قبلا میتونستید 1080 ها رو درست ببینید؟ منم یه پنتیوم4 داشتم صدا از تصویر جا میموند تو کیفیت hdنقل قول:
cpu ضعیف باشه راهی نداره
Printable View
قبلا میتونستید 1080 ها رو درست ببینید؟ منم یه پنتیوم4 داشتم صدا از تصویر جا میموند تو کیفیت hdنقل قول:
cpu ضعیف باشه راهی نداره
فیلمهایی گه پیش از این میتونستید ببینید هم این مشکل رو دارند یا فقط فیلمهای جدیدتر؟...
اگر مورد دوم باشه سیستم شما(سی پی یو-گرافیک-....) توانایی پخش فایلهای سنگین و نیازمند منابع بالای امروزی رو نداره...
در غیر این صورت(عدم پخش صحیح فایلهای سالم قدیمیتر) حرارت رو چک کنید ببینید بالا نمیره؟(اگر میره پاکسازی کیس و تجدید خمیر سیلیکون و...)، سپس در ویندوز برنامه های در حال اجرا و همچنین موجود در سیستم تری(کنار ساعت) رو ببندید و مواردی مثل آنتی ویروس غیر فعال کنید، و از تسک منیجر چک کنید برنامه ای سی پی یوتون رو اشغال نمیکنه، در نهایت با برنامه ای مثل VLC یا POT یا WMPC فیلم رو اجرا کنید ببینید مشکل پا برجاست یا نه...
اگر بود چک کنید با ایجاد تاخیر و تسریع در پخش صدا مشکل برطرف میشه یا خیر(Audio Sync).
سلام
دوستان من این برنامه رو نصب کردم . اما نمیدونم چرا صدا با تصویر هماهنگ نیست! صدا زودتر میاد تا تصویر
مشکل از کجاست؟
ممنونم از پاسخ دوستان
بله قبلا پخش میشد و مشکلی نداشتم مدتیه اینگونه شده البته توضیحش یکم پیچیدست من قبلا فیلم های 1080 رو به راحتی میدیدم اما الان همون فیلم رو اگر بخوام دوباره ببینم این مشکل پیش میاد البته بعضی فایل ها هم بودن که از همون اول درست پخش نمیشدن و ربطی به مشکل پیش اومده ی الان نداره
امکانش هست زیرنویسی که داخل فیلم جایگذاری شده در زمان پخش غیرفعال کنم؟
زیرنویسی که خودم به برنامه میدم و زیرنویسی که داخل فیلم قرار داره هر دو را نشان میده
تست کنید که کارت گرافیکتان درست نصب شده باشد. همچنین کدکهایتان هم به روز کنید. احتمال اینکه با انتخاب یک رندر دیگر در هنگام پخش فیلم مشکلتان حل شود. ( در kmplayer در قسمت advanced vido میتوانید رندر را تغییر دهید.نقل قول:
بستگی به فرمت فیلمتان و نوع زیرنویس دارد. اگر زیرنویستان هارد ساب باشد به فیلم چسبیده و نمیتوانی حذفش کنی. اگر سافت ساب باشد میشه. شما با برنامه kmplayer امتحان کن. تیک نمایش زیرنویس را حذف کن، ببین باز زیرنویس را نمایش میدهد یا نه. اگر نشان نداد، زیرنویس سافت ساب هست و میتوانی حذفش کنی در غیر اینصورت نمیشه و باید زیرنویس فارسی را روی زیرنویس انگلیسی بیندازی یا کمی بالاتر یا پایین تر که تصویرشان روی هم نیفتند.نقل قول:
برای هاردساب خیر، برای سافت کد بله. با توجه به توضیح شما باید هارد ساب باشه که پس ناممکنه.نقل قول:
زیرنویس هارد ساب به جزوی از تصویر تبدیل میشه و منفک نیست.
برای راحت کردن تماشا در هنگام نمایش در کامپیوتر چند راه هست:
با تنظیمات زیرنویس در برنامه پخش، رنگ و سایه و...زیرنویس خودتون رو واضحتر و بزرگتر کنید. (یر فرض زرد)
یا برای زیرنویس خودتان بک گراند بگذارید(مشکی زیاد انتخاب میشه)
یا مکان نمایش زیرنویستون روعوض کنیذ(برای مثال بالای صفحه)
ولی اگر در دستگاه پلیر نگاه میکنید و پلیرتون تنظیماتی برای افزایش سایز و رنگ و مکان زیرنویس نداره :
زیرنویس SUB/IDX برای فیلم مربوطه پیدا کنید، اگر زیرنویس IDX برایش موجود نیست خودتون SRT موجود رو به IDX تبدیل کنید(با ساب تایتل ورک شاپ یا برنامه های مشابه)
زیرنویس SUB/IDX معمولن بزرگتر و واضحتر و رنگی در تمام دستگاه های نمایش داده میشه(بر خلاف SRT)
ضمن اینکه اگر خودتون تبدیل کنید میتونید تنظیمات دلخواه(منجمله رنگ) رو بهش بدید.
البته اگر پلیرتون پخش کدهای نمایشی SRT رو ساپورت میکنه میتونید به SRTتون در همه خطوط این کدها رو بدید ؛ یا باز اگر پشتیبانی میکنه میتونید از فرمتهای با امکانات بسیار مثل زیرنویسهای ASS استفاده کنید، ولی خیلی از پلیرها این قابلیتها رو ندارند و همون گزینه تبدیل و استفاده از IDX بهترین راهکاره.
سلام
وقتی فیلم 1080 پخش میکنم هر 10 دقه یک بار تیکه تیکه نشون میده...
ویندوز 8
cpu:i7
ram6
مشکل چیه؟
من هم همین مشکل رو داشتم . با اینکه سخت افزار خوبه ولی ویندوز 8 گیر میده . حتی با جدیدترین درایورهای ارایه شده هم نتونستم درستش کنم .نقل قول:
مشکل من از win 8 بود . مجبور شدم برگردم به 7 . ( توی 7 خوب شد )