نه امکانش نیست.
Printable View
نه امکانش نیست.
سلامنقل قول:
اگر مدرک کاردانیتون رو بگیرید میتونید در کنکور بدون نیاز به پیش دانشگاهی شرکت کنید ...
موفق باشید
ممنون میشم بگید که در چه کنکورهایی میتونم شرکت کنم و چه دانشگاه هایی منو با این شرایط قبول میکنند دانشگاه ازاد هم منو میپذیره؟نقل قول:
بچه ها کسی میدونه واسه قبولی تو رشته مترجمی زبان تو دانشگاه هرمزگان رتبه ات باید حداقل چند باشه؟؟؟؟لطفا لطفا یکی بگه خیلی گشتم خودم نتونستم پیدا کنم:n28: و یه سوال دیگه معدل تو کنکور زبان هم تاثیر داره؟چند درصد؟
با مدرک کاردانی تمام کنکورها رو میتونید شرکت کنیدنقل قول:
یکی از سه کنکور ریاضی-تجربی و انسانی
و کنکور های علاقه مندی هم میتونید زبان و هنر یا هردو رو شرکت کنید
موفق بایشد
سلامنقل قول:
دقیق نمیدونم ولی حدود 1500 تا 2500 میشه قبول شد ...
بله تاثیر معدل داره مثل کنکورهای دیگر
تاثیر به صورت مثبت هست ...
رشته ترجمه و ادبيات زبان هز كدوم فقط 4 ساله ؟ مقطع فوق ليسانس نداره آيا ؟
يخورده در مورد بازار كارش هم سخن بگين ممنون ميشم :n02:
برای reading زبان تخصصی، به جز کتاب شهاب اناری، چه کتابی پیشنهاد میشه؟
کتاب Toefl actual tests رو بخرید به اضافه کتاب 504 . گرامر کنکور تقریبا کپی از همین کتابه ،ریدینگهاهم در یک سطح پایینتر ولی فرمت یکسانه.
با این دو تا منبع میتونید بالای 70 80 بزنید.
موفق باشید.
در مورد بازار کار رشته باید بگم که با مدرک لیسانس و حتی فوق در رشته ادبیات هیچ گونه بازار کاری وجود نداره مگر اینکه بخواهید دکتری بگیرید. پس اگه میخوای برای لیسانس بری دانشگاه همین الان بیخیال شو یا اگه میری باید تا تهش بری. رشته ادبیات رشته سختیه و نیازمند مطالعه زیاده. اگه میخواید مدرس زبان بشید خوب به حرف من گوش کنید. این کاریه که بدون مدرک دانشگاهی و صرفا با پاس کردن یه تافل میتونید پیدا کنید اما دو تا مشکل اینجا هست
1: میزان حقوفق دریافتی. من خودم رو میگم که یکسالیه دارم تدریس میکنم(تو اون موسسه که اسم یه جزیره هم هستش). ساعتی 2800برای ترمیک که خوب در کلاسای ویکند دوبرابر میشه.
2: هیچ گونه پیشرفتی نداره و بلعکس ادعای برخی باعث پس رفت زبان خود شما میشه. البته کار بسیار سختی هم است چون هر بار که میری سر کلاس باید پیری پریشن داشته باشی.
این رو خیلیها به من نگفتن ولی من میگم، اگه بع ادبیات علاقه داری و حاضری یه ایبوک [یدر بخری و به قول معروف مثل خر کتاب بخونی بیا تو و الا بعد از چهار سال هیچ فرقی با کسی که تو یه موسسه زبان زبان یاد گرفته نمیکنی.Q
در مورد دانشگاهام بگم که دانشگاه بهشتی بهترین هیئت علمی رو داره U
سوالا دیگه ای بود با صداقت جواب میدم
موفق باشیدOTE=constant_boy23;7648894]رشته ترجمه و ادبيات زبان هز كدوم فقط 4 ساله ؟ مقطع فوق ليسانس نداره آيا ؟
يخورده در مورد بازار كارش هم سخن بگين ممنون ميشم :n02:[/QUOTE]