من قیمت 3 مدل زیر را میخواستم:
acer:
aspire 8940G با گارانتی و بدون گارانتی؟؟؟
5739G با گارانتی و بدون گارانتی؟؟؟
hp:
dv6 2020 اگر درست نوشته باشم اسمش را.
با گارانتی و بدون گارانتی .
من قیمت 3 مدل زیر را میخواستم:
acer:
aspire 8940G با گارانتی و بدون گارانتی؟؟؟
5739G با گارانتی و بدون گارانتی؟؟؟
hp:
dv6 2020 اگر درست نوشته باشم اسمش را.
با گارانتی و بدون گارانتی .
سوال منم هست جواب بدیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ليست قيمت شماره 11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
25 آذر 1388
با سلام خدمت كاربران محترم
ليست قيمت اين ماه هم آماده شد البته با كمي تاخير :11:
مثل گذشته ليست شامل 10 برند هست كه قيمت هاي مدلهاي جديد به آن اضافه شده و قيمت مدلهاي گذشته نيز بروز گشته است .
فرمت PDF همراه با Excel 2003 - 2007 هم ارائه شده تا كساني كه دسترسي به Excel ندارند هم بتونن استفاده كنند .
توضيحاتي بابت شركت هاي ضمانت كننده :
گارانتي دوبرال تكنولوژي براي دستگاه هاي دل شامل يك سال گارانتي ميباشد .
گارانتي سازگار در مورد دستگاه هاي Acer و Lenovo IBM شامل 1 سال گارانتي دستگاه و 6 ماه گارانتي باتري و آداپتور است و همينطور براي دستگاه هاي Asus شامل 2 سال گارانتي و 1 سال گارانتي باتري و آداپتور است .
دستگاه هاي Latitude , Precision دل با گارانتي زيگورات شامل 3 سال گارانتي هستند و بقيه 1 سال .
گارانتي امرتات شامل 1 سال تعمير و 1 ماه تعويض خواهد بود .
براي استفاده از خدمات گارانتي 500 روز بانك لپ تاپ ايران 5 درصد به مبلغ نهايي اضافه ميشود .
گارانتي نقش شامل يك سال خدمات مي باشد .
گارانتي بهين در مورد برند Fujitsu Siemens شامل 1 سال يا 2 سال مي باشد كه در كنار قيمت ذكر شده است .
گارانتي ايران HP شامل 2 پكيج قيمت مي باشد كه در اين ليست قيمت پكيج شماره 1 ذكر شده كه شامل 18 ماه گارانتي مي باشد .
گارانتي ديجيتال همراه براي برند اسوس شامل 2 سال گارانتي و يك سال گارانتي باتري مي باشد .
گارانتي ماديران براي برند ال جي شامل 1 سال گارانتي مي باشد .
شركت ايران رهجو كليه لپ تاپ هاي سوني را با 3 سال گارانتي تعويض قطعات عرضه مي كند .
گارانتي شركت Persian Plaza براي لپ تاپ هاي سوني شامل 1 سال تعمير و 1 ماه تعويض خواهد بود .
تعداد دفعات دانلود از ليست شماره 10 : 914 بار ( ركورد شكست ! )
توجه : اين ليست وابسته به هيچ شركت و موسسه اي نيست و تبليغ برندي را نميكند .
امكان ويرايش اين ليست براي اينجانب محفوظ خواهد بود .
دوستان عزيز اشكالي در دانلود فايل ، محتويات فايل فشرده شده ، فايل PDF و ... ديدند حتما گزارش كنند تا رفع شود .
دانلود از سرور سايت در پايين پست
با تشكر از همه دوستان
پسوورد فايل : forum.p30world.com
با سپاس فراوان از زحماتتون می خواستم بدونم معیار شما بیشتر کدوم بازاره و قیمت ها رو چطور اعلام می کنین
حداقل قیمت ، میانگین قیمت ، دست بالامی گیرین دست پایین می گیرین یه توضیح کوچولو بدین
بازهم بابت تهیه این لیست ارزشمند ازتون تشکر می کنم.
خواهش ميكنمنقل قول:
معيار من ارزونترين قيمت هست ولي با گارانتي معتبر ، يعني قيمت معتبر باشه تا كاربر كه ميخواد خريد كنه بتونه رو قيمت حساب كنه و بودجه اش رو تامين كنه ، من منابعي دارم كه قيمت به اصطلاح كف بازار رو بهم ميدن ولي به درد يك كاربر عادي نميخوره چون قيمت فراگير نيست
همينطور شركت هاي ضمانت كننده هم بايد معتبر باشند
با تشكر از شما
شاید اینجا جاش نباشه درمورد گارانتی لبتاپ صحبت کنیم ولی من هیچ اعتمادی به گارانتی ها داخل کشور ندارم مطمئن هستم 99% سرکارین ، اون 100 تا 50 تومان اختلاف قیمت رو می تونیم تو جیب خودمون نگه داریم و هر وقت مشکلی پیش اومد به یک تعمیر کار خبره بدیم تا اینکه دربه در دنبال این شرکت ها بیوفتیم بعد از کلی رفت و آمد به ما می بگن ایرادتون فیزیکیه یا نواسنات برق بوده شامل گارانتی نمی شننقل قول:
اگه لطف کنیین یه ستون به انتهای جدول اضافه کنین با این عنوان قیمت بدون گارانتی یا پایین ترین قیمت موجود خیلی عالی می شه :11:
سلامنقل قول:
خیلی خیلی متشکرم
ولی فکر می کنم مدل 695 هزار تومانی Lenovo G550 گرافیکش Intel 4500M باشه نه Geforce 210M
البته امیدوارم اشتباه کرده باشم :)
در ضمن تو سایت سازگار سی پی یوی Asus K5DIN و X5DIJ رو 2.1 مگاهرتز نوشته.
متشکرم
سلام پیام جان بازم بابت زحمتت تشکر می کنم :11:نقل قول:
فقط یه نکته اونم اینکه hp -2270 با ویندوز 7 و من تا حالا با ویندوز ویستا ندیدمش
سلام...نقل قول:
بسیار تشکر ...
پیام جان واقعا از وقتی که گذاشتید و حوصله ای که به خرج دادید ممنونم ...
انشاءا... همین طور روند سعودی را طی کنید...
فقط این قیمت 1390 اچ پی را فکر کنم 1.380.000هست که 1.280.000 نوشته شده...(1330و 1370 را هم چک کنید)
ایسر 5789 g هم با گارانتی سازگار 1.339 هست که 1.399 نوشته شده
نقل قول:
ولی فکر می کنم مدل 695 هزار تومانی Lenovo G550 گرافیکش Intel 4500M باشه نه Geforce 210M
نقل قول:
فقط یه نکته اونم اینکه hp -2270 با ویندوز 7 و من تا حالا با ویندوز ویستا ندیدمش
اين موارد مشكل داشتند + بقيه سيستم عامل هاي Hp كه تصحيح شد ، با تشكر از اطلاع رساني شما عزيزان ، درست شدنقل قول:
ایسر 5789 g هم با گارانتی سازگار 1.339 هست که 1.399 نوشته شده