دو سؤال فنی...
1.واسه ماشینهایی که سقفشون باز و بسته میشه؛ چجوری میتونم سقف ماشین رو باز و بسته کنم؟
تنظیمات پیش فرض بازی کدوم کلید رو معرفی کرده؟
2.و اینکه آیا تو این بازی میشه دو نفره بازی کرد؟ یک سیستم با دو دسته؟
سپاس
Printable View
دو سؤال فنی...
1.واسه ماشینهایی که سقفشون باز و بسته میشه؛ چجوری میتونم سقف ماشین رو باز و بسته کنم؟
تنظیمات پیش فرض بازی کدوم کلید رو معرفی کرده؟
2.و اینکه آیا تو این بازی میشه دو نفره بازی کرد؟ یک سیستم با دو دسته؟
سپاس
1:اول کلید 4 رو بزنید بعد کلید 8 رو
1: همونطوري كه دوستمون تو پست بالا گفتن با زدن دكمه 4 و بعد از اون 8 اين كارو ميتونيد بكنيد
2 : خير
چند تا سؤال داشتم:
1.میشه دقیقاً بگید چه موقع همه کاپ ها تموم میشه؟
مثلاً من تو Ibiza همه مسابقات رو رفتم بعد Ibiza Cup 1 باز شد و ردش کردم. آیا بازم کاپی داره؟
تو هاوایی هم همه مسابقات کلاسها رو رفتم...آخریش دو تا A1 بود. دو تا کاپ هم رد کردم که کاپ دومی مرحله آخرش دور جزیره 195 کیلومتر بود (57 دقیقه)
بجز اینها کاپ دیگه ای هست که واسه من باز نشده؟
2.هنوزم کسی آنلاین بازی میکنه ما هم بیایم آنلاین؟
3.نگفتید توکن ها واسه چی هست.چرا باید 800 تا توکن خرید؟چرا 400 تا نه..!!؟
4.در مورد آنلاین میشه بیشتر توضیح بدید؟
سپاس
1-خير...با اين چيزايي كه شما گفتيد تمام مراحل رو تموم كرديد
2-ديگران رو نميدونم اما به شخصه خيلي كمتر ميرم و اگر هم برم فقط مستقيم ميرم كازينو
3-800 توكن براي خريد كازينو
4-چه توضيحي ؟
در كل ارزش داره :31:
ای بابا پس دوستان دیگه آنلاین بازی نمیکنن.
من تا حالا هیچ بازی آنلاین بازی نکردم.
واسه همین پرسیدم.
بعد از این همه مدت که بازیو دارم میرم !! هنوز نفهمیدم چجوری باید ماشین های قبلی و قدیمیمو باید بفروشم :31:
.
فقط چند بار پارکینگ هام پر بود موقع خرید ماشین جایگزین کردم با ماشین قبلی (یعنی همونجا ازم خریدن اون ماشینو تا جا برا پارک کردن اشه):31:
.
ممنون میشم دوستان یه توضیحی در این مورد بدن :20:
توضيح خاصي نداره...
فقط ار همون مورد ميشه اين كار رو انجام داد !!
ولي
اين آتاري با اين وژنش كمي مشكوك زده :20:
به نظرم برنامه ويژه و خيلي كاملي واسه ورژن TDU3 داره...ورژني كه كمي و كسري ايي توش حس نشه
در هر حال همونطوري كه قبلا هم گفتم من ورژن اول و دوم رو در يك سطح ( هر كدوم ويژه گي هاي خاص خودشون رو دارن ) ميدونم
آنلاين دو كه تجربه جالبيه
و ورژن اول كه لذت رانندگي خاص خودش رو داره...مخصوصا اينكه حسابي جا افتاده و كلي ماشين ميتوني وارد و جابه جا كني تو بازي ( به عنوان مثال الان با پورشه 911 و پانامرا و كررا جي تي دارم ميرم )
یه سؤال داشتم:
پایین صفحه سمت چپ، قسمتی که مسیر و جاده ها رو نشون میده، عکس یک ماشین هست که مثلاً عدد 2 یا 3 کنارش نوشته.
قضیش چیه؟
سلام دوستان ، توی قسمت گیم ستینگ بخشی مربوط به دنده هستش که وقتی روی حالت دستی و کلاچ می ذاری دیگه اصلا نمیشه ماشین رو تکون داد ! با این که کلاچ توی قسمت کنترل بین صفحات کیبورد تعریف شده ولی ما که نتونستیم ماشین رو راه بندازیم و حرکت کنیم ، راهنمایی دارید در این مورد ؟!