همین که Sayrex میگهنقل قول:
همین که Sayrex میگهنقل قول:
سلام دوستان
واقعا از همه شما ممنونم . اين سايت و مطالبي كه دوستان گفتن كمك هاي زيادي به من كرده .
اميدوارم همه تون تو در كنكور موفق بشيد........
يه توصيه : اگه توي گسسته و هندسه تحليلي سطح تون پايين هست و مطلب رو ميخواين عمقي ياد بگيرين رمزينه رو هم يه نگاه بندازين براي من كه خيلي خوب جواب داد.
حالا يه سوال :
به نظرتون كنكور آزمايشي براي چه كسي خوبه ؟ من واقعا موندم !!!
از يه طرف دوست دارم برم كنكورهاي آزمايشي رو ثبت نام كنم از يه طرف ميترسم نتونم خودم رو به كنكورهاي آزمايشي برسونم .
خانواده ام هم كلا ميگن اين كنكورها به درد من نميخوره...!!!!
به نظرتون من از كجا بفهمم اين كنكورها به درد من ميخوره ؟ يا نه ؟
تشكر از راهنمايي هاي شما
کنکور آزمایشی به درد کسایی میخوره که میخوان تلاش کنن و اشکالاتشون بفهمن وبرطرف کنند و گرنه به درد نمیخورهنقل قول:
این قضیه رمزینه چیه من تا حالا کتاباشو ندیدم نفر اول کنکور امسالم(فولادی قلعه)که تنها کسی بوده که ریاضی 100 زده میگفت برای ریاضی از رمزینه استفاده کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
به نظر من کنکور آزمایشی برای همه واجبه .... منتها بستگی به آدمش داره که چقدر از این کنکور ها بهره ببره...
مطمئن باش اگه شرکت کنی ضرر نمی کنی...
چرا نمیتونی خودت رو به آزمونها برسونی؟؟؟؟
اگه دانش آموزی که اکثریت قریب به اتفاق شرکت کننده ها دانش آموز هستن و اونهایی که با اراده هستن خودشون رو می رسونن به برنامه.... اگر هم فارغ التحصیل هستی که دیگه مشکل چیه؟ ؟؟؟
ببین تو هر چقدر هم که درس بخونی واسه افزایش موفقیت تو کنکور باید ببینی اصلا درس خوندنت به درد کنور می خوره یا نه.... دقت کن چی گفتم... گفتم برای افزایش شانس موفقیت تو کنکور.... وگرنه من دیدم آدم هایی رو که تو هیچ کنکور آزمایشی خاصی شرکت نکردن ولی رتبه های خوبی آوردن و آدم های موفقی بودن.... مثلا یه نمونش دوست برادرم که تو کنکور ریاضی سال 79 رتبه 700 آورد و مکانیک علم و صنعت قبول شد... فوق لیسانسش شریف قبول شد. دکترا هم شریف قبول شد ولی انصراف داد رفت دانشگاه واشنگتون و الان داره دکترا می گیره....
می خوام بگم این طور افراد هم وجود دارن و نمی شه گفت کسی که کنکور آزمایشی شرکت نکنه تو کنکور گیر می افته... ولی اگر همین آدم چندتا کنکور آزمایشی شرکت می کرد حتما رتبه زیر صد می آورد.....
سلامنقل قول:
مرسي از راهنمايي حرف هاي شما هميشه به من روحيه ميده . راستش من فارغ التحصيل هستم .
از اين نظر ميگم كه چون رشته ام رياضي –فيزيك نبوده . شايد برنامه براي كساني طراحي شده باشه كه درساشون خوبه وازهمون اول رو درس تسلط دارن و توي اون 2 هفته تا كنكورهاي كانون فقط درس رو نكته برداري ومرور ميكنن و مثل من نيستن كه تازه بخوان درس رو عمقي ياد بگيرن.
برنامه قلم چي چه جوري طراحي شده ؟ خوندن مطالب و نكته برداري در عرض 2 هفته سنگين نيست ؟
من تا حالا كنكور آزمايشي شركت نكردم اصلا آشنا نيستم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
همین که شما بری و 24 تا کنکور آزمایشی بدی باعث میشه استرسی که موجب زمین زدن آدم میشه ، ازت کامل دور بشه.
