قیمت جدید : 290 دینار
توی بحرین با گارانتی اصلی و خود سونی اریکسون
میشه 780 تومن خودمون
منتظر کاهش باشید :دی
Printable View
قیمت جدید : 290 دینار
توی بحرین با گارانتی اصلی و خود سونی اریکسون
میشه 780 تومن خودمون
منتظر کاهش باشید :دی
سلام به همگی
من چندوقتی هست که اینجا عضو هستم ولی بیشتر از انگشتای دستم هم اینجا پست ندادم چون بیشتر سعی میکنم از اطلاعات دوستان که از من وارد ترند استفاده کنم حتی اگر چیزی رو واقعا بلد باشم.
نمی دونم این هرف من چه بازتابی داره ولی بحث الان من بیشتر راجع به گوشیها نیست می خوام چیزی بگم که آخرش همه منظورمو می فهمن و خواهشا اینا رو از دوست کوچکترتون قبول کنید چون نتیجه ی 1.5 سال تحقیق یه گروه 10 نفره به سرپرستیه خودمه
پدر من وداییه من در شرکت مه وار الکتریک نمایندگیه پخش محصولات jvc رو به سرتا سر ایرنان دارن
یه روز ما تصمیم گرفتیم روی برند های معروف ونوع فروش اجناسشون تو ایران و دنیا یه تح-قیق کنیم
وخلاصهی ماجرا ونتیجه ی آخرشو بگم که یه سری شرکت بزرگ مثل پاناسونیک وسونی و هیتاچی و کوون و....
واقعا توی کارها ومحصولاتشون کمترین اغذاق و دروغ رو به کار میگیرند ومتهسفانه با عرض معذرت از دوستان شرکت سامسونگ بیشترین آمار رو توی بازی با اعداد داشت تاجایی که می تونم بگم جزو دروغگو تریها جا گرفت واقعا ببخشید نمی تونم خیلی از حرفها رو اینجا بزنم (به خاطر خطر هایی که داره از این لحاظ که شرکتها توی ایران مخصوصا خطرناکن حسن)
(نمونش اینه که یه روز من به یکی از فروشنده ها اسم مدیر ارشد شرکتمون رو گفتم بدبخت.......)
فکر میکنم دوستان همه منظورم رو گرفتن
ولی میخوام بگم یکی از سیاستهایی که شرکتها دارن اینه که اینا کلا باهم پیش میرن ودر ظاهر جور دیگه نشون میدن وکسایی مثل شما گلها رو بجون هم میندازن
درسته مقایسه چیز خیلی خیلی خوبیه ولی آدمش باید مقایسه کنه من تمام عکسهای هم پیکسون و هم ساتیو و هم امنیا رو به 6 نفر نشون دادم که 4تا گرافیکس بودن و 4تا عکاس (نه شغلشون بلکه رشته)
جالبترین قضیه اینه که نتیجه بین 12 ها تقسیم شد و من واقعا نمی دونم وقتی وقتی اینقدر اختلاف نظر بین آدمها هست شما چطوری حرف سایتها رو قبول میکنید؟ چون مطمعنا 2تا سایت پیدا میشن میگن این خوبه 2تا دیگه میگن اون خوبه
بهترین حالت اینه که هرکی اونی که خوراکشه رو قبول کنه نه اینکه بیوفتین به جون هم
درمورد صفحه نمایش هم بگم گول این تکنو لوژی رو نخورین شما فکر میکنین چی شد که اومدن سراغ led یا oled
چون ال سی دی نتونست با پلاسما رقابت کنه گول oled رو هم نخورین یه ذره اگه تحقیق کنین می فهمین که چرا دو تا از قدیمیترین برندهای بازار جها ( پاناسونیک و هیتاچی) روی پلاسما تمرکز میکنن با وجود اینا .
ببخشید سرتونو درد آوردم چیزهای دیگه هم بود که بگم (الان وقت ندارم)
سلام به همگی .
یه چیزی بگم :دی
ساتیو 800 مشهد بچه ها دیدن . در مورد گوشی هم خدائیش TFT سرحالی داره . حالا اگر کم آورده دلیل نمیشه بد باشه . من که باهاش کار کردم و همون اول به فرشاد گفتم که صفحه نمایش خوب و عکس العمل خوبی هم داره .
البته ببخشید به تاپیک ربطی نداشت :دی
مخلصیم .
دوستان پستهای اضافی رو پاک کردم.
تاپیک هم بررسی شد و توسط مدیر برخوردهای مورد نظر انجام گرفت.
دیگه اینجور بحثها رو ادامه ندید که با برخورد مواجه میشید.
ممنون.
آقا تاپیک باز شد بریزید تو:دی. ممنون از مدیران محترم
دیگه از اون بحثا نکنید که این دفه کلا قسمت موبایلو پاک میکنن
ميبينم كه قيمت ساتيو همچنان داره مياد پائين
علارغم داشتن ويندوز موبايل همچنان رو به ساتيو وسوسه ميشم :ي
فيلمبرداريش چقدر عالي شده
يه فيلم از gsmarena دانلود كردم خيلي عاليه
گفته شده بهترين كيفيت فيلمبرداري با وضوح vga را داره
امروز تو پایتخت دیدم.
880 قیمت دادن.
فقط من نمیدونستم به چه اسمی بپرسم قیمتش رو.
گفتم U1 طرف نفهمید.گفتم ساتیو به جا آورد.:دی...
حامد همون ساتیو بگو. U1 الکی بود فک کنم.
سعيد جون الكي نبود! اسم تجاريش ستيو هست اسم علميش U1 :دینقل قول:
حامد همون ساتیو بگو. U1 الکی بود فک کنم.
آره.تو پراپرتیز اکزیف سابق عکسهاش هم ببینی نوشته U1:دی.