[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا عزیز اینو تست کن
کد:http://94.198.82.91/22a608a2f9abb97b03789c55ba1f0e57/4c8218a0/fifa11garyaaronev10-241mb_stream_h264v2_large.mp4
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا عزیز اینو تست کن
کد:http://94.198.82.91/22a608a2f9abb97b03789c55ba1f0e57/4c8218a0/fifa11garyaaronev10-241mb_stream_h264v2_large.mp4
دوستان اگر ویدئویی چیزی هست که مشکل هیتلرینگ و سایر مشکلات رو داره بگید من روی سرورم آپلود کنم :11:
سلامنقل قول:
میتونی از اینجا با کیفیتای مختلف دانلود کنی
نقل قول:
البته نسخه کنسولیش.نقل قول:
PES هم که اصلا ول.
:10:
فیفایی های عزیز سلام
تا اونجایی که یادم هست تو فیفا دکمهای مختلف برای دفاع به درد نمیخورد و همون تکل بود دیگه،نه؟
حالا امسال در دفاع کردن تغییری ایجاد شده یا نه؟
نه مسعود جان همون مشکل قبلی رو دارم:13:نقل قول:
نمیدونم مشکل از چیه؟!
کلا اولین باره همچین پیغامی رو میبینم...
البته رفتم از همون لینکی که جناب Abas1100 گذاشته بودن اون کلیپ رو دیدم
در کل ممنون
عزیزم از همون اول خوب بود....شما بلد نبودید :دی.....نقل قول:
ولی امسال دیگه خیلی خیلی خوب شده:46:
بخشکی شانس این فیفا 11 نمیاد تا من برمیگردم دانشگاه :19:
نترس خلانه جان باید دوتایی بریم همون کلوب بازی کنیم راهی نیره جیگر (ریوی) :10:نقل قول:
دادا فقط شما این مشکلو نداری !!!:19:نقل قول:
کی گفته نمیشد دفاع کرد ؟؟؟ اتفاقا همش تکل ایستاده و خوابیده هم نیست !!! شما باید تو FIFA بدون این هانقل قول:
توانایی دفاع کردن رو داشته باشی !!!
جام جهانی که قشنگتر بود !!!نقل قول:
ببخشید می تونم بپرسم فیفا 10 چه مشکلی داشته که خوشت نیومده؟ فیفا 10 بهترین فوتبال فعلی بوده که ارائه شده
نقل قول:
من چند صفحه قبل یک ویدئوی رسمی از EA درباره نحوه دفاع کردن توی تاپیک گذاشتم .
اگه گیمرها بتونن چند تا چیزو توی دفاع کردن یاد بگیرن مسلما دفاع تیمیشون خیلی پیشرفت میکنه و کمتر گل میخورن .
یکی حرکت jockey رو یاد بگیرن . همون حرکتی که مدافع در کنار خط طولی نزدیک محوطه جریمشون در برابر مهاجم انجام میده . مدافع در این حرکت حدودا یک متر از مهاجم فاصله میگیره و در حالتی که کمی کمرشو خم کرده چشم تو چشم منتظر حرکت مهاجمه .
مساله دوم که نه تنها در منطقه دفاعی بکار میاد بلکه همه جای زمین میشه ازش استفاده کرد سوویچ دستی بازیکنه که با استیک راست دسته بازی امکان پذیره . در حالت سوویچ اتوماتیک با فشار دادن دکمه L2 یا LB توی پلی استیشن cpu شما رو به نزدیکترین بازیکن سوویچ میکنه اما با سوویچ دستی شما میتونید به بازیکنان دور تر سوویچ بشید . این سوویچ بعضی وقتا خصوصا در منطقه دفاعی خیلی میتونه مفید باشه با تمرین زیاد میتونید از این طریق شکاف دفاعی رو تا حد قابل قبولی پوشش بدید ( بخصوص در زمانیکه بازیکن حریف میخواد با یک پاس تودر بازیکن هم تیمیشو با دروازه بان شما تک به تک کنه ) .