سلام
دوستان من بتازگي يه k52jk گرفتم
ميخواست ببينم كارت صوتش چه جورياس؟
خروجي دالبي 5.1 ميتونم ازش بگيرم؟
اصلا اسبيكر گرون قيمت گرفتن براي لب تاب معقوله؟
سلام
دوستان من بتازگي يه k52jk گرفتم
ميخواست ببينم كارت صوتش چه جورياس؟
خروجي دالبي 5.1 ميتونم ازش بگيرم؟
اصلا اسبيكر گرون قيمت گرفتن براي لب تاب معقوله؟
از این مدل ها کسی قیمت داره ؟
N61Ja
N61Jq
N71Ja
N71Jq
G60J
G60Jx
G51J
G51J 3D
G51Jx
G51Jx 3D
یکی از معدود اشکالات g73 نبود پورتهای esata و ilink 1394 است که بخاطر اینکه شاید چون برای گیمرها طراحی شده این دو پورت تشخیص داده شده که لازم نیست. ولی واقعا لازمه . نه برای گیم ولی این لپ تاپ رو هم که کسی فقط و فقط برای گیم نمیخره.
سلام دوستان .
توی تهران کسی تا حالا دنبال G51 رفته ؟
من تو شیراز تا 1780 با 6 گیگ رم و کیف و موس پیدا کردم .
کسی کمتر از این تو تهران دیده ؟
با 4 گیگ رم چطور ؟
البته 3D نمی خوام باشه .
موفق باشید .
سلام . منم تقریبا یه ماه دیگه میخام g73 بگیرم . لطفا کمکم کنید هر خبری قیمتی چیزی داشتین خاهشا بگید ما هم روشن شیم .:31:نقل قول:
از همون موقع که تو cebit معرفی شد تصمیم خودمو گرفتم . :8: حالا که اومده ایران خیلی خوشحالم:8: .به نظر شما تا یک ماه دیگه قیمتش مناسب خرید میشه؟؟؟
دوستان سلام.دیروز n61jq خریدم. هنوز زیاد باهاش ور نرفتم.فقط 2 تا سوال برام مطرح شده : 1 - الان 2تا پارتیشن c و d روش هست که جمع حجمشون 579 گیگا بایت میشه(c=149gb , d=430gb ) .
61 گیگا بایت من کجاست؟!
سوال 2 : اگه پارتیشنا رو delete کنم و مثلا 4 تاش کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اصلا با این دی وی دی های ریکاوری که رایت کردم میتونم ویندوز اکتیو را دوباره نصب کنم؟
ببخشید من می خواستم یه لپ تاپ برای گیم بخرم . انتظار ندارم وزنش هم کم باشه ولی مونیتورش از ۱۶ اینج بزرگتر نباشه و تو یه روز یه ۸ ساعتی پایدار کار بکنه شارژش هم مهم نیست ولی کارتش ترجیعا انویدیا باشه و قیمتش هم دور و بر ۱،۵۰۰،۰۰۰ باشه. ممنون میشم اگه هر چه زودتر جوابمو بدید.:20:
تو این قیمتا n61jq بگیرید با قیمت حدود 1400نقل قول:
cpu i7 720
4gig 1333 ram
640 gb
16.4 dis
5730 ati 1gb gddr3
قیمت N61Ja رو کسی داره ؟ با گارانتی دیجیتال یا سازگار ؟
بچه ها سلام من می حوام n61-jq بگیرم و کانفیگش کنم میشه حدودا بهم بگین با کانفیگ زیر قیمتش چقر میشه؟
ram=8gb ddr3
battry= 9cell
hard= 500 7200rpm
ممنون