رو 4 اینج به بالا و با کیفیت بالا هستنقل قول:
شما پیشنهادی دارید؟
من به خاطر بیمه نامه ی گارانتیش گارانتی دارشو گرفتم ، چون گوشی خیلی از دستم می افته!نقل قول:
یه دلیل دیگه هم این که تا حالا هرچی گوشی داشتم بدون گارانتی بوده ، خواستم یه بار گارانتی
دارشو امتحان کنم :دی
ولی کلا اگه مواظب گوشیتون هستید نیازی نیست گارانتی دارشو بگیرید :20:
راجع به کیفیت Lcd توی همین تاپیک خیلی بحث شده ! در کل اونقدر که فکر می کنین فرق ندارن ! یعنی دارن ! ولی به چشم نمیاد ، فقط وقتی کنار هم میذارید معلوم میشه که iPhone بهتره .نقل قول:
دوربینش که از نظر من فوق العادس ! و اگر در حد 8 هم نباشه بازم از iPhone که بیشتره !
شارژ هم با خرید یه باتریه 1600 mAh حل میشه هرچند که من از نمایندگی پرسیدم گفتند باتری 1600 که به Desire HD بخوره هنوز نیومده ! دیگه راست و دروغشو نمی دونم !
و اما اگر صدا مهمه براتون کلا دور این گوشی رو خط بکشید !یه اسپیکر کوچیک داره که صدای زنگش هم بزور شنیده میشه :)
این نظر شخصیه منه و هیچ قصد توهینی به طرفدارانه دو طرف (آیفون و اچ تی سی ) نداشتم :)
samsung galaxy s از نظر صفحه نمایش از desire hd بهتره و 4 اینچ هست...البته من شخصا desire hd رو خیلی بیشتر می پسندم...
البته اینم هست که دوربین گالاکسی واقعا ضعیفه :) بیشتر به خاطر نداشتن فلاشنقل قول:
دوستان من میخوام این گوشی رو بگیرم اما این دوستمون اینجوری در مورد صداش گفت دو دل شدم آیا واقعا صداش انقدر ضعیفه؟
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
البته با تمام احترام به نظرم سامسونگ اصلا گوشی در حد مقایسه نیست از بس که مسخرستنقل قول:
سلام
در مورد ال سی دی دوستان گفتن .. اونقدرها هم که فکر می کنید بد نیست و قابل قبوله.
صدای اسپیکر برای رینگتون کافیه .. عوضش با تکنولوژی srs تو هندزفری می رید فضا:31:
در مورد باطری1600 میلی آمپر: نمایندگی رو بی خیال .. بچه های مویایلستان گرفتن و راضی هم هستن:
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
همونجوری که قول داده بودم میخوام نتیجه آزمایشم رو با باطری ۱۶۰۰ در عرض ۴۸ ساعت بنویسم
من پریروز ساعت ۹ باطری رو از برق کشیدم یه مقدار با وایر لس کار کردم یه مقدار با هد ست بلوتوث به آهنگ از طریق اینترنت گوش دادم
بعد بعد بدون اینکه وایرلس رو خاموش کنم به حالت استندبای بردم
صبح روز بعد باهاش کمی صحبت کردم و وایرلس همچنان روشن بود
محض یاد آوری بگم که تمام مدت رو گوشی من advanced task killer نصب نبوده یعنی اون برنامه های که باهاشون کار میکردم همه روشن بود
دیروز چند تا برنامه از مارکت دانلود کردم
امروز هم باز چند تا تماس گرفتم
البته چون گوشی اصلی خودم آیفون ۴ از این یکی کمتر استفاده میکنم ولی در کل تا حلا بازدهیش خوب بوده
البته اگه بپرسین با باطری خود گوشی چقدر فرق داره ؟
من میگم ۳۰ تا ۳۵ درصد
که به ظن من خوبه
چون باطری قبلی من حتی تو حالت استند بای هم باطری زیاد مصرف میکرد ولی این اینجوری نیست
چون شب تا صبحی که وایرلس روشن هم بود در کل ۱۰٪ باطری مصرف کرده بود
به نظر من در کل خوبه و ارزشش رو داره چون باطری خودش واقعا مسخرس
الان که دارم این رو مینویسم ۲ روز پیش شارژش کردم و هنوز باطری ۱۹٪ شارژ
دیگه قضاوت با خوده شماست