[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چه طوری میشه این مشکل جا به جایی نوشته ها رو بر طرف کرد ؟
بچه ها چه طوری میشه این مشکل جا به جایی نوشته ها رو بر طرف کرد ؟
نقل قول:
سلام. ولی یک نگاهی به عکس زیر بکنید میبینید که همون اولی هست ! ! !
حالا چی ؟ ؟ ؟
سلام
ممکنه تاپیکی که توسط بنده ایجاد شده، و بعضی ها مقررات رو توش رعایت نکرده اند، بدون اینکه به Trash بره یک دفعه نابود بشه.
یعنی از صحنه روزگار محو بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سامان جان هرجا قبل از پرانتز باز كلمه انگليسي نوشته شه اين شكلي ميشه كه بدجور ميزنه تو ذوق عنوان تاپيك ...
نميدونم واسش راه حلي وجود داره يا نه !؟
آره عزيزم چرا نميشه ، وقتي مدير مربوطه تو گزينه ها Delete رو بزنه غيب ميشه ديگه ...نقل قول:
البته فكر كنم تو فروم پي سي مديرا انجمن هايي رو كه ميخوان حذف كنن move ميكنن تو trash ...
;)
ووکمن گل گلاب،نقل قول:
بهتر نیست به جای اینکه سروران گرامی فرتی بزنن تاپیک رو افقی کنن، پست افراد کم ظرفیت و عوضی رو پاک کنند؟ هان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی علاقمندم ببینم مدیرا چه جوری یه پست رو می بینند. مثلاً این بغل دکمه اضافی ای چیزی برای اونا تعبیه شده؟ برای حذف و ویرایش و ... میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بشه که خیلی خوبه ...... ما آرزو به دل موندیم ببینیم زاویه دید مدیر ها چطوریه ....نقل قول:
میشه یه عکسی چیزی از زاویه دید یه مدیر بذارید؟
آره خب عزيزدل معلومه كه اينطوري بهتره ...نقل قول:
اما فكرش رو بكن تو فروم به اين بزرگي و با اين تعداد تاپيك اگه قرار باشه مديرا بجاي بستن خود تاپيك ها (كه به خاكي رفته ...) بخوان يكي يكي پست هاي بيهوده و اضاف رو پيدا كنن و اونا رو پاك كنن چي ميشه !!!؟؟؟
احتمالا يا بايد هر ماه مدير هر انجمني عوض شه (بدليل سكته زدن مديرا از بس پست بيهوده پاك كردن ... البته دور از جونشون)
يا بايد واسه هر انجمن 10 تا مدير بذارن .... كه كم نيارن ...
نقل قول:خب مديرا و همكارا تو هر تاپيك و انجمن اون پايين صفحه يه سري امكانات مربوطه شامل:نقل قول:دارن .... البته مديرا و همكارا بيشتر در اين مورد ميتونن توضيح بدن ... ;)
- sticky
- move
- delete
- rename
- lock
- marge
من یه مشکلی توی امضام داشتم ....
من اصلا نمیتونم امضام رو ویرایش ..... یعنی هر کاری بکنم مینویسه بیشتر از سه خط غیر مجازه ....
در حالی که اگر من امضام رو یه خط هم بکنم با هم همون پیغام رو میده...
کسی میتونه کمک کنه ؟
اتفاقا روی همون گزینه اول هست. ببینید:نقل قول:
حالا چی؟