بله از دو دیوار عبور میکنه
rayansaba.com
شرکت ارتباطات سامان گستر نماینده رسمی tp-link هست
Printable View
بله از دو دیوار عبور میکنه
rayansaba.com
شرکت ارتباطات سامان گستر نماینده رسمی tp-link هست
سلام دوستان
من یه مودم وایرلس مدل dlink 2730u دارم .اما متاسفانه برای کار من بردش کمه. من برا یه خونه 2 طبقه ونیم میخام.و آنتنش هم عوض نمیشه .چون در هنگام خرید دقت نکردم.حالا یه فروشنده میگفت بیا یه روتر بخر بهش وصل کن بهت میدم 130 تومن .بنظر شما راه حل خوبیه؟ در ضمن روتر دقیقا چکار میکنه ؟
سلام
من شدیدا به راهنمایی شما عزیزان نیاز دارم .
من تا الان با GPRS موبایلم به اینترنت وصل می شدم . خوب یه مزیت ها و یه معایبی داشت . چون با لپتاب از طریق بلوتوث همه جا باهاش وصل می شدم خوب بود تا این که بنا به عللی الان گوشی ندارم . حالا بین دو تا گزینه موندم .
یا باید یه گوشی یا مودم جی اس ام بخرم و یا مودم ای دی اس ال .
ولی اصلا با ای دی اس ال آشنایی ندارم . می تونیین راهنمایی کنیین .
به نظر شما کدوم یکی از راه های بالا رو برم بهتره ؟
اگه نظرتون ADSL هست . یه مدلی که وایرلس هم باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه بهم معرفی کنین .
سلام دوستان کسی نیس جواب ما رو بده لطفا یه سر به این تاپیک بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من در حال حاضر یه مودم Meganet چینی دارم که خیلیم ازش راضی بودم. با هر 4 تا ISP شهرمون تست کردم و اینا
متاسفانه دیروز انتن وایرلسش شکست و حالا دیگه وایرلسش کار نمی کنه
الا دنبال یه مودم جدید هستم
برد وایرلسش زیاد مهم نیست فقط خونه ی 120 متری رو پوشش بده کافیه. یکی از لپتاپ ها از وایرلس استانددارد n پشتیبانی نمی کنه.
میخوام USB داشته باشه که دانلود هم بتونم داشته باشم بدون احتیاج به PC روشن
قیمتشم زیاد مهم نیست. تا 150 هم شد اشکال نداره :)
این مودم Asus RT-N13U چطوره؟
قیمتشم لطف کنید
ممنون
مدل TP-TD8901G مناسب کار شما هست خیلیم ارزونه و نمیخواد انقدرام خرج کنی نیازاتو برطرف میکنه فقط USB خور نیست که برای لپ تاپ اهمیتی نداره و میتونی با وایرلس بهش کانکت شینقل قول:
سلامنقل قول:
اگه منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدله که دانلود نمی کنه
ممنون
بالاخره در مورد دی لینکه یا ایسوز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی جواب ما رو بده
دوسته عزیز شما هر موبایلی بخرید میتونید از اینترنت سیم کارتتون استفاده کنید دیگهنقل قول:
ولی بنظر من یه مودم ADSL/WIFI مثل:
TP-TD8901G بخرید و از انترنت وایرلس اون هم روی دستگاه های دیگتون استفاده کنید
قیمت مناسبی داره و میتونید از شرکت آسیا تک هم ACC خریداری کنید
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
دوسته عزیز شما با این پول میتونید یه مودم :نقل قول:
TP-TD8961nd بخرید و آنت های 7 db روش بزارید که 1 کوچه اونور ترم پشتیبانی کنه