وقتیکه دو نفر صحبت میکنند یک شیرازیه ... وسط صحبت هاشون نمیادنقل قول:
حداقل من که 20 سال شیراز زندگی میکنم این موضوع رو درک میکنم که شما هم جز 3 میلوین جمعیت شیرازی بی ربط صحبت می کنید
Printable View
وقتیکه دو نفر صحبت میکنند یک شیرازیه ... وسط صحبت هاشون نمیادنقل قول:
حداقل من که 20 سال شیراز زندگی میکنم این موضوع رو درک میکنم که شما هم جز 3 میلوین جمعیت شیرازی بی ربط صحبت می کنید
لول.دیدی ثابت کردی تنگنا،پهلوان هستی.
بابا میخوای اسپم کنی دیگه این کارت اشنتباه هست که این بنده خدا که گوشی رو خریده با این قیمت بالا توی شک بندازی.
گیر دادی به ما شیرازی ها ها.....
هرکسی جای من باشه با این صحبتی که میکنی واقعا عصبانی میشهنقل قول:
هرچند این صحبت من در مورد شیرازی ها کاملا صحیح هست
خوب داری بنده خدا رو توی شک میندازی دیگه.
من که جسارت به شما نکردم.
ما شیرازی ها بد.
شما سعی کن خوب باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا حرفهای استان پرستانه نزنید خوب نیست.نقل قول:
با هم دوست شید بهتره:10:
من خوب نیستمنقل قول:
بد هستم
از خوبی ها بدم میاد
دعوا نکننید کار خوبی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .آخرش باعث بند شدن میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
حامد بخاطر برنامه دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قربانت.
نه بابا.این دوستمون هم چیزی تو دلش نیست.
مشکل خاصی نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سلام
بسه دیگه اینقدر به خودتون فشار نیارید من الان دیگه مطمئنم که گوشیم اصله اصله:5: هر کی هم هر چی میخاد بگه دیگه من قبول نمیکنم دیروز راجبش خیلی تحقیق کردم وبه این نتیجه رسیدم...
دستت درد نکنه حامد جان:10:
اون دوستمون که عضو جدیده هم تقصیری نداره میخواسته کمک کنه ( بنده خدا 20 سال شیراز بوده شیرازی شده :31:)....
عزیز farhoode اسم یه کاربره :46:اگه صفحه های قبل رو مطالعه کنی میبینی پستاشونقل قول:
مرسی اطلاعات خیلی مهمی بود :31: