اولا شما هر كاري ميخواين بكنين بكنين . وقتي شما اون بازيكن رو آوردين تو اتحادتون با دوتا از وينگ هاي pg كانفدريشن داشتين و يكيش با ما بود و همونطور كه ديدين هردوتاش كنسل شد . چون شما پيمان شكني كرده بوديد و شما برادرتو فروخته بودي .
وقتي هم كسي گفته با شما صلح نخواهد كرد منظورش اين بوده به عنوان يه شاخه از pg شناخته نميشين ولي روابط هر وينگ به خودش مربوطه مگر اتحادي تحريم باشه .
در ضمن نه براي من مهم شما با ما باشين يا نباشين نه براي شما مهمه . چون مثل اينكه خون شما رنگي تر از ماست . من هم نيومدم اينجا به چيزي بنازم كه من آنم كه رستم بود پهلوان . من فقط اطلاع رساني كردم و قبلش هم از شما خواهش كرده بودم . ما هم مسلما چه دوست باشيم چه نباشيم به شما حمله نخواهيم كرد . شما هم نبايد تا اين حد احساس خطر كني كه مثلا من چون فلانيو آوردم فلان ميشه وگرنه اتحاد شما ديگه اتحاد نميشه !
نكته ديگه هم اينه كه براي همينه كه ايران ما اينجاست و بقيه اينقدر رفتن بالا كه ديگه با چشم غير مصلح نميتونيم ببينيمشون . براي اينكه به هركي ديديم گندست باج داديم و برادراي خودمونو فروختيم . نمونشو هم ميتونين تو وقايع اخير كشورمون ببينيم ...