اي بابا!همه به فكر پول شدن!اين يوبي سافت هم نامرد شده!به پي سي گيمر ها خيانت كرد!
من اين بازي رو انجام دادم با xboxرفقا خيلي عاليه.مخصوصا تنوع سلاح هاش واقعا لازم بود.
Printable View
اي بابا!همه به فكر پول شدن!اين يوبي سافت هم نامرد شده!به پي سي گيمر ها خيانت كرد!
من اين بازي رو انجام دادم با xboxرفقا خيلي عاليه.مخصوصا تنوع سلاح هاش واقعا لازم بود.
ولي به نظر من cod6 از همه بهتره ودر ضمن با اين نقد هايي كه من از اين تو دنياي بازي خوندم فعلا دلمون بهش آب نميخوره (حالا بمونه كه هنوز براي پي سي هم:5: نيومده)نقل قول:
منظور یحیی بازی های سبک اکشن ماجرایی هستش نه اکشن اول شخص!نقل قول:
چی؟ COD6 برای پی سی نیومده؟ پس اون چی بود من بازی کردم؟Modern Warfare 2؟نقل قول:
حالا بمونه كه هنوز براي پي سي هم نيومده
اه اه, این تاپیک همش تبدیل شده به این که این بازی کی میاد و کی میره. اینقدر بدم میاد. :دی حالا کی میاد؟ :دی :دی
آیا Assassin Creeds 3 هم در کاره ؟
خب ميگم دور هم بشينيم اين 2 ماه رو آنا نامانا و دودو اسكاچي بازي كنيم. :10:نقل قول:
آخه online جان اينقدر راجع بازي حرف زديم كه انگار تمام مراحلش رو من رفتم حالا ميخوام براش نقد بنويسم.:31:
كو تا 26 feb:41:
بلهنقل قول:
آیا Assassin Creeds 3 هم در کاره ؟
من یادمه جایی خوندم که قراره چند سال دیگه ساخته بشه
شخصیت بازی خانم هست و بازی دور و بر جنگ جهانی اول یا دوم اتفاق میفته
البته فکر میکنم شایعه هست
پيشنهاد ميكنم اين link رو ببينيد حرف new evil رو تا حدودي تاييد ميكنه.
البته اينكه شماره 3 يك زن در ww2 باشه در حد حرفه و اين حرف به ادعاي Sébastien Puel هستش و حتي گفته ما ميتونيم 35 قسمت بسازيم. حالا فكر كنم بچه تبش بالا بوده داشته مصاحبه ميكرده ولي حتما خودتون مطالب رو در link زير بخونيد بعد نظر بديد.(از روي حرفهاي من نظر نديد:20:)
.................................نقل قول:
کدوم لینک رو میگی .........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که در زیر پستت هیچ لینکی نمیبینم........... ی زحمت دوباره لینک رو بزار .و
مرسی
شرمنده:31::45:
ولي ديروز كه بعد از پست، خودم link خودم رو تست كردم. نميدونم شايد آلزايمر اينترنتي گرفتم.:9:
حالا ببينيد اگر اينسري پاك نشه
کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=225343
سلام
می بخشین من از جریان بازی ها پرتم
چی شد بازی کی واسه پی سی میاد؟