این همه سال منتظر این بازی بودیم اخرم خیلی جالب از اب در نیومد.
معلوم نبود 2k تو این سالها چیکار داشته میکرده.
Printable View
این همه سال منتظر این بازی بودیم اخرم خیلی جالب از اب در نیومد.
معلوم نبود 2k تو این سالها چیکار داشته میکرده.
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان! حسش بود چپتر 5 مافیا رو هم شروع کردم به نوشتن !!!
اگه نظری، انتقادی، پیشنهادی، چیزی داشتید در خدمتم.
چپتر 5 ( 20 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 5
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 5
سلام به همگی
من مرحله 14 <چپتر 14> یه قسمتش هست گیر کردم
بعد از اینکه میری و تو یه جایی مثل اسکله که کمحل بارگیری کشتی ها هست اون یارو رییس رو میکشی و یه مقدار زیادی بهم پول میدن ابجکت بعدیش که باید برم انجام بدم نمیدونم چه کار کنم
تو نقشه هم معلوم نکرده که کجا برم
توقسمت اجکتیو نوشته : earn $27.500 for bruno ... ولی تو نقشه مشخص نیست که کجا برم. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
یه کارت گرافیک بالاتر از nVidia 8400GS که قیمتش هم زیاد نباشه، چی پیشنهاد میکنین؟ البته اینجا تاپیک سخت افزار نیست، ولی اونایی که کارت گرافیکی دارن که بازی رو خوب و روون اجرا میکنه، و قیمتش هم زیاد بالا نیست، لطفا بگن...نقل قول:
بچه ها این بازی روی کارت گرافیک 8500GT جواب میده ؟
شما پول کافی ندارید !!!! توی مپ اون گوشه زده که شما کلا چقدر پول دارید !!! و باید به مقداری که خودتون گفتید برسونیدش.نقل قول:
( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
سلام به همگی
من مرحله 14 <چپتر 14> یه قسمتش هست گیر کردم
بعد از اینکه میری و تو یه جایی مثل اسکله که کمحل بارگیری کشتی ها هست اون یارو رییس رو میکشی و یه مقدار زیادی بهم پول میدن ابجکت بعدیش که باید برم انجام بدم نمیدونم چه کار کنم
تو نقشه هم معلوم نکرده که کجا برم
توقسمت اجکتیو نوشته : earn $27.500 for bruno ... ولی تو نقشه مشخص نیست که کجا برم. اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم ، آخه 2میلیارد پول دارم ولی میگه برو یا دزدی کن یا ماشین اوراق کن، چرا من که پولدارم؟
شما پول کافی ندارید !!!! توی مپ اون گوشه زده که شما کلا چقدر پول دارید !!! و باید به مقداری که خودتون گفتید برسونیدش.نقل قول:
( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخس شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
سلام...
یعنی تو این تاپیک یه آدم با معرفت پیدا نمیشه یه کرک سالم معرفی کنه و لینک بده؟!
خدمت شما:نقل قول:
موفق باشی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5328580&postcount=699