اي خدا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پول اين تبليغي كه كردي رو بريز حسابم ....:27:نقل قول:
يادت باشه من پيكسلي حساب ميكنما ...:21:
Printable View
اي خدا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پول اين تبليغي كه كردي رو بريز حسابم ....:27:نقل قول:
يادت باشه من پيكسلي حساب ميكنما ...:21:
نقل قول:
وا؟.... باشه هروقت خواستم پولشو بدم.... شماره حسابتو می گیرم
(با اصفهانی جماعت و حرفه پول؟)
شماره حساي ندي هااانقل قول:
يكي پولي هم از حسابت برداشت ميكنه جوري كه خود بانك هم حاليش نشه :27:
نقل قول:
بین مارو چه خوب شناخته
احسنت... ای جوان برنا....
ووكمن جانم با اين تعريفي كه از نسخه زبان كردي من كردي حتما ويستا ريتيل هم ميخاي ديگه ها؟
قابل توجه دوستان كرمونشاهي
آموزش زبان كردي به صورت كاملاً فراگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( كلاس هاتون رو تعطيل كتيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل توجه بانو مژگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش زبان اصفهاني در 3 سوت !!!
كلاس هاي فراگير
بريد حالش رو ببريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول بابا . چه كلاسهاي مفيدي !
بابا اصفهانیا که بیخیال حساب بیدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... چرا ؟نقل قول:
چون تا پولی دستشون میاد سریع میزارن تو گنجه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا ... اون بهروز که تو نیستی :27: ... اون بهروز خالیه اما تو آقا بهروزی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون نامردا متد منو دزدیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همین روزاست سایتشون بترکه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قابل توجه دوستان...
من قبلا جزوه کلاس رو منتشر کرده بودم....
ببینید
خیلی هم کامل تره.. چون خیلی موراد رو خودم اضافه کردم