پس یه چیزی تو مایه های GTA IV هست .نقل قول:
واسه این مشکل پچی دادن بیرون یا نه ؟ منظورم از مشکل همون افت فریمه .
Printable View
پس یه چیزی تو مایه های GTA IV هست .نقل قول:
واسه این مشکل پچی دادن بیرون یا نه ؟ منظورم از مشکل همون افت فریمه .
آره بهترین مثال براش gta IV هست - ولی نسبت به اون یه چند درصد بهتره ...
دوستان نسخه THE COMPLETE EDITION برای XBXO360 عرضه شد ... 4 DVD هست ... احتمالا بزودی لیک بشه رو اینترنت ...
نگفتین به تبریز اومده با نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5::5:
دوستان لطفا در مورد خود بازی صحبت کنید.
من که هنوز زیاد آشنا نشدم با بازی.
می خوام بدونم اگه اشتباه تشخیص بدیم که طرف داره راست می گه یا دروغ که اون پایین می نویسه Incorrect یا سوال اشتباه بپرسیم که باز هم همون رو می نویسه ، چه اتفاقی میفته ؟
هیچی دیگه.اشتباه کردی و بازی یه روند دیگه ایو پیدا میکنهنقل قول:
مثلا مطمئن هستی طرف قاتله ولی سوالاشو خوب نمیپرسی و قاتله شانس میاره و خلاص:31:
کلا اولای بازی اینطوریه.وسطای بازی میزنه تو کار تعقیب و گریز و جستجو تو شهر و .............
ماموریتهای جانبی جالبی هم داره.مثلا تو شهر داری برای خودت با ماشین میری یهو از پاسگاه بیسیم میزنن که فلان خیابون دزدی شده و ...........میری دنبال طرف و ..............کلا بازیه جالبی هستش :20:
ممنوننقل قول:
یعنی اصلا راهی نداره که اگه اشتباه کردیم و مثلا قاتل تبرئه شد دوباره دستگیرش کنیم ؟ یا اینکه پرونده بسته میشه ؟
نقل قول:
نه من این اشتباه رو کردم. کیس شماره 8 بود که مظنون دو نفر بودن اشتباه انتخاب کردم کلی سرم رییس پلیس داد زد:41: تهدید کرد که درجتو ازت میگیرم بازم میفرستمت بری تو خیابون گشت شی
این بازی قشنگه و سبک جدیدی تو این سبک از بازیه ولی ریتم بازی یکم آرومه. مثل اون شعر که میگه همه چیز آرومه من چقد خوشبختم
آره باید خوصله داشته باشی .... از فکرت استفاده کنی تا بازی کنی نه اینکه بیای مردم رو هی بکشی بد میگی عجب بازیه چرتیه ....نقل قول:
اینقدر بدم میاد از اینجور آدم ها .......
ما که هر چی بازی می کنیم بیشتر حس فیلم دیدن رو میرسونه تا بازی!80 درصد مدت زمان بازی هم فقط دیالوگ و سر نخ پیدا کردنه!البته خیلی خوبه که مثل GTA نیست و سبکش متفاوته...فعلآ دارم از روند بازی لذت می برم!آفرین به راک استار..............