راستي من الان اينجام ميخوام برم اون قسمت قرمز رنگ اما ميام سر جاي اولم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
راستي من الان اينجام ميخوام برم اون قسمت قرمز رنگ اما ميام سر جاي اولم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید برگردی به TEMPLE و یکی از اون power ها رو بگیری با گرفتن هر کدوم از چهار قدرت مسیر جدید برات باز میشه
برای اینکار نیاز به Light Seed هست که به فعلا به اندازه کافی داری
ممنون دوست عزيز اما من صفحه قبلي پست داده بودم و گفتم كه كجا مشكل دارمنقل قول:
الان من ميخوام به اون منطقه قرمز رنگ كه با 60 لايت بازش كردم برم اما نميتونم و برميگردم سرجاي اولم
هيچ كي ياد نداره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا یادم نیست
ولی فکر کنم شما هنوز هیچکدوم از قدرت ها رو نگرفتی برای گرفتن اون قدرت ها وقتی که روش میری باید دکمه مورد نظر رو پشت سرهم بزنی مثل پاک کردن مراحل
سلام
باید نشان گر موس رو ببری اون جایی که می خوای بری و کلید Space رو فشار بدی تا حاشیه ی دایره ای اون پر نو بشه بعد برگردی داخل بازی و از الیکا برای جهت یابی استفاده کنی ...
شما Space نمیزنی بنا بر این الیکا همون جای قبلی رو بهتون نشون میده!!
سلام.
من توی یکی از مرحله ها (مربوط به قسمت آبی!) گیر کردم. رسیدم به غولش، و غولش طوریه که داخل یه جایی مثل قفسه و از در و دیوار اون چیزای مثل جلبک میزن بیرون! من اولش که راه میفتم میره، اما وقتی میرسم به اونجایی که شیب داره، تا میپرم روی دیوار اون جلبکا میزنن بیرون و منو میندازن!
سلامنقل قول:
من اولش که راه میفتم میره، اما وقتی میرسم به اونجایی که شیب داره، تا میپرم روی دیوار اون جلبکا میزنن بیرون و منو میندازن!a
زمان بندی درست لازم داره و کمی شانس!
آخه چطوری؟!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
باید زمانی بپری که اون به قول شما جلبک به داخل دیوار فرو میره! با چاشنی شانس احتمالا رد میشید:10: