سلام
زمان ثبت نام و ازمون های کنکورهای سنجش اعلام کرده ولی جای دانشگاه علمی کاربردی خالیه!یعنی چی؟
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=12&id=327
Printable View
سلام
زمان ثبت نام و ازمون های کنکورهای سنجش اعلام کرده ولی جای دانشگاه علمی کاربردی خالیه!یعنی چی؟
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=12&id=327
چند تا سئوال درباره وامهاي خوداشتغالي
سلام به همه دوستان عريز پي سي چند تا سئوال درباره وامهاي خوداشتغالي داشتم
همونطور كه ميدونين شرايط وامهاي خوداشتغالي خيلي خوبه مثلا سود 4 درصد .تنفس 3 تا 12 ماهه.گير ندادن به ضامن . قيمت پايين انها و....
سوالات من ؟ لطفا هر چي ميدونين بگين لطفا
1. گفتن با تعداد ساعت مهارت ميدن يعني ديپلم كارودانش با گواهي مهارت (كه توش تعداد ساعت هم نوشته )
حالا سئول من بعضي جاها گفتن با مدرك ليسانس دانشگاه جامع علمي كاربردي ميشه گرفت بعضي جاها كه شرايط بهتري داشتن گفتن نميشه
2. فقط داشتن گواهي مهارت مثلا200 سا 500 ساعته كافيه يا ديپلم كارودانش هم ميخاد ( من ليسانسم )
3. بعضي جاها با مدارك شهرستان هم گفتن ميشه بعضي جاها نه ؟ :13:
4. ميشه كارت مهارت رو غير حضوري گرفت . ديپلم رو كه ميشه :5:
توضيحات :
1. منظور از بعضي جاها بانكها و دفاتر وام عزيز هستن:31:
فکر میکردم مهلت ثبت نام تا دوشنبه اس. الان رفتم سایت سازمان سنجش دیدم نوشته شنبه :5:
تو سایت وزارت علوم نوشته:
كلاسها از 9 آبان ماه شروع مي شود. معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمي كاربردي در ادامه اظهار داشت : ثبت نام با تاخير پذيرفته شدگان دوره هاي كارداني علمي كاربردي پودماني 12 و 13 آبان ، پايان كلاس ها 23 دي ماه و امتحانات پايان پودمان 28 دي تا 12 بهمن ماه سالجاري برگزار مي شود.
ثبت نام با تاخير پذيرفته شدگان دوره هاي كارداني علمي كاربردي پودماني منظورش چیه؟
من که دیروز شنبه رفتم دانشگاه صنایع مخابرات شیراز گفتن تا پنجشنبه مهلت ثبت نام داری!:13:نقل قول:
اواخر آبان دفترچه کارشناسی میاد. هفته اینده هم دفترچه کاردانی به سازمان سنجش ارسال میشهنقل قول:
سایت مدیریت روابط عمومی دانشگاه جامع
120هزار نفر در آزمون دوره هاي ترمي دانشگاه جامع علمي كاربردي پذيرفته ميشوند
معاون آموزشي دانشگاه جامع علمي كاربردي، ظرفيت پذيرش دانشجو در دوره هاي ترمي كارداني ،كارشناسي پيوسته و ناپيوسته اين دانشگاه در سال جاري را حدود 120 هزار نفر اعلام كرد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر رجبعلي برزويي درحاشيه بيستمين گردهمايي واحدهاي استاني دانشگاه جامع علمي كاربردي در نشست مطبوعاتي گفت: دفترچه آزمون هاي كارشناسي ناپيوسته و پيوسته اين دانشگاه ، به سازمان سنجش ارسال شده و تا اواخر آبان ماه ، دفترچه نهايي در اختيار داوطلبان قرار خواهد گرفت.
وي افزود: دفترچه برگزاري دوره هاي كارداني نيز تا هفته آينده به سازمان سنجش ارسال خواهد شد و پذيرفته شدگان دوره هاي كارداني و كارشناسي پيوسته و ناپيوسته ترمي از بهمن ماه ، وارد دانشگاه خواهند شد.
دكتر برزويي تاكيد كرد: ظرفيت كلي پذيرش دانشجوي علمي كاربردي در سال جاري نسبت به سال هاي 88 و 87 افزايش يافته و اين دانشگاه در تمام رشته محل هاي مصوب وزارت علوم در نيمسال دوم تحصيلي امسال، پذيرش دانشجو خواهد داشت.
