بد شد واقعا.ای کاش که Call of duty مربوط به N.Gage 2 هم بیاد.نسخه PC اون که خیلی جذابه.
Printable View
بد شد واقعا.ای کاش که Call of duty مربوط به N.Gage 2 هم بیاد.نسخه PC اون که خیلی جذابه.
یه سوال دیگه هم از 6120دار ها داشتم.آیا میشه فونت گوشی رو عوض کرد؟
آقا یونس یه جا یه عکس از برنامه SecMan گذاشته بودی که فونتش غیر معمول بود.یه چیزی توی اون مایه میخوام.
سلام
من در حال تصمیم گیری برای خرید یه گوشی هستم تا رسیدم به 6120.
مشخصات مورد نظر من :
سبکی/مکالمه طولانی/حمایت از فارسی/دیکشنری/نمایش کتاب ها الکترونیکی پرنیان lite و fbook
با تشکر
پ.ن. راستی PDF فارسی نشون میده؟
وزنش که عالیهنقل قول:
سلام
من در حال تصمیم گیری برای خرید یه گوشی هستم تا رسیدم به 6120.
مشخصات مورد نظر من :
سبکی/مکالمه طولانی/حمایت از فارسی/دیکشنری/نمایش کتاب ها الکترونیکی پرنیان lite و fbook
با تشکر
پ.ن. راستی PDF فارسی نشون میده؟
باطری خیلی عالی نیست!
اگه نسخه مال ایران رو بگیری هم کیبرد هم منوی فارسی داره (+دفترچه راهنمای فارسی)
من کتاب زیاد باش می خوندم (هم پرنیان هم PDF) که هیچ مشکلی نداشت.
PDF و فایل های Word فارسی هم نشون میده (حتی نسخه های انگلیسی و عربی اش)
فونتش هم عوض میشه!
فقط باید نرم افزار Font Router رو نصب کنی و فونت مورد نظر رو بریزی تو آدرسی که بهت میگه!
1. البته باید یه فونت فارسی رو با یه فونت انگیسی به وسیله یه نرم افزار ترکیب کنی (که تو اینترنت انواع فونت ها ریخته!)
2. حتما تو مموری کارت نصب بشه. چون ممکنه با بعضی فونت ها مشکل پیدا کنه و بالا نیاد که در صورتی تو مموری نصب کرده باشی ، سه سوت مموری رو در میاری و گوشی بالا میاد. اونوقت مموری رو می ذاری و فونت پاک! بعد یه فونت دیگه! ولی اگه روی مموری نصب نکنی ، محبور میشی با سه کلید سبز و ستاره و ... حافظه داخلی رو فرمت کنی!
من هم این کار رو کردم. خیلی حال میده. مخصوصا که فونت فارسی-عربی گوشی خیلی ضایع هست!
نقل قول:اينم تاپيكش....نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225540
فایل فلش هم پخش میکنه؟فرمت ipod رو چطور ؟ M4یا یه همچی چیزیهنقل قول:
فایل های فلش رو هم پخش میکنه.سوال دومت رو نمیدونم.اگه منظورت فرمت Mp4 هست آره اون رو هم پخش میکنه.
سلام
آقا من یه 6120 دارم که دوتا مشکل داره. یکی اینکه inbox ام را نمیتونم از فون مموری روی مموری کارد ست کنم. دوم اینکه چند روز پیش چندتا برنامه نصب کردم، حالا گالریم رو خالی نشون میده. در صورتی که مموریم پره! در ضمن اون برنامه ها رو پاک کردم فرقی نکرد. جز فرمت راهی هست؟ ممون میشم راهنماییم کنیید. اگه اینجای جای مطرح کردن مشکل نیست لطفا لینک تاپیک مخصوصش رو بهم بدید. با تشکر!
سلام بروبچز 6120 دار!
سوال: دیکشنری unidic ورژن 2 رو این گوشی نصب نمیشه؟ من 2 تاشو دان کردم (یکی مخصوص ان95 و دیگه ان73) نشد! نصب میشه میخوام بازش کنم میگه incompatible device لطفا یاری کنید سپاس!