منم 11 میشم !!نقل قول:
من فقط می دونم قبول میشم با کلید ها رو گه نگاه کردم !!! و تبصره هم 2 تا دارم.
حالم گرفته شد میشم 11 !!!
Printable View
منم 11 میشم !!نقل قول:
من فقط می دونم قبول میشم با کلید ها رو گه نگاه کردم !!! و تبصره هم 2 تا دارم.
این تبصر و...چه جوریاست؟شما میدونی؟نقل قول:
و تبصره هم 2 تا دارم.
من که نصفه اونم نمیشم واسه ریاضی...نقل قول:
پرسش دوزادهم حسابان رو من این طوری به دست آوردم . که البته همون r میشه . به نظرتون نمره میدن ؟
p/2π
باشه! این آواترم عوض کردم !!نقل قول:
ولی یه نوار مشکی سمت راستش گذاستم!!!!!!:31::27:
اینو که گند زدیم
بچه ها من فیزیک فصل 3 و 2 رو چطوری بخونم یاد بگیرم ؟ از روی چی بخونم ؟
من این دوتا فصلو اصلا بلد نبودم!نقل قول:
از مبتکران و کتاب فیزیک خوندم!
الان تقریبا بلدم!
سلام بر بچه ها
این امتحان که خوب شد یکی دوجا بی دقتی کردم میشم 19.5 ولی با توجه به این که آرک هارو رسمشو نخونده بودم خوب شدم هر سال 1نمره ازش می دادن .
این امتحان هم مثل دینی همه سوالاش به غیر از سوال 1 تکراری بود !!!! اعصابم خورده توی رسم مثلثاتیه این مجانب دومی رو پیدا نکردم ( 60 تا مثال رسم حل کردم بازم ... )
من نمی دونم چرا انقد بی دقتم....مثلا سوال 7 (حد) قسمت الف----به جای اینکه -2<----x رو x وقتی -1 میل کنه نوشته بودم !!! و....
آخرشم که فهمیدم اخر وقت بود که نتد نتد مشتق(هوپیتال) رو گرفتم...گخ نمره نمیدن برای رفع ابهام !!
سوال آخر اننتگرال هم که نقطه یابی کردم شکل نمودار هم در اومد. ولی من 2 تا شو مثلث جساب کردم!!! پایینی ذوزنقه بود!!!
از سوال آخر 0.75 می گیرم!!
سوال 3 رو در آوردم ولی جواب آخر هم باز اشتباه گردم !! تو - و + ها !!!!!
خیلی بی دقتم ؟؟!؟!؟!
با این حساب به احتمال خودم که قبول میشم نمره 10 شد !! ا
ه تصحیح کننده ناشی هم باشه بشم: 7 !!! اگه هم پایین تر یعنی زیر 7 !!!!! تبصره....برای روزانه ها : 3.5 و بزرگسالان : 4.5
با مستمر جمعش میشه بالای 7 که تبصره میشه کرد !!!
از پیشگوییت چه خبر؟؟؟نقل قول:
خوب
سلام و اینا
چه رمانتیک بود فقط یه سوتی دادم هنوز دارم میسوزم این رسم تابع مسلثاتی نقطه min رو به جای 1/3 ...-1/3 بدست اوردم:!
ولی بالای 18!
من همون پیشگویی رو که کردم میشه...گفتم 13.25 میشم که همین میشم:دی
نقل قول:
فیزیک 3 مبتکران بگیر ( غلامعلی ) من که حالم از فیزیک به هم می خورد عاشقش شدم :40::40:در ضمن اینم بگم فصل 2.3 اسون ترین فصل های فیزیک هستند:46: البته اگه بهش علاقه مند بشی( به نظرم فیزیک از خیلی درس های دیگه مثله هندسه :2::2:و عربی:19::19: و ادبیات:46: و ... جذاب تره ) ومیشه این دو فصل توی 6 ساعت فول شد اصلأ هم نگران نباش !!!!:31::31::31: