باید بری به این آدرس و اونجا برنامه مورد نظرتو پیدا کنی و uninstall بزنی:نقل قول:
setting/ application/ manage application
باید بری به این آدرس و اونجا برنامه مورد نظرتو پیدا کنی و uninstall بزنی:نقل قول:
setting/ application/ manage application
دوستان دیفای به 2.2 آپدیت شده؟ الان قیمتش چند شده؟
az koja bedoonim k versione andriodam chande?sry.farsi nadaram,...win setup kardam:-D
دقیق یادم نیست. فک کنم این مسیر باشه
Menu<setting<about phone
یکی از گزینه ها زده که ورژنش چنده
دقیق یادم نیست. فک کنم این مسیر باشه
Menu<setting<about phone
یکی از گزینه ها زده که ورژنش چنده
هادی جان ......... :دی
رفتم فردوسی دیفای که نداشت.xt720 داشت میگفت 560 تومن با گارانتی !
یعنی من موندم تو اصفهان به این بزرگی فقط باید شما داشته باشی !!!!! حالا خوبه بازم شما هستی :دی
راسی اون قیمت xt720 رو چطور گفته؟گرون گفته دیگه فکر کنم ! :دی
كسي اسفالت 6 رو ريخته؟
راحت اجرا ميشه؟
واسه این گوشی رام مطمعن پیدا شد؟؟؟
میشه عمل روت رو عملی کرد :5:
راستی system version رو توی about phone زده2.54.0(ورژنه اندرویدش این نیست نه؟؟:13:)
نه ورژن اندروئید این نیست.باید در قسمت FrameVersion ببینی.نقل قول:
رام های نسبتا متعدد و خوبی برای این گوشی اومده که همشون هم مطمئن هستند.راما در فروم های ایرانی هنوز نذاشتن.
در سایت زیر ببین چه رامهایی هست.اونایی که اولش نوشته [ROM] رامهای این گوشی اند.
اینم ادرس:[HTML]http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=855[/HTML]
روش تشخیص گوشی هایی که مشکل earpierce دارند:(به نقل از یک forum):
The "broken" ones were those made in the pre-series. So you can look to your box , and search for the serial .
"xxxxYMxxxx, where Y identifies the year (L-M=2009,N-P=2010,Q-R=2011) and M the month
(A-B=Jan,C-D=Feb,E-F=Mar,G-H=Apr,J-K=May,L-M=Jun,N-P=Jul,Q-R=Aug,S-T=Sep,U-V=Oct, W-X=Nov,Y-Z=Dec). So L012NU4H8T was manufactured in October 2010, just as an example."
If you bought it and have been made before January 2011.You are an unlucky guy , or lucky if it didn't have problems untill now.If it's made after Jan 2011 , there is no worry.
Mine is QA - Jan 2011.