سلام
فکر کنم ادمای قرمز رنگا یک آدم معروف ریسینگ هستند در حقیقت یا شاید بهترین پلیر اون مسابقه ای که داریم می ریم هستن
Printable View
سلام
فکر کنم ادمای قرمز رنگا یک آدم معروف ریسینگ هستند در حقیقت یا شاید بهترین پلیر اون مسابقه ای که داریم می ریم هستن
بروبچی که بازی کردن این نسخه رو ... نظرتون راجع بهش چیه ؟
منظورم نسخه ی پی سی.
قشنگه ؟ :20:
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس
تو چرا تو تاپیکا هی اینو میپرسی :31:نقل قول:
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس
اخه میخوام ویندوز عوض کنم از هرکدوم نصفشونو رفتم میخ.ام نپرن:10:نقل قول:
سلام دوستان...
میشه چند تا عکس از تو بازی بزارید؟
【ツ】
بالاخره گیرم اومد خیلی توپه :دی
سلام به دوستان...بعد از چند روز آخر عهدمو شکستم و رفتم خریدمش ولی بعدش یجورایی پشیمون شدم.....اصلا از داخل ماشین نمیشه رانندگی کرد....تازه یه موضوع جالب و هیجان انگیز نداره..اصلا بازی هدف نداره...دوست داشتم مثل سری MW و C و یا حتی UC یه هدفی رو دنبال کنیم تا خسته نشیم....راستی این چرخیدنش خیلی سخت شده..کاشکی مثل سری های قبلی به اون شکل می چرخید...العان انگار روی روغن حرکت می کنی....
راستی یه مشکل داره...با جوی استیک نمی تونم بازی کنم...باید چیکار کرد؟؟...آیا تنظیماتی داره؟؟
قشنگه حتما بگیر .........نقل قول:
بروبچی که بازی کردن این نسخه رو ... نظرتون راجع بهش چیه ؟
منظورم نسخه ی پی سی.
قشنگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی مای داکیومنته دیگه ! :31:نقل قول:
من یه سوال دارم ! مگه این نیسان اسکای لاین ژاپنی نیست ؟! پس چرا توی اوون مسابقات که مخصوص ماشین های ژاپنی هستش این ماشینو برای نمیاره در عوض RX7 که برای دیریفت ساختمش رو میآره تیو اوون قسمت ! باید چیکار کنم ؟ از کجا باید ماشین مورد نظر انتخاب کنم ؟!
ممنون ...
آقا با یه خرده ور رفتن و فهمیدن که این بازی واقعا یک شبیه سازه و الکی نیستمنمم ازش خوشم اومد با سر خوردن هم یه جورایی کنار اومدم . خدا کنه nfs راهشو ادامه بده.