سلام بین hp dv5-1110 و dell 1510 میشه یک مقایسه بکنین و خیالمو راحت کنین کدومو بگیرم ممنون
Printable View
سلام بین hp dv5-1110 و dell 1510 میشه یک مقایسه بکنین و خیالمو راحت کنین کدومو بگیرم ممنون
اقا دمت گرم بسیاری از ابهامات رو رفع کردی،مرسی.من میخواهم امشب بعد از بدبختی های بسیار زیاد سر خریدن یک لپ تاپ فکسنی امشب بخرم hp dv5-1135 with VGA 9600.tnx dude,you are very usefulنقل قول:
[QUOTE=samoeli;3466834]اینم بهترین کانفیگ لب تاپ hp که تو خاور میانه اومده
به نظر من اند لپ تاپ
gpu شم ddr3 هستش
فکرم کنم رمشم ddr3 باشه
[QUOTE]
داداش این با اون منیتورش فکر کنم یه 10 کیلویی باشهاین یه پی سیه که منیتور ال سی دی داره، کیسش کوچیکه و زود هم گرم میشه
پس فکر کنم همون 1299 خیلی بهتر باشه!!!
اگه اشتباه میگم بهم بگید!!!:5:
اِ !!!
چرا این اینجوری شد؟؟؟
کسی نمیدونه چرا تو norebookreveiw از تو لیست hp dv5t حذف شده
سلامم .. حاجی دستت درد نکنه خوش خبر باشی همیشه فقط میشه بگی از کجا این مطلبه نقل قول کردی؟؟ میخوام بدونم موثقه یا نهنقل قول:
سلامم..
بنظر من dv5 ره با xps 1530 مقایسه کن نه با این.معلومه از 1510 بهتره.حتی از 1530 هم بهتره.شک نکننقل قول:
ببین GPUش که 9600M GT هستش اوووون رم گرافیکیشه که احتمالن GDDR3 هست ولی حقش بود از 9800M استفاده میکردشنقل قول:
نه بابا چی شایعه میسازی! این وزنش 2.65 کیلوگرمه نه 10 کیلو! 1299 یا هر چیز دیگه کنار این هیچ حرفی واسه گفتن نداره.....شدیدن منتظر وارد شدن 16t یا 18t بووودم تا بگیرمش ارزشش ره دارهنقل قول:
داداش این با اون منیتورش فکر کنم یه 10 کیلویی باشهاین یه پی سیه که منیتور ال سی دی داره، کیسش کوچیکه و زود هم گرم میشه
پس فکر کنم همون 1299 خیلی بهتر باشه!!!
اگه اشتباه میگم بهم بگید!!!:5:[/quote]
نه دیگه اونطور فکریم که شما میکنی نیست.وزن این 4.060 کیلو گرم :27:
این به درد کسایی میخوره که وزن واسشون ملاک اول نیست و ملاک اول دوست دارن یه لپ تاپی داشته باشن
که بهترین کانفیگ داشته باشه:21:
مثل خود من.ان شا الله اگه شد همین میخام بخرم:5:
خدایی اند لپ تاپ:18:البته تو ایران :18:
نقل قول:
نه دیگه اونطور فکریم که شما میکنی نیست.وزن این 4.060 کیلو گرم :27:
این به درد کسایی میخوره که وزن واسشون ملاک اول نیست و ملاک اول دوست دارن یه لپ تاپی داشته باشن
که بهترین کانفیگ داشته باشه:21:
مثل خود من.ان شا الله اگه شد همین میخام بخرم:5:
خدایی اند لپ تاپ:18:البته تو ایران :18:[/quote]
سلامم... اشتباهه! توووی منابع معتبر نوشته 4 و خرده ای پوند.میشه همون دو کیلو و خرده ای که قبلن گفتمت
نقل قول:
من از اون جایی که خودم تو عمان هستم و دیدم این خبرو تایید میکنم
قیمت این لپتاپ اینجا 2130 تومن که 100% اگه ایران بیاد 2400 2500 هستش.
تازه شما میتونی لینک زیرو بری و لپ تابای جدید اچ پی که تو خاورمیانه اومده رو بری ببینی
نقل قول:
کد:http://welcome.hp.com/gms/emea_middle_east/en/sz2/hho/notebooks_tabletpcs.html