الان به نظر شما بازیی هم هست که اشکال نداشته باشه؟!شما الان بهترین بازی جهان رو هم بگیری باز یک ایراد کوچیک که زیادم به چشم نمیاد ازش می گیری...مشکل ما اینه که عادت کردیم به ایراد گرفتن دست خودمونم نیست(جسارت نباشه ولی کاملآ مشخصه شما از بازی خوشت نیومده از لحن حرفاتون)
+
به هر حال black ops رو اگر من و شما با هزار تا مشکل و ایراد چه تو نصب و چه تو خود بازی میبینیم هم سن و سالهای من و شما تو کشورهای دیگه که بازی اورجینال میگیرن یکی از بهترین لحظاته واسشون وقتی از بازی لذت میبرن(شاید کسی که میگه mw2 از این بازی برتره به خاطر سلیقه باشه که از سبک جنگهای مدرن پیروی می کنه)
و اون قسمت حرفتون هم جالبه...شما خیلی بدبینانه هم به قضیه نگاه کنید باز مقتضیات زمان و پیشرفت رو در نظر بگیرید فرق فروش دیروز mw2 رو با black ops امروز متوجه خواهید شد(فکر می کنید چند درصد تو این تاپیک از اجرا نشدن بازی به خاطر ضعف سیستمشون گلایه کردن؟!!بد نیست سری به تاپیک mw2 هم بزنید)
+
منظور از کیفیت برتر رو متوجه نشدم!!اگر کیفیت نداشت چرا همه منتقدا و سایتهای معتبر به این شماره از بازی نمره عالی 9 رو دادن؟؟!!!!و در اخر اینم خوبه در نظر بگیریم که اگر قرار بر اثرات گذاشتن باشه mw2 باید رو mw3 که قرار هست بیاد اثر میزاره...black ops کلآ از نظر داستان و ساختار با mwها فرق داره . . .
در هر صورت اگر من دارم اشتباه قضاوت می کنم عذر می خوام