توی گروه های اجتماعی یه سری به جدید ترین گروه های ساخته شده بزنین پیداش می کنین ... محل برگذاری مسابقه اونجاست ...نقل قول:
ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.
Printable View
توی گروه های اجتماعی یه سری به جدید ترین گروه های ساخته شده بزنین پیداش می کنین ... محل برگذاری مسابقه اونجاست ...نقل قول:
ممنون لومينا خانوم اين مسابقه ي اشيائ قيمتي كي و چه طوري برگزار ميشه.
اولا من پسرم. دومن همونطور كه گفتن.نقل قول:
اگر به پروفايل منم سر بزنيد گروه رو ميبينيد.
اين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه!:10::دینقل قول:
ببخشيد ندونستم شما پسر هستيد اخه نام كاربري شما دخترانه است معذرت.
البته این هم هست که نمی دونم توی سیمز 3 هست یا نه ، ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !نقل قول:
اين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :biggrin:
بله چقدر جالب !!!یعنی بازی ها اینقدر واقعی شدن؟؟؟!؟!؟نقل قول:
ين كه زناش حجاب ندارن لباساشون از نظر جمهوري اسلامي ناجوره و يكي دوتا مورد ديگه كه خودتون بايد بگيريد قضيه چيه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی
استغفرالله !!! فردا در مناظره مطرح میشه:27:نقل قول:
ولی توی سیمز 2 وقتی که داشتی می مردی و اون یاروئه میاد جونت رو بگیره اگه بهش 20000 تا پول بدی میزاره زنده بمونی ! می گن این بر ضد اسلامه !
راستی سیستم مورد نیازش چقدره دوست عزیز؟؟!
وا!نقل قول:
من كه تا حالا نتونستم بهش رشوه بدم!
چه جوريه؟
خدارو شكر كه تو سيمز 3 فعلا خبري از عزراييل نيست!(يعني سراغ من كه نيومده فعلا!)
بزودی انشا الله :27:میاد !!!نقل قول:
وا!
من كه تا حالا نتونستم بهش رشوه بدم!
چه جوريه؟
خدارو شكر كه تو سيمز 3 فعلا خبري از عزراييل نيست!(يعني سراغ من كه نيومده فعلا!)
راستی تقریبا علت رو فهمیدم1!!!! تو گوگل عکس ها شو دیدم!!!!
تو دريا نميشه شنا كرد درسته؟
راستي تا حالا شده موبايل تون زنگ بزنه ؟؟
من موبايلم زنگ زد منو مسابقه آشپزي دعوت كرد!!!!هه هه هه
اول شما دوست عزيز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
( شوخي كردما!)
بله بعضي وقتا دعوت ميكنن اگر روزنامه هم بخونيد از مسابقات تو شهر با خبر ميشيد.نقل قول:
تو دريا هم نميشه شنا كرد چون ماهي و ... زياد داره .بايد تو استخر شنا كنيد.اگر دوستي داشته باشيد ممكنه بعضي وقتا بهتون زنگ بزنه.
نه هیچ اتفاقی نمی افته !!!!نقل قول:
ید کلید ها کار کنه ، یعنی هیچ کادری اون بالا نمیاد؟
فقط اگر C رو تنها بزنم عکس میگیره !!!!
همه جور مشکلی رو دیده بودیم به غیر از این یکی ... البته باز خوبه و غیر قابل تحمل نیست :)
من الان رفتم در حرفه ی موزیک و با رئیس گرامی دوست شدم ( رابطه ی لاو ) وقتی رفتم شرکت از نظر کاری ارتقا پیدا کردم :دی
بیچاره سیمزم یه بار از گرسنگی و بی خوابی داشت می مرد :دی