وقتی شرکت سازنده بازی تغییر میکنه همین اتفاق هم میفته !!!:31:نقل قول:
Printable View
وقتی شرکت سازنده بازی تغییر میکنه همین اتفاق هم میفته !!!:31:نقل قول:
متاسفانه اکثر گیمرها(ایندفه استثنا نه فقط ایران همه ی دنیا:21:) بیشتر با IP بازی و شرکت پخش کننده آشنا هستندنقل قول:
مثل همین Farcry2 چون هم اسم Farcry هست و ناشر هم Ubi پس خیلی فکر میکنن سازندش هم همون گروه قبلیه:41:
در صورتی که اصلا این جور نیست و سازنده Farcy اورجینال شرکت crytek پس از ساخت بازی به EA پیوست و Crysis رو ساخت (دلیل تعجب خیلی ها از اینکه چرا farcy1 و crysis چرا اینقدر از نظر مکان و خصوصیات های بازی شبیه هم اند)
یا بازی gitarhero که سازندش harmonix پس از ساخت نسخه دوم از activision جدا شد و به Mtv پیوست تا بازی Rockband رو تولید کنه در صورتی که gitahero III باز هم زیر نظر activision صاحب امتیاز IP این بازی ساخته شد .اما توسط شرکت دیگه ای تولید شد
و بار اصلی ساخت بازی به دوش سازندست که معمولا کمتر باهاش اشنایی دارن
علت فراز و نشیب ها COD هم همینه اگه نگاه کنین از اول تا حالا چندین سازنده روی این عنوان کار کردن
ماله من وسط بازی هی گیر میکنه و بازی خیلی کند اجرا میشه!!!
مشکل از کجاست.
ممنون:40:
سلامنقل قول:
افت فریم دلایل زیادی داره!:46:
مشخصات سیستمت رو بگو!ویندوزت فرش هست!؟ویروس!؟آخرین درایور کارت گرافیک!؟و....
:11:
اره وقتی می خوام بازی را شروع کنم می گه درایور کارت را باید اپدیت کنید.:40:نقل قول:
از کجا؟؟؟:40:
شما کافیه اون لحظه که اون پیغام رو میده یه لحظه وصل بشی به اینترنت .نقل قول:
بعد خودش میره داخل بازی :46:
بعدشم شما میتونی آپدیت رو دانلود کنی .
مدل کارت گرافیکت چیه ؟
اپدیت رو انجام میده ولی بعد رمز میخواهد.نقل قول:
هر کاری میکنم یه اشکالی میده:40:
کارت گرافیکم 7300gt
یعنی اون اپدیت همون اپدیت درایور کارت هست
سلام.یه مشکلی داشتم.من بازیfar cry1 نصب کردم.ولی وقتی میخواهم بازیو اجرا کنم درخواست رمز میکنه و من نمی تونم بازی کنم لطفا راهنمایی کنید اگه کرک و سریال هست بدین تا بازش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار شده یک DLC برای این بازی در نوامبر عرضه بشه که این موارد رو به بازی اضافه میکنه
Single-Player Mode
Three new weapons
- Silenced shotgun
- Sawed-off shotgun
- Crossbow
Two new vehicles
- Unimog
- Quad
Multiplayer Mode
Four new maps
- Cheap Labor
- Last Resort
- Lake Smear
- Fort Fury
نه اشتباه نمیومدید اینجا تاپیک pes یا FIFA نیست
اینو همین چند دقیقه پیش که داشتم بازی میکردم فهمیدم :
میدونستید می تونید تو farcry2 تکل بزنید یا همون رو زمین سر بخورید
کافیه وقتی دارید با سرعت میدوید (پیش فزض Shift ) کلید نشستن (پیش فرض c ) رو بزنید
اونوقت کارکترتون مثل یه بازیکن فوتبال تکل میزنه یا همون سر میخوره
برای وقتی که خط آخر خونتون داره چشمک میزنه و زیر آتش هم هستین خیلی خوبه می تونید سریع برید پشت یه سنگ یا درخت و خودتونو مداوا کنید