راه حلی برای تطبیق بابیلون 7 جهت خوانایی بیشتر متون با استفاده از Hotkey
سلام.
با وجود درس و امتحان و مشغله و .. امروز یک کشفی کردم اون هم اینکه ، مشکل نگرفتن متنها در بابیلون 7 توسط شورتکات Right Click + Ctrl به دو قضیه مرتبط میشه.:20:
← یکی اینکه داخل ویندوز 7 ، به صورت پیشفرض فونت روی حالت High readability تنظیم شده یعنی قبلیت ClearType فعال هست و بابیلون نمیتونه تشخیص بده. در ورژنهای 9 و 8 این حالت نیست و برطرف شده.
← دیگر اینکه در تنظیمات پیشفرض بابیلون 7 مقدار OCR یا Optical Character Recognition روی حد میانگین هستش.
رفع مشکل :
1. در دسکتاپ راست کلیک و گزینه ی Personalization رو انتخاب کنید و به مسیر زیر برین
Personalization > Display > Adjust ClearType text
تیک گزینه ی Turn on ClearType رو بردارین و Next کنید.
در My computer راست کلیک کنید Properties و به قسمت Advanced system settings برین ، به تب Advanced برین ، Settings اولی رو بزنین، و در تب اولی Visual Effects تیک گزینه ی "Smooth edges of screen fonts " رو بردارین
تمام اینکارهارو به راحتی میتونید فقط توسط برنامه ی TuneUp Utilities انجام بدین یعنی به قسمت Customize windows برین و Personalize options and behaviors برین و در تب آخر Font smoothing گزینه ی No Smoothing رو انتخاب کرده و اوکی کنید. سپس یکبار ریستارت کنید.
2. کار بعدی که باید انجام بدین تنظیم مقدار OCR هست ، وارد تنظیمات بابیلون 7 بشین و در تب general دکمه ی Advanced رو بزنید و مقدار رو ، روی High تنظیم کنید ، به قسمت Status توجه کنید که چند درصد تا حالا برنامه هماهنگ سازی شده، مثلا برای من اونجا 75% هستش ، هرچی بیشتر با شورتکات کار کنید ، دقت خوندن بابیلون بیشتر میشه.
من با این تنظیمات با بابیلون 7 هیچ کجا مشکلی ندارم به راحتی همه جا رو تشخیص میده.امیدوارم برای شما هم به همین شکل جواب بده.
با آرزوی بهترینها..