داريورشو از سايت خود انويديا بگيريد
Printable View
داريورشو از سايت خود انويديا بگيريد
به لینک زیر برید و نوع کارت گرافیک خود را پیدا کنید و با توجه به نسخه ی ویندوز 7 درایورش را یگیریدنقل قول:
موفق باشیدکد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
آقا کسی نمیتونه کمکم کنه ؟! ممکنه مشکل از DVD ویندوز باشه ؟!نقل قول:
:11:
سلام.نقل قول:
به خدا دیگه انقدر حالیم هست ، ولی اونی که توو بسته هاس افیس هست اسمش outlook هست ولی منظور من outlook express یا webmail که توو خوده ویندوز هست بود.(البته webmail واسه ویستا بود) .
خودم تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که از روو ویندوز 7 برداشتن و باید از برنامه های خارجی مثل همون outlook آفیس یا Mozilla Thunderbird یا .... استفاده کرد یا این که یه اکانت msn live بسازی و از اونجا چک کنی.
به هر حال من که Mozilla Thunderbird رو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم ، از outlook express خیلی بهتره و قشنگ تره.
ممنون.
مممندی که پسورد گذاری از روی فیالهای فشرده رو از توی 7 برداشتن..ولی من شنیدم هست هاا.ولی نمیدونم کجا...میشه یک تحقیق کنید..ممنوننقل قول:
32 يا 64 بيتي؟
چه فرقي داره؟
اگه يكيش بهتره چرا قيمت مساويه؟
من فقط ميدونم 64 بيتي بهترهنقل قول:
32 يا 64 بيتي؟
چه فرقي داره؟
سلام.نقل قول:
32 يا 64 بيتي؟
چه فرقي داره؟
ویندوز 64 بیتی از حافظه های cpu استفاده بهتری میکنه . و در کل کیفیت بالاتری نسبت به ویندوز 32 بیتی داره و سرعت بالاتر . ..
ولی برای استفاده از این ویندوز باید cpu شما قابلیت 64 بیتی داشته باشه . ..
خب قیمتش چرا نباید یکی باشه؟!!
نقل قول:
.................................................. ....
ویندوز های 64 بیتی (در صورتی که CPU شما توانایی کار با اون رو داشته باشند) از حداکثر امکانات CPU استفاده می کنند و تفاوت در نحوه فرستاده اطلاعات برای پردازش به CPU است ( نوع پهنای باند ارسالی برای اطلاعات و نیز قردت پردازش اطلاعات ) .در ضمن این نکته رو هم باید توجه داشته باشی که ویندوز های 64 بیتی به برنامه های 64 بیتی هم نیاز دارند.یعنی این که برنامه هایی باید استفاده بشن که مخصوص نسخه های 64 بیتی ساخته شدن......ویندوز های 64 بیتی هم از حداکثر قدرت پردازش CPU استفاده می کنند هم اینکه می توان رم هایی با حافظه بالا به سیستم اضافه کرد ...به طور مثال میندوز XP 32 بیتی حد اکثر از 3 GB رم می تونه پشتیبانی که . بیشتر از اون رو نمیشناسه در حالی که ویندوز XP 64 بیتی میتونه تا 8 GB رم رو بشناسه و از حد اکثر قدرت اونا هم استفاده کنه...........
توی ایران قیمتشون مساویه چون 64 بیتی ها خواهان کمتری دارند ...اما در خارج از کشور 64 بیتی ها گرون تر به فروش می رسند.........
گرافيك 3D
سازگار با وين 7 سراغ ندارين؟