توصیه امنیتی به همه کاربران!!!
لطفا پسورد پیشفرض admin +admin
مودم های خوتون رو عوض کنید!!! :5:
Printable View
توصیه امنیتی به همه کاربران!!!
لطفا پسورد پیشفرض admin +admin
مودم های خوتون رو عوض کنید!!! :5:
نقل قول:
داداش همیشه چراشم بگو :31:
با عرض سلام.
من خیلی دوست داشتم از شکوه سمانه ADSL بگیرم. چون ه نامحدوده و 50 گیگم دانلود کنی اکنتت تا 1 ماه کامل فعاله. هم اینکه بعضی از وقتا که زورم میاد پول بدم همون 64 رو بگیرم. ولی حیف! تختی رو ساپورت نمیکنه! (722-723)
من بین isp های رشت، اندیشه سبز خزر رو انتخاب کردم! چون هم به تختی نزدیک تره واسه شارژ کردن ماهانه، هم سرعت 96 و 128 قیمتشون از بقیه پایین تره، هم هزینه رانژه نمیگیره اگه چند ماه وقفه نیفته، هم اینکه دخترایی که اونجا کار میکنن خیلی تیکه و خوشگل هستن:-)
خلاسه 6 ماهه سرعت 96 الی 256 میگیرم. راضیم. دیسکانکت اصلا نداره. سرویس خیلی خوبیم داره (وارد هستن تو کارشون. همیشه کار آدم رو راه میندازن)
اول یه مودم TP-LINK بهم دادن خریدم 45 تومان. هزینه نصب هم ندادمو خودم راش انداختم خونه!
ولی الان اون مودم رو دادم به خالم، خودم Tenda 548D - Enhanced router - Wireless خریدم 64500! از لاوان-لاکانی
4 تا Lan داره 1 usb و wireless
کانکشن رو راه اندازی کردن. ولی هاچی از سی دی و 192.168.0.1 سعی کردم نتونستم wireless رو فعال کنم.
روی گوشی و لپ تاپم اسمش میادا! پسورد 64 بیتی رو هم میزنم درست. وسل میشن. ولی انگاری به اینترنت کانکت نیست! هیچی باز نمیکنه:-(
اگه تا چند روز دیگه نتونستم وایرلس رو به کار بندازم مجبورم 20 تومن بدم از اندیشه بیان درست کنن:-(
من ميخوام مودم رو از طريق کابل lan به لپ تاپ وصل کنم ، ميشه راهنمايی کنين چطوری بايد اين کارو بکنم. الان از Usb استفاده ميکنم.مرسی.
به دلیل یک مشکل امنیتی از سمت سرویس دهنده در پیکر بندی پروتکل های مسیر یابینقل قول:
البته انتظار fix مشکل رو ندارم چون ...!!!
کاربران نهایی برای مصون نگه داشتن خود میتونند کار های زیر رو انجام بدهند
:
1: تغییر پسورد پیشفرض
2:تغییر ای پی پیش فرض دستگاه
3: محدود کردن دسترسی از طریق تنظیمات مودم
4: تعریف اکسس لیست مجاز
5: نصب یک فایروال !
چطوری باید عوضش کرد ؟ من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارمنقل قول:
کیلوبایت نیست که! کیلو بیته!! هر 8 بیت 1 بایته!
یعنی سرعت دانلود یه اینترنت 128 کیلوبیت 16 کیلو بایته. واسه 256کیلوبیت 32 کیلو بایت...
با من تماس بگیرید ا اگر ساکن رشت هستید تا براتون انجام بدمنقل قول:
ip خودتون هم بگیید بهم به صورت ریموت میشه انجام داد
کار خیلی ساده ای هست
خبر مهم
اینو تو سایت اندیشه نوشته :
پس از گذشت دو سال از تصویب مصوبه سازمان تنظيم مقررات سرانجام مخابرات با تمکین از این مصوبه آبونمان استفاده از خدمات ADSL را از 3000 تومان به 1000 تومان کاهش داد.