منم اولش فکر میکردم ساب زیرو ضعیفتر شده
درصورتیکه باهاش بتونی رمز بزنی-حرکات ترکیبی بزنی،طرف به درک واصل میشه
واقعا از ساب زیرو خیلی خوشم اومده(برخلاف نظری که اول داشتم)
Printable View
منم اولش فکر میکردم ساب زیرو ضعیفتر شده
درصورتیکه باهاش بتونی رمز بزنی-حرکات ترکیبی بزنی،طرف به درک واصل میشه
واقعا از ساب زیرو خیلی خوشم اومده(برخلاف نظری که اول داشتم)
کلا زنا تو واقعیت هم قوی تر از مردا هستن......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من نمیدونم چرا تو این نسخه زن ها چرا از مردها قوی ترن تازه : ( مورد منکراتی هم دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر من بازيه جوريه كه آدم نميتونه توش بينهايت حرفه اي شه ، چون زمان سنجي اين كه كي ، چه فني رو بزني خيلي سخته ، خيلي از اتفاقا از كنترل من يكي كه خارجه ، در عرض 1s از 10 طرف Scorpian و Smoke ... اينا ظاهر ميشن ، من كه مغزم گو...يد !
يه چيز جالب كه داره اينه كه ممكنه به يه كاراكتر علاقه نداشته باشي ولي اگه باهاش بازي كني و فناشو ياد بگيري خوشت مياد .
حرف آخر هم اين كه هيشكي تو اين بازي ضعيف نيس .
دوست گرامی این فقط نظر شخصی شماست !!:eh:شما احتمالا تا به حال کسیو ندید که وقتی با کنسول بازی میکنه حالش بد شه ؟!:27:ندید درسته ؟! حالا هر چقد بازی ساز ها بخوان سود جویی کنن و یه سری بازی رو براش ریلیز نکنن !! باز هم پی سی باز برا خودش پی سی بازه !! در ضمن خوب نیست که تو تاپیک یه بازی انحصاری کنسول اینجوری پشت pc گیمر ها حرف بزنید !! چون اگه اینجا تاپیک یه بازی مولتی پلتفرم بود مورد حمله قرار میگرفتی و کلی بحث کلیشه ای و دلخوری راه می افتاد بخاطر حرف های نابه جای شما !! :13:شما با کنسولت حال کن :10: میصرفه یا نمیصرفه هم به خودمون ربط داره :46:نقل قول:
+
موفق باشید :46:
خوب خانوما :دی بالاخره بازی رو دان کردم و بازی کردم :>
از اون جایی که ذوق مرگ شدم به همه چی از 10.10 میدم :دی
خیلی توپ بود
اما فعلا دارم تمرین فن هارو با نوب میکنم!
اول اینکه من هیچ وقت به PC Gamer ها توهین نمی کنم !! چون خودم هم به مدت 2سال PC Gamer بودم !!نقل قول:
دوست گرامی این فقط نظر شخصی شماست !!:eh:شما احتمالا تا به حال کسیو ندید که وقتی با کنسول بازی میکنه حالش بد شه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندید درسته ؟! حالا هر چقد بازی ساز ها بخوان سود جویی کنن و یه سری بازی رو براش ریلیز نکنن !! باز هم پی سی باز برا خودش پی سی بازه !! در ضمن خوب نیست که تو تاپیک یه بازی انحصاری کنسول اینجوری پشت pc گیمر ها حرف بزنید !! چون اگه اینجا تاپیک یه بازی مولتی پلتفرم بود مورد حمله قرار میگرفتی و کلی بحث کلیشه ای و دلخوری راه می افتاد بخاطر حرف های نابه جای شما !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با کنسولت حال کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میصرفه یا نمیصرفه هم به خودمون ربط داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
نظر + تجربه من این هست که Console از هر نظر بهتره !!
PC : هزینه بالا - نبود تمام بازی ها - کرک ها - آپدیت های جدید برای بازی - نبود Kinect یا move و ...
-------
موفق باشید
سلام دوستان راستش من بازیو تموم کردم همه ی جایزه ها و فیتالیتیارو وا کردم
اما ساب زیرو و اسکورپین و رپتایل 5تا فیتالیتی دارن من فقط از هر کدوم 4 تاشو وا کردم 5پنجمیشونو نمیدونم چکار کنم
اگه میشه راهنماییم کنین رفقا خیلی تو کفم ببینم چین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
به نظر من قدرت سخت افزار بیشتر
من خودم کنسول دارم اما pcشاختره
توی خیلی از فرومهای طرفداران مورتال کمبات اعتراض شده که چرا این نسخهی بازی واسهی کامپیوترهای شخصی عرضه نشده؟
توی ویکیپدیا نوشته قراره سازندههاش در صورت امکان این قابلیت رو بررسی کنن ولی طرفدارای لهستانی به همین وعده و وعیدها قانع نشدن و توی Petition Online واسهی Mortal Kombat 9 یه صفحه درست کردهان... تا این لحظه ۶۳۳۷ نفر این صفحه رو امضا کردن... اگه شما هم میخواین توی این اعتراض شرکت کنین برین به اینجا:
کد:http://www.petitiononline.com/filu7810/petition.html
تک تک رایها اهمیت دارن و ممکنه سرنوشتساز باشن...
منم رفتم فارسی نظر دادم تا خرکیف شن......!!!!!:31: