EA مي خواد از بازي خودش تعريف كنه يعني اين حرف تبليغي براي FIFA Next-Gen هستنقل قول:
Printable View
EA مي خواد از بازي خودش تعريف كنه يعني اين حرف تبليغي براي FIFA Next-Gen هستنقل قول:
بابا ول کنید این بحثو.شما برید خودتونو بکشید.دیگه فیفا نکست نداده دیگه.حالا میخواد برا پول باشه یا برا مردم یا برا کامپیوتر.
در ضمن شما بگید کی به فکر پول نیست؟من که هیچ شرکتی رو نمیشناسم.
دوستاني كه ايراد ميگيرند به فيفا و مدعي هستن كه سيستمشون رو به خاطر بازي ارتقا ميدن خوب اين گوي و ميدان همه مون ميدونيم براي بازي كردن فيفا09به كارت گرافيك داراي شيدر نياز هست مرد ميدون كيه بره 8800 يا 9800 بخره به قيمت 400 500 تومن؟
كسي اين پولو داشپه باشه ميره كنسول ميخره حالا متوجه شديد چرا روي pc شركت ها به اندازه كنسول مايه نمي ذارن پس بهتره واسه نظم تاپيكم كه شده اين بحث رو ادامه نديم
اینو بدون که قطعات کامپیوتری قیمتشون توی ایران اینقدر بالاست
در کل همه چی توی ایران گرونه؟؟؟؟؟
تازه مگه فقط این دو کارت گرافیک شیدر دارن که میگی اینارو بگیرن
در کل Ea همیشه اولش کلی تعریف از بازیش می کنه بعدش که عرضه میشه .....
نه تو همه دنيا قيمت قطعات تازه به بازار وارد شده گرون هست. اشتباه نكن ايران يكي از كشورهايي هست كه قطعات كامپيوتري به لحاظ درامد مردم قيمت هاي مناسبي دارن. اين از ايننقل قول:
بله فقط 2 كارت گرافيك هست كه داراي شيدر هست Geforce 8800 و 9800 كه قيمتاشون بالاست. محض اطلاعات 9800 قيمتش 650 دلار هست. البته الان فكر كنم 200 يورو شده قيمتش و بسيار گرون تموم ميشه
فاشيست قرار شد پي بحث رو نگيري داداش. تاپيك كارت گرافيك نيست ها فيفا 09 هست.
آهان براي بازي هاي نكست جن روي PC براي بازي كردن رو ماكسيمم كيفيت به CPU هاي 2 Core نياز هست.
به خاطر يه بازي كسي تو ايران اين همه خرج ميذاره شما دوميش باشيد؟ اونايي كه چپ و راست ميگيد اگه فيفا نكست بزنه ميريم آپ ميكنيم سيستم رو؟
نه ديگه اين پول دستتون باشه ميريد PS3 ميخريد پس لطفا شعار الكي نديد. من كارت گرافيكم GeForce XFX 8600 GT هست با CPU اتلون سمپرون كه مخصوص گيمينگ هست با زور تو High بازي مي كنم دمو رو اگه ميخواست نكست بزنه بدون شك امسال از فيفا 09 بازي كردن محروم بودم. بريد شكر كنيد نكست نداده.
خدايا اميدوارم اين آخرين پست در اين مورد باشه كه تو اين تاپيك زده ميشه هر كي هم بعد اين ادامه بده من جواب نميدم و نشنيده مي گيرم
بالاخره هر سال كه نميشه گفت :شما برید خودتونو بکشید.دیگه فیفا نکست نداده ديگهنقل قول:
در مورد پول هم من ميگم EA داره زياده روي ميكنه.
نقل قول:كي صحبت از ايران كرد EA كه از فروش بازي هاش تو ايران سودي نمي بره(بخاطر كپي رايت)نقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن اگه با اين بحثي كه انجام شد روال تاپيك بهم ريخت از همتون عذر مي خوام:41::41::41:
مهم تو کنسولا کارت گرافیک نیست،مهم cpu ایکس باکس هست که 3 هسته هست و كنسول XBOX 360 مجهز به 512 مگابايت حافظه از نوع 3GDDR است كه با فركانس هفتصد مگاهرتز فعاليت ميكند
کراسر جان من و شما بیشتر مواقع با هم اختلاف سلیقه داریم
ولی تعریف از خود نباشه اون نفر دومی که گفتی من هستم....ولی دلیل من فقط بازی کردن نبوده
این ea هم بازیش رو خیلی دست بالا گرفته....الان همه بازیها داره به سمت نسل بعد میره یا رفته
ea روی pc تا کی میخواد این روند رو طی کنه؟
من میدونم.این ea یی که من میبینم وقتی ps4 اومد اونوقت هست که نسخه ps3 رو روی پی سی میاره:31:نقل قول:
حالا ببینید:21:
من نمی خوام بحثو کشش بدم ولی یه چیزی تو دلم مونده ولی باید بگم ...
این مسئولین فیفا واقعا خالی بندن چند وقت تو یه مصا حبه paul hossack گفته بود به خاطر حجم بالای گرافیک وموشن کپچر رو پیسی اجرا نمیشه ینی اگر شما یه جیفورس 8800 الترا و3 گیگ رم وسی پیو سه هسته ای داشته باشید نمیتونید اجرا کنید
ینی هیچ حرفی مستقیما از سیپیو نزده بود حالا میگن گرافیکای قدرتمند کامپیوترا از کنسولا قویتره ولی سیپیوش نیست ...
اولا که اگه اینجوریم باشه بازی فیفا آخه مگه واقعا چیداره به قول یکی از دوستان خلاصه میشه به یه زمین و 24 نفر بازیکن پس
اونقدرام فضای پیچیده ای نداره که سیپیو به این قوی بخواد خیلی بازیهای دیگه تو کنسولا هست که هم گرافیکش از فیفا بشتره هم پیچیده تره به نظره من فاشیست راست میگه ea خیلی بازیش رو دسته بالا گرفته ونمی خواد بره پیسی نکست بزنه حتی نمی خواد همین کارنت رو به نکست نزدیک کنه فقط گرافیکش رو نزدیک کرده اونم فقط گرافیک کلیشو مثل نور چردازی وچمن وفیساشو ولی هنوز طراحی ها مشگل دارن در حالی که اگه اندام بازیکنان رو اگه عین نکست طراحی میکرد بازی یه زره هم سنگینتر نمیشد ولی میبینین که گیم پلیشم به نکست نزدیک نکرده پس معلوم میشه از قصد میخواد یه بازی بره پیسی بده که از کنسولها خیلی عقبتر باشه ...