بچه ها به نظر شما بین این چند تا کدوم رو بگیرم بهتره
Acer Aspire 4738G-A
Acer Aspire 5742
Acer Aspire 4741
میخوام cpu i5 باشه حداقل
بچه ها به نظر شما بین این چند تا کدوم رو بگیرم بهتره
Acer Aspire 4738G-A
Acer Aspire 5742
Acer Aspire 4741
میخوام cpu i5 باشه حداقل
5742 بگیرنقل قول:
Core i 5 480 2.66 up to 2.9
کارت گرافیکش هم خیلی خفنه
Geforce 540
نقل قول:
Acer Aspire 5742 برای شما مناسبه چون سیپی یوش همونیه که شما میخان فقط موقع خرید دقت کن تو کانفیگش که حتما کارت گرافیک جی فورس 540 باشه
مدل 5742 برای شما مناسبه فقط به شرطی که حین خرید حتما دقت کنید کارت گرافیکش جیفورس 540 باشهنقل قول:
مطمئنی کارت گرافیکش جی فورس 540 هستنقل قول:
آخه همه سایت ها نوشتن Geforce GT 420M 1G
در ضمن یعنی 5742 کارت گرافیکش از 4738 ، ATI 5470 بهتره؟
هر سایتی یه چیزی نوشته یکی نوشته بلوتوث نداره یکی هارد رو 640 یکی 500
اگه میشه یکی مشخصات 5742 از نوع سی پی یو i5 رو بگه خیالم راحت بشه
حالا بین گزینه هام این 2 تا موندن فقط
شما با این کانفیگ بخرنقل قول:
Core i 480
Geforce 540 GT 1Gb
640 HDD
4GB DDR3
بلوتوث هم داره کارت ریدر هم همچنین
این کانفیک کمیابتر هست ولی بگردی راحت پیدا میکنی
کارتش 5740 رو میکنه تو جیبش
540 واقعا کارتی قوی هست واسه یه لپتاب با این قیمت
من 2تا 5742 با گرافیک 420 جیفورس و 540 ش رو باهم مقایسه کردم که البته تو گیم اصلا قابل قیاس نیستن ،بخاطر همین گفتم از کانفیگش مطمئن شو وگرنه 5742 با کارت 420 نگیر پشیمون میشینقل قول:
سلام من امروز صبح رفتم یه 5742z گرفتم . آدرسشم شیراز -مجتمع پی سی سنتر هست . گفتم یه کمکی به دوستانی که دنبال این لپ تاپ میگردن کرده باشم. ممنون از سایت خوبتون.
به پی سی ورد و جمع ایسر داران خوش اومدید دوست عزیزنقل قول:
اگه شدکانفیگ و قیمت رو بگید ببینیم اونجااوضاع چطوره؟
آقایان اساتید
عرض شود من از نرم افزاری استفاده می کنم به اسم ایتبز که نرم افزار تخصصی عمرانه و یه لپ تاپ نیاز دارم مناسب کار با اون
متاسفانه دقیقا معلوم نیست چه جور سخت افزاری به درد کار ما میخوره و بیشتر با آزمون و خطا پیش میریم
به هر حال به نظر میاد مهمترین پارامتر کلاک سی پی یو باشه و تعداد هسته ها چندان مهم نیست، از تاثیر بقیه پارامترهای سی پی یو هم اطلاع ندارم فقط این که اینتل به تر از ای ام دی جوابگو بوده.رم و هارد و خصوصا گرافیک هم تقریبا تاثیری در کار ندارند.در بین لپ تاپ ها هم تا حال ایسر خیلی جالب جواب داده یعنی یه سیستم نسبتا ارزون قیمت ایسر خیلی بهتر از انتظار ظاهر شده لذا بیشتر به این برند علاقه مندم.طبیعیه که قیمت هم خیلی مهمه
حالا چی پیش نهاد می کنید؟
امیدوارم بین دوستان کسی پیدا بشه که سوال من در تخصصش باشه