وي از پذيرش دانشجوي كارشناسي ناپيوسته پودماني براي اولين بار در دانشگاه علمي كاربردي خبر داد و گفت: در تلاش هستيم دوره هاي پودماني كارشناسي را از بهمن ماه امسال در حدود 50 رشته تحصيلي، اجرايي كنيم.
معاون آموزشي دانشگاه علمي كاربردي با اشاره به نيازمحور بودن رشته هاي جديد اين دانشگاه تصريح كرد: تدوين اين رشته ها با توجه به نياز بازار كار و تقاضاي دستگاه هاي اجرايي، صورت گرفته است.
ببخشید،اونوقت کلاس های اینا کی شروع میشه؟ یعنی کی باید رفت سر کلاس؟!!
راستش من نمی دونم که چی میخوام بخونم(احتمالا نرم افزار...)
ولی خوبیه سری چیزا برام خیلی مهمه...
اینکه واقعا احساس کنم داشنگاه هستم(متاسافنه ملی یا ازاد نمی تونم برم چون اونا امکان تغییر رشته از دیپلم به کاردانی ندارن...!!!0من رشتم حسابداریه و میخوام برم بهترین جاییه که توش برنامه نویسی یاد بگیرم!!!!)
واسه پودمانی ها که 13-12 همین ماه باید انتخاب واحد انجام بشه نزدیک یه هفته بعد هم که کلاسا شروع میشه (اطلاعات مربوط به دانشگاه صنایع مخابرات شیراز و ممکنه بقیه اینطور نباشه)
چند ماه دیگه آزمون علمی-کاربردی جامع گرفته میشه گمونم برج 11 شما میتونید توی اون آزمون شرکت کنید اگه قبول شدید امکانشو دارید که از پودمانی به ترمی برید (علمی-کاربردی جامع)و درساتونو تطبیق بدید تا اونایی رو که پاس کردید رو دیگه نخونید
ببخشید میشه این جامع رو توضیح بدین؟!!
این یعنی چی؟!!!
امکانات داشنکده های علمی کاربردی چیه؟!! ایا اینترنت و اینا هم میدن یا فقط مثل هنرستان باید بری توش چارتا کتابو حفظ کنی و امتحان بدی و بیای بیرون؟!!
گروه آزمون وسنجش : کليه داوطلبان متقاضي شرکت در آزمون پذيرش هر يک از دوره هاي کارداني، کارشناسي پيوسته و ناپيوسته علمي کاربردي دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1389 مي توانند جهت ثبت نام هر يک از دوره هاي فوق از روز يکشنبه 23 آبان اقدام کنند. به گزارش خبرنگار آفرينش ، ثبت نام اين دوره ها در روز دوشنبه 30 آبان ماه به پايان مي رسد.داوطلبان بايد از طريق شبکه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام اقدام کنند.لازم به ذكر است كه جزئيات بيشتر در مورد اين آزمون روزهاي آينده اعلام خواهد شد و آزمون پذيرش دوره هاي کارداني، کارشناسي پيوسته و ناپيوسته اين دانشگاه در روز جمعه 17 دي ماه برگزار خواهد شد.
آفرینش
اینطور که من شنیدم برای کاردانی پودمانی باید 8 پودمان بگذرونی که هر سالی سه پودمان بهت میدن . دیگه چیزی به اسم ترم تو پودمانی نداری آخر سر هم که تمام 8 پودمانو گذروندی یه امتحان کنکور مانند میگیرن که نمره منفی نداره باید یه درصد خاصیرو بزنی که من دقیق اطلاع ندارم اگه قبول شدی مدرکو بهت میدن تازه من شنیدم اگه رتبه بالا بیاری بدون کنکور میتونی یری کارشناسی بخونینقل قول:
اما جامع مثل بقیه دانشگاه ها ترمی سالی دو ترم و در کل واسه کاردانی 4-5 ترم باید بگذرونی که در کل فرق زیادی با پودمانی نداره . بچه های پودمانی میتونن در حین پودمانی بودن کنکور جامع علمی کاربردی هم بدن اگه قبول شدن درسارو تطبیق بدن و دانشگاه جامع برن