تازه توی زمان هم دیگه کم نمیاری تو کنکور.
اصلا چه بحثیه >>>>>.. میخای نری آقا نرو بهتر.................
این چیزا فردیه . دوست نداری نرو.
کسی کسی رو زور نکرده.
ولی بعضی از این مشاورها هم که دیگه شورش رو در میارن.
مثل مشاور مدرسه ما میگه قلمچی چرته دنیا سنجش هرکی رفته قلمچی بدبخت شده و الخ
به جای اینکه بیان بگن هر کدوم راحت تری برو میان این چرت و پرت ها رو میگن.
نقل قول:
سلام
خواهش می کنم. اینجا هر کسی هر سوالی بکنه من تا جایی که بدونم می نویسم...
برنامه کانون مطابق با حجم درس های تدریس شده مدارس هست و مسلما هدف اصلی این آزمون ها تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان هست نه فارغ التحصیل ها... بنابر این با توان و وقت یه دانش آموز متوسط رو به بالا فکر میکنم تنظیم شده باشه...
یعنی اگه دانش آموز یه تسلط نسبی رو مطالب دوم و سوم داشته باشه خیلی مشکلی براش پیش نمیاد...
حالا که شما فارغ التحصیل هستی کارت خیلی آسون تر شده و وقت بسیار بیشتری داری.من فکر نمی کنم شما تو این دوهفته مشکل زمانی برات وجود داشته باشه... بالاخره هر چی باشه ادبیات و زبان و دین و زندگی پایه و پیش رو خوندی.... همچنین اگه تجربی باشی شیمی و فیزیک پایه و پیش رو خوندی و فقط می مونه 1 دیفرانسیل 2-گسسته 3-هندسه تحلیلی 4-هندسه 2 درسته؟؟؟
تو این 9 ماه فرصت باقی مونده هم که داری راحت می تونی علاوه بر مرور دروس تکراری به این 4 تا درس هم مسلط بشی به شرط اینکه با برنامه پیش بری و ساعت مطالعه خودتو به یه حد مطلوب برسونی و در همون حد حفظ کنی....
برنامه قلم چي چه جوري طراحي شده ؟ خوندن مطالب و نكته برداري در عرض 2 هفته سنگين نيست ؟ ببین نمی شه گفت سنگین نیست بالاخره هر که گاو خواهد جور هندوستان کشد(منظور همون طاووسه).... باید یه خورده سختی کشید... خود من هم می خوام امسال شرکت کنم با اینکه همین الان هم رو نصف بیشتر درس ها تسلط دارم ولی می دونم امسال کار آسونی در پیش رو ندارم و باید بهتر و بیشتر از قبل درس بخونم تا برای امسال سرم نیاد... باید یه سری از دل مشغولی هام رو کنار بزارم اگه می خوام نتیجه خوبی بگیرم....
قبلا هم گفتم هفته اول یا یه خوره بیشتر تشریحی کار کن و هفته دوم رو بزار رو مرور سریع و تست و تست و تست....
روز آخر یعنی پنج شنبه دوباره یه مرور سریع از درس ها و جمعه انشاالله آزمون.....
دو سه تا که آزمون بدی دستت میاد که چی کار کنی بهتره و یواش یواش می افتی رو غلتک.....پس حواست فقط به کارت باشه و سعی کن امسال رو فقط فکر درس باشی... اگه مشکلی برات پیش اومد بیا و با بچه ها مطرح کن اینجا بچه های با تجربه تر می تونن کمکت می کنن ...
توصیه به خودم و بقیه دوستان: بیایید این 9 ماه خودمون رو وقف آیندمون کنیم.....
فعلا بای
سلام بچه ها
تكميل ظرفيت از كي شروع ميشه ؟
ببخشيد lomon جان من هي از شما سوال ميپرسم
شما رتبت تو كنكور چند شد؟ ( البته اگه فضولي نباشه )
الان ترازت تو كانون چنده؟